Sunday, May 22, 2011

tension ....


gegurl rasa kan ramai gak yang menyumpah akak
sebab asyik tertunda jer nak update kan
so kali nier
walaupun akak busy gilo
tetap akak nak update blog
but simple jer


wakakak
gegurl tension nak kemas barang yang dibeli kat euro
nak put aside barang akak
dan momento untuk kekawan/family
so pada yang gegurl janji nak kasi gift tu
sabar yer sekejap nanti gegurl postkan
dan yang blum kasi add tu sila segerakan
akak malas ler nak gie post office 2 tiga kali
anyway
take 5 heheheh


9 comments:

  1. Mirch honey boleh tak bagi i password? email kat I please riinaa@gmail.com

    ReplyDelete
  2. hmmmm mariah juga barangan yang di bawa balik ek....macam tokang pechla kak mirch

    ReplyDelete
  3. Asmkm Kak Mirch saya tidak kisah apa org nk ckp kpd akak dan saya tak kisah apa yg akak nak buat sebab kita semua ad hak masing2.

    Tapi saya ingin ambil dri sudut positf akak. Apa rahsia akak untuk menjadi tabah dan bagaimana akak bisa berfikir untuk mencari alternatif buat blog akak misalnya password semua tu. Dan akak masih mampu bertahan.

    Satu lagi yg paling penting, pls...pls...pls... boleh tak akak kongsikan akak kerja apa n akak buat apa ya, kerana apa yg saya lihat akak menggunakan produk yg mahal, majalah Glam, serta pergi melancong overseas dan ini jelas menunjukkan akak seorg berpendapatan tinggi. Serius akak saya nak tahu sangat dari sudut ni n kalau akak sudi cerita detail apa yg akak buat better akak buat satu entri sebab org yg memandang dari sudut yg positif akan sentiasa meminta perkongsian yg positif jadi saya harap akak dapat kongsikan ya dan balas jawapan ni ya.

    TQ

    ReplyDelete
  4. amboi... kakak! nak jugak souvenir!! thehihi

    ReplyDelete
  5. kelabu ..heheh dah habis uol heheh

    anon... tq fur comment. Maybe one day i will share more personal stuff about my life as u wish.. :) b4 that i just want 2 say that i just like ordinary person, not rich but enough for me to do what i wish to have

    zelita.. itu jer yang ada dan mampu ehhe.. as my frenz always say the momento is not important but the thought is counted. Anyway rumah baru yer...

    nielkie ..yup bersepah, now dah clear uols

    anon .. check my previous entry ..

    ReplyDelete
  6. dh abis ke souvenir kak mirch? hahaha

    ReplyDelete
  7. u punye ke anak ikan punye? haha...

    ReplyDelete
  8. shades ...bukan dah habis, malah tak ckup plak heheh

    sb ..anak ikan kasi rokok dunhill jer, Tapi terbeli jugak t-shirt untuk adek-beradik tu ***opsss

    ReplyDelete

visitors' country

free counters