Friday, September 30, 2011

uhh lets gossip

yay hari nier jumaat

so akak tak nak letak pic ciken

nanti tak afdal pagi jumaat yang mulia :)

tapi tetap ler akak nak gossip

cuma gossip nier dah almost 99 % betul




walaupun akak tak direct terlibat

tetapi akak tetap berminat nak gosip

sebab akak tahu uols nier terdiri dari golongn nier

jeng jeng jeng

gossip per ??


gossip pasal bajet 2011 !!!!

**matilah potong stim kan

bukan aper akak tahu ramai golongan sektor awam

baca blog akak so lets share info

menurut sumber akak yang selalunyer benar

yer lah uols infomer akak nier terlibat

direct ngan orang2 pembuat dasar so

sah-sahla info dia ada kesahihan dia

hehe nier citer gossip naik gaji

yer lah dah kecoh kan harga barang naik

tapi gaji gomen skit sgt kan

so i heard GOMEN PADA DASAR DAH SETUJU

DENGAN KENAIKAN GAJI TAHUN NIER

ANTARA 10-17 % DARI GAJI POKOK

mungkin pada yang swasta biasa jer kan

but for gomen staff itu angka besar uols

sebab kenaikan tahunan mereka dlm RM90 jer setahun

sedehkan, tapi itulah realiti heheh

apapun lets tunggu 07hb kan ...

dan juga sehingga semalam

kerajaan juga setuju dengan pemberian

setengah bulan lagi bonus pada akhir tahun nier

:)

so start calculate ur extra money

**tetiba terbayang mall kan heheh



Thursday, September 29, 2011

jalan2 cari makan




dah boring pic ciken/ciktan ???


so lets makan plak


akak suka makan kat sini sebab YTF dia sedap uol


heheh tengok anak2 cili girang menyambut tetamu hehee








home made tau


dan ramai sangat org datang kalau pkul 8 - 10 mlm


siap kena berdiri lagik








dan kedai nier kira menjayakan konsep 1 malaysia


lihat sendiri pelbagai kaum semua datang








lala favorite gegurl


uol mkn 3-4 ketul dah kenyang


satu ketul is 90 sen








dan wajib ada sayur !!!


sedap sedap sedap








opsss ada dua bijik :)

Wednesday, September 28, 2011

obsessed (Part 5)


uhh
semalam akak berpesta
bukan lah berpesta main ngan 4 anak ikan chomel macam suci ittew
tapi akak main ngan tiga org jer
**tetap tak nak kalah heheh, lawak jer uols
the serius part is akak spend quality time ngan
again si anak palestine..
cuba entry kali nie pita tgk dulu pic dia last two weeks ittew



uhhh tangan ittew
akak berair sangat bila tengok
belum lagik pegang kan


hehe ada merah ler plak
...
dan lupa ada yang tanya akak budak nier takder bau ker
hehe bau uols
BUT bau wangi deodorant dan parfume dia
kalau arab lain i tak tahu sangat sebab
seumur hidup akak baru pernah test 4 org pak arab jer
semua ala2 delicious hehe


ahhhh body
to die for


SUDAH ...
JOM MASUK BILIK
AKAK DAH TAK TAHAN


invitation


uhh now semua kecoh

dah kucar kacir hidup

all sebab the rumor has come true






heheh apa lagik

pasal i-Phone 5 is coming

the invitation dah dihantar oleh Apple

dan akak terus berdebar-debar

kalau chantek harus kah

gegurl menukar my current i-phone 4 ??

p/S : semua salah mis shwan heheh

Tuesday, September 27, 2011

kemas almari


sekali skla kan uols
meh kita bersihkan bilik
kalau tidak nanti cam kapal pecah


so nak simple
sangkut semua t-shit yang ada
dan akak plak
suka gantung ikut kind of shirts
**nanti akak share mine plan k


sibuk ler akak kan snappy
bukan nak tolong cikask ner berkemas heehe


ohh camnier
hehe kemas kan
paling best suka tgk yang undies tu
kemas banget !!!
so almari uol plak camner??
kemas or berserabut


return ..



gegurl tengah pertimbangkan
on how to publish the nude entry**opss bukan nude
but entry yang sedikit bleh wat uol turn on
and as well x mengakibatkan blog akak tak di banned like b4


maybe by introducing the entry berpassword
ohh yang pembaca setia akak, jgn risau
how do i know u
? as they always tinggalkan jejak di komen
i will u give the priority 2 access

Monday, September 26, 2011

ciken 20


gegurl rasa nak cepatkan skit entry berbau ghairah
sebabnyer lepas nier no more yang terlampau
sebab gegurl risau lah nanti kena banned lagik blog nier
apapun lets tgk sambungan ciken nier


ciken nier suka lah seksi-seksi hatta kat taman
yes uols parking space jadi tempt asmarada **pengsan


sempat lah nak tunjuk sign perlbagai kan


yeahhh
U ROCK CIKEN !!!!!!



Sunday, September 25, 2011

yes ..i do


this entry is tribute to my luv ly hubby
***Matilah mcam dia baca entry akak kan
but the true is, dedicated to our relationship
ala-ala celebrate anniversary gitu
yang menjangkau ... ada ler by year masuk tahun 7
but by month baru 6 tahun
..
..
..
and yes I Do Luv Hubby
biar pun dia TIDAK ....
..
..

se STYLO Mr Alif
yang tahu bergaya mcam lelaki metrosexsual lain
abang hanya simple guy
hu luv to wear jeans
and typical T-shirt
apatah lagi accessories pelbagai
jangan harap dia akan pakai
ittu bukan gaya dia


abang juga TIDAK sechomel ini
siapa yang tak suka lelaki yang cun
bila tersenyum menampakkan lesut pipit
mengoda dan mencairkan hati perempuan yang memandang
bercakap dengan intonasi yang perlahan


malah ABANG juga tidak
berdarah kacukan seperti Mr L
dilahirkan dari darah arab dan Punjabi
yang fasih tiga bahasa
yang kelihatan international look apabila dipandang


ataupun
abang juga tidak mempunyai KONEK
yang besar dan nala seperti ini **oppsps
yang membuat tusukan berbisa ke dalam lubang rahim
membuat nafsu bergelora setiap kali memandang batang dia


malah jauh sangat
abang dari CIKEN yang hampir sempurna ini
mempunyai muka yang chomel
badan yang keras
dan mempunyai keris yang Handal
membuat sesapa yang pernah bersama rasa bertuah dapat
mendampingi si chomel ini


atau jua
abang bukan memiliki badan yang sekekar ini
mempunyai badan yang 6 pac ketara
wings yang membuatkan hati pondan meronta untuk dipeluk
atau meraba badan dia yang tiada lemak tepu wpun sedikit


atau jua
tidak seperti Mr H
yang kehadiran dia mampu membuat mana2 fonen tertoleh
hati mana yang tak gembira jika keluar bersama pria yang segak
bdan yang menawan ...senyuman yang manis;


atau
abang juga BUKAN lahir dari keluarga mewah
tidak seperti Mr. Y
yang lahir dari keluarga bangsawan
bapa mempunyai title Dato'
berpangkat dan berpengaruh di Negeri Pantai Timur


abang hanya
seorang jejaka biasa


TETAPI DIA TETAP ISTIMEWA
hanya dia yang membuat dan melayan aku seperti aku
melayan tanpa jemu kerenah, kelatah dan peel yang sentiasa berubah
tanpa jemu berulang alik beratus KM hujung minggu untuk bersama
juga yang mendekati keluarga akak dengan sebaik mungkin
..
TERIMA KASIH untuk semua itu
dan yes I LUV U ...happy anniversary :)


obsessed (Part 4)


lets gegurl wat enty anak palestine lagik
yer lah kita mesti bantu dia org uols
kalau dah AS tu yang kekonon menyokong pendamaian
last2 bila nak iktiraf palestine kat PPB leh guna kuas VETO
so apa lagik nak katakan, dah sah bersuluh dia ikut jer cakap Israel
so yang semua pakat sokong Persidangan Damai Asia BARAT wat per
ohh emo


ohh badan ku sungguh tough hehe
merasa meleleh fukey hehe
jap..akak ingat dia malas nak jumpa akak dah sebab tetek akak ciput
tapi tidak, dia merasa dia asyik bertanya bila nak jemput dia lagik
heheh so tunggu yer abg ..sehari dua jer lagi kasi gegurl habis kan
URUSAN SERI MAHA PENTING hhehe





Friday, September 23, 2011

does it work ???


as ur info
berat badan gegurl dah tahap maximum tau
seblum tu tu cuba uols teka?
berapa gram ***opss kilogram berat akak
50kg? 55kg? 65kg?? opss dah melampau uols
sebenarnya berat akak sekarang dah 60 kg ok !!!
berat tu... sepatutnyer akak nak 55 kg jer
semua nier salah Hubby sebab sebulan puasa dulu
memang dia kat KL jer dok berasmarada ngan akak
pastu tetaplah nak bangun sahur makan nasi
dah mknnasi nak plak EVERYDAY ok - berbuka dan sahur
wajib ada nasi ..nasi..
dan akak plak jenis boleh makan wpun mata separuh celik
lagi best kalau nasi tu baru dimasak trus hidang :)



so baru2 nier akak teman kwn gie beli tea herba org kpung
kawan akak kata benda nier bagus untuk buang air dan bleh kuruskan badan
apa lagik akak pun yang selama nier x pernah telan apa2 utk kurus bdan
tapi nier dah terjebak sama occay


x ckup dengan tu
akak tengok plan cream nicer
oppp jap nier bukan krim pelincir yer adek2
kalau uols letak kat konek laki uols
harus uols kena sepak terajang time tu jugak sebab panas hehe
nier cream utk nak buang lemak2
so akak terbeli jugakkk


so now akak tengah pkai due benda ne
but msalah akak lately dah terbiasa makan nasi pgi mlm
so macam tak berkesan jer
any iDEA mols ???

nota : jatuh saham akak nie sbb dah bulat


Thursday, September 22, 2011

ohh new ciken


dah boring tengok ciken 19 ??
lets gegurl share plak ciken 20 thun
suka tak uols ??
kalau anda gembira tepuk tangan ** lari topic


opss kenapa zip jeans tu terbuka ??
harus ada tangan gatal nier
atau dia terlupa zip hehe


apapun ciken nier
actually mempunyai badan yang keras
huhu dan kalau jaga betul2 ada shape nieh


ehh buka baju tengah taman nier naper ??


arhhhh
gegurl dah GHAIRAH


black


asyik pic ciken jer
so lets kita gie jlan2 ke i-setan plak


dah lama gila gegurl cari black tie
yang akak jumpa semua hampeh or yang chantek plak
is skinny tie, so x formal plan kan ge office
**matilah ramai yang confused nie gegurl per pkai tie hehhe


bila jumpa yang ner YAHOOO
happy gler sebab it's black
ngan size yang just nice
and it out of normal sbb hujung dia flat
..
..
from stefano,italy


dan harga satu tie nie pun
leh ler tahan mahal gak
kurang rm11 jer lagik RM100


but i luv it ....

Wednesday, September 21, 2011

final part liken 19


rasa cam dah lama entry ciken 19 nier
so as finale
uhh lihat duly dia pose manja


opss when the towel ...
gone hehhe


opss tiang bendera terpacak !!!!



hehe ne dah layu
adek sejuk kena air :)



Tuesday, September 20, 2011

ciken 19 mula mengamuk ...


huh now ciken 19 dah start mengganas
ohh dia nak tanggal towel dah


nice vontot


heheh wat per tu??
nak mandi ker nak buang air
...


ohh sempat plak nak betulkan rambut tu
huhu jaga personality yer



closed up
kalau kasi gegurl apum tu
akak setuju jer hehe


new toy


opss
lets kenalkan toy baru akak
kalau uols perasan canon now tgh way sales
so tergedik plak macam nak tukar camera digital akak tu
so ternampak yang chomel nier


heheh she is
ixus 115
kira chantek skit koleksi pic akak nanti
plus rasa seksis jer camera nier


uhh standard jer dlm dia
ada cd, cable, charger


now akak tukar kepada more funky
heheh electric blue
heheh sesuai sangat dengan tema "BIRU" kan

p/s : waiting for my BIG TOY coming soon ...


visitors' country

free counters