Friday, September 23, 2011

does it work ???


as ur info
berat badan gegurl dah tahap maximum tau
seblum tu tu cuba uols teka?
berapa gram ***opss kilogram berat akak
50kg? 55kg? 65kg?? opss dah melampau uols
sebenarnya berat akak sekarang dah 60 kg ok !!!
berat tu... sepatutnyer akak nak 55 kg jer
semua nier salah Hubby sebab sebulan puasa dulu
memang dia kat KL jer dok berasmarada ngan akak
pastu tetaplah nak bangun sahur makan nasi
dah mknnasi nak plak EVERYDAY ok - berbuka dan sahur
wajib ada nasi ..nasi..
dan akak plak jenis boleh makan wpun mata separuh celik
lagi best kalau nasi tu baru dimasak trus hidang :)



so baru2 nier akak teman kwn gie beli tea herba org kpung
kawan akak kata benda nier bagus untuk buang air dan bleh kuruskan badan
apa lagik akak pun yang selama nier x pernah telan apa2 utk kurus bdan
tapi nier dah terjebak sama occay


x ckup dengan tu
akak tengok plan cream nicer
oppp jap nier bukan krim pelincir yer adek2
kalau uols letak kat konek laki uols
harus uols kena sepak terajang time tu jugak sebab panas hehe
nier cream utk nak buang lemak2
so akak terbeli jugakkk


so now akak tengah pkai due benda ne
but msalah akak lately dah terbiasa makan nasi pgi mlm
so macam tak berkesan jer
any iDEA mols ???

nota : jatuh saham akak nie sbb dah bulat


12 comments:

  1. as far as i concern, all u need is nak kurangkan kalori intake dalam sehari dan jugak nk buang lemak tepu.

    approach:

    1) kurangkan kalori: by rite, kalau kalori yg akak burn is much than calori intake, seminggu je dah leh drop by 1 lb. So, diet dah cukup. Those products work as supplemnt jah..

    2) buang lemak tepu. (if boroi). so nk buang lemak2 tepu ni, just carik produk yg kaya dengan CLA. it helps a lot.

    losyen halia bawang putih bawang merah feeling mustajab segala bagai? erm... my fren sapu 2 kontena, buncit jugek.. *matilaaaaa*

    ReplyDelete
  2. nice tips kak suci.

    plus, cream tu mmg berkesan kak mrich..tapi kalo mau lg cepat hilang lemak. gune yg extreme hot ittew...

    ReplyDelete
  3. side effects: diarrhoea, dependence (sembelit kalu x amek).. just letting u know..

    ReplyDelete
  4. gugurll,masterbate jahhh...kurusss laa badannn!!itew ubat paling mujarabb..pluss amalkan sesenduk nasii jerr everitime mkn..pluss makannn hattiii!!hikkss..tp gugurll wok tgk maintaiin jahh bodyy.cantikkss,.masihh cntik bila pakai dress..

    ReplyDelete
  5. suci ..contoh product with CLA ittew?? matilah CLA pun tak tahu stand for what

    magic.. tq

    adzim .. which one??

    wok .. klau sesendu nasi percya, but kalau makan hati, makinn banyak akak makan ..haruuu. Itu dulu lah uols, ne lepas rya

    duramin..kena tanya doc kong hehhe... kat mana senang dpt

    ReplyDelete
  6. cla stands for conjugated linoleic acid. one of the best product yg suci pnh jumpa (based on dosage) is daripada GNC punye barang. nama dia safflower oil. ada 1000 mg of CLA each capsule. (more than enuf utk buang lemak degil).

    cla x turunkan berat badan secara langsung, tp acid nih leh buang stubborn fat dlm bdn (yg besenye terkumpul kat perut ittew). so, relatively, kalo lemak turun, berat akan slightly turun. if tak bncit, tak perlu consume this product.

    lastly, kalo nk yg ekstrim lg, telan je duromine.. harus turun berkilo2.



    Jom baca pasal duromine kat SINI.. matilaa.. sempat lagi pomot blog..

    ReplyDelete
  7. hhe TQ uols . Tetiba mek tgk dalm beg... jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  8. tertarik dengan CLA iteww...nak try jugak la.....ada makan ubat telarang..LAMI..ayooo..takut sangat side effect

    ReplyDelete
  9. teh orang kampung tu pun kira ok juga kak mirch, cheq dah cuba tapi kalau mahu cepat berkesan campurkan dengan sebiji lime or lemon. Yang pasti jangan lupa senaman juga...pasti berkesan lemak keluar bagaikan orang beranak...takut

    ReplyDelete

visitors' country

free counters