Saturday, June 4, 2011

ohh kembar !!!


masa akak kat paris
tetap ler nak bold kan PARIS
sebab si hanjeng tu tak suka blog akak but gigih juga datang menyalak
opss lupa the bitch is probihited heheh
anyway lets tengok pic nier


masa akak tunggu kat lobby ala-ala hostel ittew
ada game nier yang i dinch tahu nama aper
akak cuba maen ngan kawan akak
dan sah sah ler akak menang kan hehhe
tak lama pas tu ada group lain plak yang took over
hehe pada mula akak suka sorang tu


sah sah ler akak suka yang t-shirt putih with short yang petak2 tu
wpun kurus but wat akak terkasima jap***chomel


asyik sangat tengok budak t-shirt tu maen
baru akak perasan depan dia tadi ada mamat yang hampir sama
gosh they are TWIN !!!!
kenyang kalau dapat maen dua-dua serentak kan **verangan hhehe
lama gak akak belek dan yup sah
both of them macam take care of each other
huhuuu bertambah chomel



5 comments:

  1. chumilss la vontotss c sluar petakss ittieww..

    ReplyDelete
  2. twin... mmm menarik.. sape ada pengalaman main dgn twin?
    my senior dulu penah main dgn twin tp tak seiras.. adik lagi hensem dr abang.. best gak kalau dpt..
    -dairy

    ReplyDelete
  3. kak mcm mane nak dpt password kat blog akk..
    xbest la kalo dpt tgk gmbar lain kat entry akk..
    best tol blog akk..
    leh cuci2 mata..
    hehehehe

    ReplyDelete
  4. Citer mcm tergantung jew kak ~.~''

    ReplyDelete
  5. waaaa... double prosperity gittew (kalau dapat..) ehehe

    ReplyDelete

visitors' country

free counters