Tuesday, July 19, 2011

1..2..3...sorting

erm...

meriah akak tengok blong orang

but rumah sendiri mcam umah hantu kan hehe

sabar jer occay



opsss motif pic kuar separuh

satu

dua

tiga




wah little fish banyak nyer

motiffff??
hehe akak tengah sorting file la uols

banyak pulak rupanya anak ikan yang belum akak share dengan uol

ada yang sharepun just satu dua pic

padahal banyak pic yang dalam pose yang menarik akak simpan


ehhh

anak rimau pun ada

mengaum ker??


ohh file anak rimau pun bersusun hehhe
akak sibuk mengatur hidup hehe
so cuma file-file nier jer akak rajin sorting
nak jumpa org baru dah terantai kaki
hehe my hubby is almost everyweekend

apa pun
jap
10
20
30
40
..
..
...
huhuu more than 100 guys belum published
**Pitam


14 comments:

  1. 100 lom publish.. hebat gituh.. !! *clap.. clap...*

    ReplyDelete
  2. menunggu dengan penuh sabar sambil betulkan ikatan kain sarung**pitam

    ReplyDelete
  3. suci .. kompang pls **diva gitu

    didy ...hehe but puasa is approaching, i tak cemar bulan mulia

    amir ... mcm 1st time comment jer

    ReplyDelete
  4. welcome back diva mirch..hope u still havoc and bertenaga tempuh liku hidup..
    chaiyo chaiyo

    ReplyDelete
  5. ok..semuaa..plz stand up....BERI TEPUKANN GEMURUHH PADA DIVA MIRCHH..kerana kembali berbloggingggg...rindu nk tgk pic anak hekannn uolls..muahhzz

    ReplyDelete
  6. takper Diva Ita...biar lambat...asal tak kena bakor lagik.....heheheh
    GSU

    ReplyDelete
  7. sobar n setio menunggu.... cepat2

    ReplyDelete
  8. kudin ... haah entah la uols minggu depan dah puasa ok, so mana leh ada pic nakal

    ffira ....GSU..kali nier i wat approach berbeza

    WOK ..i yang rindu tgk anak ikan uol yg chomel itu, after this will fwrd n share with u through e-mail :) mis u

    kamal ...TQ

    ReplyDelete
  9. waa..sorting lg ke kak Mirch..

    welcome back? nak kompang sekali dekat tabla legam tu..hehe..

    ReplyDelete
  10. Gulp...mama terus pengsan nie..
    terbayangkan 100 guys yang masih x publish lagi
    cipap mama dah berayer pun

    ReplyDelete
  11. ala2 perhimpunan sejuta belia gitu kan..klass.!!

    ReplyDelete
  12. wahhh...banyak nyer.....
    suke....suke....

    ReplyDelete

visitors' country

free counters