Tuesday, September 20, 2011

new toy


opss
lets kenalkan toy baru akak
kalau uols perasan canon now tgh way sales
so tergedik plak macam nak tukar camera digital akak tu
so ternampak yang chomel nier


heheh she is
ixus 115
kira chantek skit koleksi pic akak nanti
plus rasa seksis jer camera nier


uhh standard jer dlm dia
ada cd, cable, charger


now akak tukar kepada more funky
heheh electric blue
heheh sesuai sangat dengan tema "BIRU" kan

p/s : waiting for my BIG TOY coming soon ...


3 comments:

  1. erh...dah lost count baper camera canon Diva mirch dah ada.... =)

    GSU

    ReplyDelete
  2. Wah...cantiknya camera tu.....lepas ni byk lagi pic2 hot yg akak leh amik n publish kan?

    ReplyDelete
  3. GSU .. me too dah x engat kemera canon ke berapa, but for sure i only have one compact camera & one DSLR camera hehhe

    LP .. heheh x baik guna camera utk rujuan tu jer hehhe

    ReplyDelete

visitors' country

free counters