Thursday, June 2, 2011

wordless


woi pondan sial...ko ni tak habis2 nak menunjuk2...ko ingat ko sorg jer ker yg pernah g oversea....meluat la ngan ko ni....nape blog ko sgt2 membosankn sejak akhir2 ni...kalau mcm ni la baik ko tutup jer...ramai da naik meluat kat blog ko ni.....


By gadis berkerudung merah


Petikan diatas akak ambil dari komen yang akak consider antara komen terhanjeng dari hanjeng. AKak tak der nak marah ker apa sebab ada reader lain yang dah tolong jawab on my behalf, wpun akak dinch kenal siapa, thanks uols. ANyway tetiba jer semalam akak terfikir nak wat entry nier khusus untuk dia...




opsss dereten dari high fashion house


part of my purchased



mungkin GBM yang kaya harta dan BUDIBAHASA hingga dia mungkin lupa dan tak kenal the box ittew wakil dari House mana, so lets akak tolong senarai kan yer. Dari kiri ke kanan :


1. Louis Vuitton


2. Gucci


3. Louis Vuitton


4. HERMES


5. Prada (small box)


6. Prada (medium)


7. Longchamps




p.s : ittew jer akak mampu beli, kalau uols kata akak letak kotak jer mungkin nanti2 i wat entry satu persatu barang yang i beli. Kalau nak suruh akak letak resit 2 show it is original pun akak boleh buat. Cuma pesan akak, kalau u tak suka blog nier tak payah gegeh nak switch on lappy uols dan datang sini. Ataupun uols nier hidup dalam dunia yang penuh hasad dengki, suka memberi yang negatif kepada kehidupan org lain .. entah :)

18 comments:

  1. uhmmm.. susah noks.. dari dulu lagi kita selalu kena serang...

    bersabar jer laaaa nokss

    ReplyDelete
  2. dah x suka leave je la..mmg ibu kpada segala hanjeng la pempuan tu..

    ReplyDelete
  3. sher .. tahap diva kan ramai ler x suka hehehe

    didy ... sokong statement uols

    ReplyDelete
  4. baguss mirch .. ayat yg terang lagi jelas .. kalu GBM tak suka tak payah gigih duk taip url blog nie .. tuhh jeniss org yg dia ludah ke langit masuk dlm mulut dia balik tuhh bersama taikk burungg ... pephal kami sokong mirch .. just do apa yg u hepi .. tak perlu pikir og lain ..

    ReplyDelete
  5. mirch...biarkan org tu meroyan ka hapa
    dia degki kat u
    suka u lah kan nak tayang ke pi overseas kers...
    u pakai duit sendiri bukan
    menyibuk duit dia berbagai...nan ado tul lah sapo tu minah kerempot berkerudung???
    haiyo

    ReplyDelete
  6. Kak Mirch, saya pun tak paham kenapa GBM tu nak marah-marah pasal Kak Mirch bercerita pasal entry travel & shopping ni. Bagi saya, sapa yang mampu, biar la dia buat apa pun. Pada yang tak mampu tu, pandai-pandai la tengok entry tu, amat-amati dan bermakan hati la.
    Lagi pun, kita gie beructi dan shopping ni bukan nyer guna duit dia pun.. kita ada kerjaya, kita tahu menyimpan.. suka hati kita la nak belanja kan camana! Betul tak kak? :)
    Anyway, my trip next year is Rome-Milan-Venice-London.. insyallah.

    ReplyDelete
  7. ishak ..envy lol, next year akak ke Australi jer.. make sure nanti dah ge lets me know

    bedah .. kan, kita yang keje mati2 so biarlah kita enjoy in our own way kan...

    ciken... yes tak perlu kan dia susah nak komen hehe

    ReplyDelete
  8. Ala kak.. Die maybe jeles sbb tak dpt nak gi oversea cam akak.. Plus maybe die jeles kot sbb tak dpt nak berskendel ngan anak2 ikan hot cam akak.. Hehe.. Peace..

    Teruskan berblogging..

    ReplyDelete
  9. dia jeles 2 kak..kalo la dpt jumpe GBM 2....tarik tudung dia..pas2 ikat leher dia....then gantung kat dahan pokok... pas2 tulis kat atas kadboard.."SAYA ADELAH HANTU KUM KUM" pastu sangkut kat leher dia... baru puas ati sye kak...

    ReplyDelete
  10. To "gadis berkerudung merah". If you're reading this... When someone works hard for their money and decides to buy nice stuff and feature it on their PERSONAL blog; it's their fuckin prerogative. WTF is your problem. C'mon la. Grow the fuck up please.

    Sori for the harsh language but seriously! Tolonglah jangan jadi moron. OKTHANKSBAI! :)

    Mirch, haters will always hate. Just be you and keep goin strong. luv yah

    ReplyDelete
  11. Oh! Gosh...Anjing betina nak menganjing orang pulak?

    Jika jealous, mengaku je lah. Tak payah nak segan-segan punya. Kita ni fahm kan sista?

    Tapi... kenyataan, dah lah ada "alat kemaluan ori" pun tak leh dapat benda2 mewah cam tu, malu kan?

    Oh! Last but not least, jika meluat, buat apa nak baca blog-blog diva macam kita? Buat sibut buat ape?

    So...berambus je yer!

    ReplyDelete
  12. wahh..
    *tepuk2
    khelass uolls..
    i bet dia nak sebut barang2 tuh pun terseliuh lidah ..hahaha

    ReplyDelete
  13. HIdup Diva Mirch!!! weols tetap sokong Diva.

    ReplyDelete
  14. Mimi, aku suke entry ko. Aku x mampu siottt.. ade beg plastik LV (chop LV) dari pasar malam jerr... hehehe aper2x pun.. jgn lupa date kita hari ahad. aku nak install Mac ko. Jailbreak skali wookay? Lepas ni aper kata ko tunjuk ko punya iMac, MacBook Air, Mac Pro biar GBM tu terjojol bijik mataaaaaa hahahaha ciow cincauuuuuu

    ReplyDelete
  15. Mirch, laki dia tak bagi duit kot? Tu la sebab dia bengang dengan independent woman macam uols. Anyway, I'm dying to see what inside those boxes especially LV. I'm a huge fan!!

    ReplyDelete
  16. bengong dan sengal budak ni
    blog orang....yang kau sibuk pasal apa.
    apa pun dia nak letak, dia nak tulis tu hak dia
    lu tak suka lu pi main jauh2, ni kata blog ni tak best, blog ni tak ngam.........tapi kau dok intai juga....hidup tu jangan penbuh hasad dengki
    mirch pun bukan dok min ta duit kau, pun tak menyusahkan kau....ni mesti kau dengki sbb kau tak mampu
    hahahaha

    ReplyDelete
  17. belalang ... tu lah hidup si atak senang tgk org lain senang

    izuan ... ohh so we can be LV gang heheh, tunggu ok the brown box to show up

    shwan.. yer lah kau tak mampu kan sangat, pada hal LV tu celah gigi kau jer, malam nier berangan esok hang dah pegi beli, YES sure ahad nier confirm occay. Luv U !!!

    Kay ..TQ

    balb ..heheh biar dia meroyan jap

    anon ..kan, i tak kisah kalau org tak suka but give comment in constructive way

    dark ..yes, the haters will always hate, and make me more and more to share the thing that she hate heheh, anyway luv ur language..seriusly

    anon ...hhe kan, nak komen hanjeng tapi tak berani plak link blog or identiti sendiri

    deep .. tu lah, kalau dia tak suka semua, akak suruh dia wat blog sendiri, so lets kita jadi judges ramai2

    ReplyDelete
  18. Prsetankn ajer hanjeng2 tue . Menyalak jeles lah tue . Dulu meks Ada gak sorang betine nie suke caras meks . Meks br skali bwk bag LV Pegi kelas melenting dier jeles . Menghanjeng sini sana . Siap ckp meks menunjuk la Kene spedo la . Dier tue dok hulu hilir bwk bag coach jer tue pun ntah ori ke x . Skali dier ikowt meks blk umah menangis ok . Speechless tros . Masuk wardrobe meks Ada 14 limited edition LV 2 Prada 4 Gucci n 2 HERMES BIRKIN ok . Blom masuk bilik mak aku takowt terjun bunuh diri tros dlm swimming pool .

    Kumpul duit noks beli birkin . Toh Puan pun menangis tgk ko nnt ,

    ReplyDelete

visitors' country

free counters