Friday, June 3, 2011

2 faces ???



ohh

what is this ??

one man with two faces ???

**Pitam





i promised to myself

yang this is last entry yang i wat berkaitan GBM

pada mula i nak ignore but latest komen akak terima

buat akak terfikir untuk wat this entry

..


ok lets begin

kemen yang pertama dia tulis sebijik yang i copy and paste kat entry semalam

BUT itu jer yang akak published

sebenarnya ada benda yang akak sorok/tak published kat blog

lepas ramai yang komen

dia bagi lagik 2nd komen

lagik teruk uols..siap UGUT akak occay

katanya kalau dia jumpa akak kat jalan siap nak SIMBAH ASID !!!
yes u heard it .. nak simbah asid



but akak malas nak layan, but i minta kawan akak check the ID
malangnyer kawan akak tu cuti ler plak so biarjap


hingga tadi

uols tahu

the same person (lain la kalau org guna nama tu but tak mungkin)

komen panjang berkajang-kajang ok but bukan nak marah or maki as usual

tapi buat CERAMAH AGAMA minta akak bertaubat





...

so akak ada satu soalan jer

HE HANJENG KAU NIER KENAPA

TWO FACES SANGAT

KALAU KAU DAH PILIH JADI SYAITAN JANGAN LER NAK BERLAGAK JADI MALAIKAT



.. yang hang hina pondan lorong perlbagai..sedarlah hang lagi buruk dan keji dari mereka !!!



18 comments:

  1. nak buat camna noks...pondan kampung manakan sama si pondan urban...org laen dah smpai tukar2 wig dgn ana wintour,dia baru nak belajar jahit kelim baju..how???adek2 noks...camtu la...dah la lahir2 jadi pondan...bodoh pulak tu..sedih!!

    ReplyDelete
  2. huhuu...simbah asid kak? relevan x kalo kita wat report? awat dia busuk hati sgt tue?

    ReplyDelete
  3. mirch jgn la layan sgt babi hutan tu,,,, lantak kan aje.... kalau layan dia jadi babi lagi....

    ReplyDelete
  4. zelita ... pas nier mmg i tak layan dah komen camtu

    magic.. ala manusia yang lebih teruk dari haiwan tu

    hajjah..kan pondak buruk ler tu

    sher ...dasyat kan ...

    ReplyDelete
  5. Mirch: Kak mirch, awat dier sibuk sangat nak korek LJ orang lain? Dier tu angel sangat ker sanpai leh ceramah kak Mirch? Hampeh tui....

    ReplyDelete
  6. lantak dia la mirch.. abaikan terus dia.. bukan ada kepentingan pon. agknye dia dah bangga la kalau org notice dia kat sini.. whatever!!

    -dairy

    ReplyDelete
  7. Dah agak dah.'Gadis berkerudung merah',nama pena org tu dari entry lepas.Haktuih,punya pompuan,bajet alim.Ada ke dalam ajaran agama menegur org dengan kata-kata kasar dan ugutan membunuh.Masalahla,pompuan zmn la ni.Dah x de kerja nk dibuat.

    ReplyDelete
  8. mirch... kalw ko dapat dia punyer id, email or blog, ko paste aje kat blog ni.. kiter pakat serang dia ramai2.. kiter bakor aje...boleyyy?

    ReplyDelete
  9. aiyoo... kak mirch.. apela manusia macam tu.. kalau tak suka ta payahla buka page u kan... gbm tu macam nak menarik perhatian kat blog u jerk.. memang tingtong.. harus dijauhi.. kalau dah ugut nk simbah asid tu sah sah la GILA... take care..

    kakbelle

    ReplyDelete
  10. ayooooo...pondan kg mana tuh...ape2 pun ahkak tetap tersantek di dunia ini..

    ReplyDelete
  11. Sabarlah Mirch... jgn dilyan.... bila dia dah tak dilayan, dia akan stop....

    ReplyDelete
  12. Akak Mirch.....jgn layan org cam tu.If nak tegur org pun bukan cara cam tu.Ini cara org YAHUDI yang tak bertamadun.

    ReplyDelete
  13. akak mirch

    usah dilayan org mcm tu (GBM)
    org mcm tu memang spesis bodoh + bangang + bahlol ....letak otak kat kepala lutut
    kalo dah x suka blog akak wat apa dia nak baca & tengok
    bukak ajer la blog org lain
    sebenarnya dia tu x mampu nak shopping barang2 branded mcm akak
    dia jealous la tu
    anyway kami tetap sokong akak

    ReplyDelete
  14. akak lupekan tu sume
    new entry puhleez
    dying to know wht u splurge thr
    let them die of jealousy

    ReplyDelete
  15. Oh! Gosh! Se ekor lagi anjing yang tak sedar sendiri tu anjing atau si anjing yang sama under another name yang tak henti-henti menyalak?

    Whatever it is, tetap anjing gila jer yang nak cari publicity murah on other's expense..so tak payah layan lor.

    Question: Nak simba asid?
    Ans: Mesti muka dia tu hodoh sangat dan tak laku le tu!

    Question: Nak beri ceramah supaya bertaubat? Ans: Sendiri pun intai blog-blog Diva for the anak2 ikan meletup yang dia sendiri tak dapat nikmati le tu!

    Conclusion: Jealous le tu!

    Kita yang normal ni, tak perlu nak layan yang tak normal. Biarkan si anjing-anjing gila ni gila antara satu sama lain sendiri-sendiri je lah dan kita true "DIVA" go on with our interesting daily life.

    So keep up all your good work sista!!!

    We all sokong you!!!

    ReplyDelete
  16. Kalau kat UK, if verbally ugut pun dah boleh kena dakwa...apatah lagi kalau bertulis kan?? Report jer!!

    ReplyDelete
  17. biar je la kak mirch .. org mcm tu mkin akak lawan makin dia suka.. apa kt ignore jer biar dia penat sendiri lama2 mesti dia makan hati so padan muka dia..

    ReplyDelete

visitors' country

free counters