Wednesday, June 1, 2011

memilih ...


mcam biasa ler kan

bila balik berchuti tu ada la momento

skit untuk family, budak office, kekawan

hubby dan opsss scandal




dan yang bertuah tu kira budak nakal nier

dinch ler akak mampu nak beli yang mahal

malah kalau mampu baik akak kasi pada hubby

atau tidak pun akak invest untuk bag akak lagik bagus

so yang nier saja akak beli untuk si chomel nier

hahah yup - t-shit LONDON

tu tengah sibuk nak pilih design yang dia suka




back to citer asal sejak balik kl

dah banyak kali call akak nak jumpa

but akak plak busy ngan keje plus hubby

so last few day sempat jumpa dia jap

so ...opss baju tadi tak sesuai katanya

nak try yang hitam plak




haha siap mcam model dah

so finally dia suka yang nieh



hehe baik jer

lipat balik baju dia


tetiba jer dia 'terbang' terus atas katil

huhu dah nama anak ikan

tak habis lagi gelagat budak2 dia

so tu uols kena paham maksud dia

tutup lampu pls .........





10 comments:

  1. Adakah lampu di tutup?..............apa yg terjadi seterusnya???? jawab akak...jangan tak jawab.hehehehe

    ReplyDelete
  2. good boy.. upah dah dpt so mesti la ada in return.. i suka anak ikan camni..

    dairy

    ReplyDelete
  3. haa yg ni yg kat tirai tu kan? (mati la asyik main guessing game tiap kali tgk anak ikan kat sini) tapi sokong statement Diva Suci...sgt can do....
    GSU

    ReplyDelete
  4. hensem jgak kak...tgok tgn jer dh leh berair tgok..huhu

    ReplyDelete
  5. lah .. akak pun suka tngn dia, urat2 tu wat stim jer hehe

    GSU ...btoii

    dairy ..hehhehe macam konsep barter trade plak kan

    lelaki penang.. pas tu game untuk org dewasa uols ehehe

    suci ... boleh dikategorikan cam tu uols.. budak yg rmai peminat

    ReplyDelete
  6. nak tengok akak wat pe ngan anak ikan tu....
    main dam ke???
    main batu serembat ke????
    heheheehee

    ReplyDelete
  7. budak budak skrang...dapat hadiah skit..dah boleh main bontot..bontot seksi siut..

    ReplyDelete
  8. akak..nak tanya sikit,akak jd top ke?kalau tak rugi le...

    ReplyDelete
  9. kalo main anak ikan cam ni kena pancut dalam kasi bunting tersembul pusat...baru puas

    ReplyDelete

visitors' country

free counters