Sunday, September 4, 2011

dalam kenangan


sebelum gegurl buat entry nie
timbul rasa kebimbangan dalam hati akak
buka apa nanti akak letak pic any lelaki mula lah reader
akan speku kata itu semua scandal akak
as person walaupun akak pondan
akak ada ramai kenalan, bukan setakat pondan jer geng akak
kawan gegurl ada yang golongan profesional
ada yang golongan pertengahan, dan yang biasa-biasa juga
so kalau laki tu kerja postman ker, keje army ker, polis or student pun
bukan nyer bermaksud akak berscandal dengan semua orang
so tanggapan kena betul okk


akak melalut kat atas sebab tak nak uols speku about this guy
beliau adalah kenalan akak dan kebetulan dia tinggal tak jauh dari umah akak
so ada ler pernah lepak minum sekali skala
cuma dah tiga bulan akak terputus hubungan sebab life akak yang sibuk
tak sempat nak bersosial dengan kekwan
tup tup semalam, bila akak gie open house umah kenalan nier
tetiba akak tanya pasal si arwah naper x nampak muka
....gush INNA LILLAH...
rupanya beliau telah kembali kepada PENCIPTA pada malam pertama Ramadhan yang lalu
...
..
..
akak terkedu , pada mula sangka akak dia terlibat dalam kemalangan
tetapi tidak, beliau menghembuskan nafas dalam keadaan yang tenang secara mengejut
kekawan dia yang satu tempat kerja hingga hari nier masih terkejut dengan pemergian yang tergembar
dan yang pasti arwah adalah seorang yang baik, mengambil berat dan amat prihatin pada orang lain,
mungkin juga kerana sifat terpuji beliau, maka Pencipta mengambil dia lebih awal



untuk beliau... AL-FATIHAH ***



9 comments:

  1. al- fatihah... moga ditempatkan di kalangan org beriman..tp helok ye mninggal ketika ramadhan...

    ReplyDelete
  2. hi saya nak password ....nak tgk jantan....

    jbguy29@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. al-fatehah.

    tu pasal ani masih single n tak ramai kwn.
    kwn baik 2 org je....
    sebab takmau sedih kalau berlaku kehilangan....

    ReplyDelete
  4. alfatihah...
    semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman

    ReplyDelete

visitors' country

free counters