Monday, September 26, 2011

ciken 20


gegurl rasa nak cepatkan skit entry berbau ghairah
sebabnyer lepas nier no more yang terlampau
sebab gegurl risau lah nanti kena banned lagik blog nier
apapun lets tgk sambungan ciken nier


ciken nier suka lah seksi-seksi hatta kat taman
yes uols parking space jadi tempt asmarada **pengsan


sempat lah nak tunjuk sign perlbagai kan


yeahhh
U ROCK CIKEN !!!!!!



21 comments:

  1. ler..why di sensored kan?

    ala..bosan la blog tanpa kelibat koenk

    ReplyDelete
  2. kaka MM

    nape tak pakai pass?? nak tgk

    huhu :((

    ReplyDelete
  3. Wow sporting giler ciken ni....hehe
    Buatlah pass kak... :P

    ReplyDelete
  4. Alaaaalallalalal...nape sensorrrr...nk tgkkkkkk

    ReplyDelete
  5. mengiurkan kak :) hiks. oh2, yes, kalau taknak kene banned, haruslah berpassword kan akak? :D kalau ada password baru jgn lupa invite yew

    emidzieiti.mimi@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Eemmmm.... LikE tgk badan die... Sedap2 jer...

    ReplyDelete
  7. ala...baru nak berahi...hot le dia nih...rs cam nak geget2 ajer...haha...

    ReplyDelete
  8. wah meremes walau pn di blurkn... huhu..

    ReplyDelete
  9. kak mirch kalau ade pass ...
    pas2 la kat my email l! tg! :)

    khairiarmani87@gmail.com

    ReplyDelete
  10. mirch.. menarik la ciken ni..
    nk la tgk full version plus story la skali pls...

    ReplyDelete
  11. Kak kongsi le ngan kami. Nak juga tengok ciknek yang mantap tu...

    ReplyDelete
  12. Macam cute je kak. Dia pakai 2 underwear ke?

    ReplyDelete
  13. Salam kak, huhu 1st time nk msg akak. Kalau sy nk mnta password bole ke.. Emel sy akusosuai@yahoo.com. Hepi nu yer!

    ReplyDelete
  14. uols hem nak tanya... uols dari UUM kew???
    bahas uols guna banyak yang gurik2 uum pkai...

    ReplyDelete
  15. uols hem nak tanya.. uols graduate dari UUM kew???
    banyak2 words yang digunakan gurik2 uum...

    ReplyDelete

visitors' country

free counters