Tuesday, September 27, 2011

kemas almari


sekali skla kan uols
meh kita bersihkan bilik
kalau tidak nanti cam kapal pecah


so nak simple
sangkut semua t-shit yang ada
dan akak plak
suka gantung ikut kind of shirts
**nanti akak share mine plan k


sibuk ler akak kan snappy
bukan nak tolong cikask ner berkemas heehe


ohh camnier
hehe kemas kan
paling best suka tgk yang undies tu
kemas banget !!!
so almari uol plak camner??
kemas or berserabut


10 comments:

  1. Almari saya bersepah ~~~ Hahaha,malas nk kemas.Kemas jugakla almari dia :)

    ReplyDelete
  2. Rajinnye berkemas... Teringan zaman dok asrama... Tp sikit tul baju cikask nie.. Tak kan nie jer... Confius...confius...

    ReplyDelete
  3. bila nk buat entry pasal mamat palestin tuh lg?nk tgk ciknek dia..kata besar

    ReplyDelete
  4. aska ni mmg pengemas dan pandai susun2 benda jadi molek. ayah ani ex-army memang dia pandai bab2 kemas n susun brg. dulu dia la tolong ani pack pakaian nak masuk unibesiti. pakaian byk tapi muat je masuk beg.

    kalau ani yg buat, lipat ala kadar je sumbat dlm beg.lepas tu beg jadi kembung muhahha.

    ReplyDelete
  5. suka nyer tgk rimau nih. pengemas. rimau has thier own charm kan

    ReplyDelete
  6. separe kemas bole? kekeke..
    6t akak kasi la tips2 nak kemaskan almarikan ^^

    ReplyDelete
  7. em ... nanti akak wat kay

    az ... setuju

    ani ... hehe ayah uols kekar lgik tak??? larikk

    s ...special

    mai ..kemas la tu uols

    ellyn ... separuh baju gantung kat luar tu... blum kering hehe

    ReplyDelete
  8. stended la kak mirch dah usia nak 60an kekar pa nye.
    nanti 30 tahun lagi ani pange mirch nenek kanggg aaa...

    ReplyDelete
  9. aiyo..pandai jejan tue mengemas

    ReplyDelete

visitors' country

free counters