Friday, July 22, 2011

dreamgirls


guys

have u watch this movie

or the broadway ????




yes i tahu movie nier dah lama

but the best thing is

IB telah membawa musical theather DG buat pertama kali




SUPERBBBBBBBBBBBBBBBBB

sila pegi sementara masih ada

lakonan DINA amat mantap

plus others as well


Thursday, July 21, 2011

terliur


kalau waktu puasa nanti kan

tetiba dapat tgk pic apple camner

sure ler ayer liur meleleh leleh



tapi yang tu belum ckup buat akak 'stim' sangat

kalau apple nier






heheh apple kena geget

finally dah kuar MBA baru

jap jap

pls read this


using intel i-core 5

huhu kalau yang current dah superb

sure yang adv which is claimed 2.5 faster

so lagi gempaq


thunderbolt

new elements of MBA

totally superb and wireless tech become more more adv


uhhh backlit keyboard

heheh easy tak yah nak buka lampu kan


all flash storage

.... make it more allure..


ohhh tak sabar nak tgk live

nanti akak wat review lepas guna occay


Tuesday, July 19, 2011

1..2..3...sorting

erm...

meriah akak tengok blong orang

but rumah sendiri mcam umah hantu kan hehe

sabar jer occay



opsss motif pic kuar separuh

satu

dua

tiga




wah little fish banyak nyer

motiffff??
hehe akak tengah sorting file la uols

banyak pulak rupanya anak ikan yang belum akak share dengan uol

ada yang sharepun just satu dua pic

padahal banyak pic yang dalam pose yang menarik akak simpan


ehhh

anak rimau pun ada

mengaum ker??


ohh file anak rimau pun bersusun hehhe
akak sibuk mengatur hidup hehe
so cuma file-file nier jer akak rajin sorting
nak jumpa org baru dah terantai kaki
hehe my hubby is almost everyweekend

apa pun
jap
10
20
30
40
..
..
...
huhuu more than 100 guys belum published
**Pitam


Thursday, July 14, 2011

hai ....

tetiba jer kuar heel ..

dan tetap nak vogue

christian louboutin gituhhh





anyway tetiba I terpanggil nak wat entry

selepas terharu dengan one komen kat blog auntie

she concern about me..mean my blog yang menyepi

worry not, i will resume this blog soon

cuma pengisian lebih baik plus

akak macam excited nak sambut ramadhan

yes..nak puasa dulu ler.. :)


visitors' country

free counters