Thursday, September 15, 2011

ciken 19 thn ..

menu hari nier

lets kita tengok ciken 19 thn

masih belajar kat IPTA

tapi nakal giler hehe

dah ada awek yang boleh diajak maen

tapi nak jugak cari gegurl bila balik key el

hehehhe

badan cam nier ok tak?


in real tak besar mana budak nier


but badan keras gak


now time for


modelling session


opsss


jeans dah tertanggal


apa yang awak tgk tu ??


u want more ??


leave ur comment

53 comments:

  1. nak tengok juga
    barang kemas budak ni. huhu

    ReplyDelete
  2. Kak Mirch..

    I want more..!! Tak syok 1/2 way jer.. huhu..

    ReplyDelete
  3. sedakkkkkkkkkkkkkkk oooooooooooohhhhhhhhhhh kak dio...

    ReplyDelete
  4. selamat kembali kak mirch..nak tengok budak tu kak mirch..

    ReplyDelete
  5. i want more!!

    oddrusen@gmail.com

    ReplyDelete
  6. tengok adik kembar yg dh 1/2 mengeras

    ReplyDelete
  7. nak yg lebih lagiiii...
    bagi password untuk gambar2 yg tertentu tu boleh??

    ReplyDelete
  8. Yeaaa want more eheYeaaa want more ehe

    ReplyDelete
  9. dah ada awek untuk di ajak main?
    rasa nye macam memang anak ikan je ni
    tak da awek tu ...
    dia cakap je ... nak nampak jantan la tu
    hahaha

    ReplyDelete
  10. kudin nk jgk... :) kudinkun@gmail.com

    TQVM

    ReplyDelete
  11. akak.. nak gak.. oshie88@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. waaaa..as hot as always...hihi..nak lg kak..

    ReplyDelete
  13. Ok juga nampak lintah dia tu? Boleh kasi yang lebih lagi

    neilkie69@gmail.com

    ReplyDelete
  14. ramai tul nak tgk sambungan die..
    kak mirch publish je la...

    ReplyDelete
  15. hehhehh.................leh view more tak..............ntah ntah batang nalla mai!

    ReplyDelete
  16. kelez kak mirch..slmt kembali..mst ciknek dia best kan

    ReplyDelete
  17. body kekar.. suker..

    ReplyDelete
  18. mestila nak lagi...
    mesti best nie...
    plsss...
    we want more...

    ReplyDelete
  19. akak mirch nak pis dia..... naim_82_26@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. kaka mirch nak pic dia... naim_82_26@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. I WANT MORE..hikhikkk

    wht shud i do sis?
    tinggalkan email ke?

    bunnybiru@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. wow..hebat..tlg bagi..tgh stim ni..aaron_darin@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. ouh...hmmm....nice....tapi harus yg dipilih ialah Diva mirch.....sungguh bertuah Diva...


    GSU

    ReplyDelete
  24. erk...klu auntie sher ade SGG...
    klu kak mirch cmner plak...
    agak2 klu bg email jer bulih ke...? ;)

    hakimi1987@gmail.com

    ReplyDelete
  25. anak ikan ni stdy kat u mana? mana tau sma u ngn i. i kat utm kl. :D

    ReplyDelete
  26. perfect..more plzz..sebastian_yes@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. yes need more..! badan die best ;)

    ReplyDelete
  28. yes need more! badan die best!

    ReplyDelete
  29. ciken 19 tahun yang menarik. Kak Mirch patut buat exclusive entry nih.

    ReplyDelete

visitors' country

free counters