Tuesday, September 6, 2011

obsessed (Part 1)


tetiba jer akak masuk blog suci terus zasss copy pic body builder
heheh permisi yer uols
bukan apa tengok winner ngan naib juara tu wat akak geram jer


so gegurl pun rasa nak way my version la kan
so called it Obsessed Series -


heheh merasa akak snappy pic lengan kan
huhu besar uols


bukan setakat otot lengan jer
malah urat-urat yang timbul wat gegurl smakin teruja


hhhH lets the pic speaks by itself kan


7 comments:

  1. ouuuuu....nice.....tapi berbulu tu...oh well...

    GSU

    ReplyDelete
  2. hehe.. mmg best ngn abang2 badan muskul nih.. it reminds me abt my prev exp abg main gym.. merembes amat.. neway, pics uol mmg meletops *especially gmbr berbulu dada ittew..*.. sukerrr..

    ReplyDelete
  3. pehhh...
    rase nk nangis tgk gambo lengan dia...
    kalo la leh dapat...
    merasaaa....

    ReplyDelete
  4. banner boy kan..
    x sbar nak tgk MORE please..

    ReplyDelete
  5. kak diva memang best la dia ni main gym ker...
    oooohhhh kak diva nampak gaya dia ni hensem pls la tunjuk muka, tapi kalau xnk bagi kenal pun tutup bhg mata at least nak dapat tgk rambut dia n bentuk muka dia nak berfantasi gitu... hhehehe

    satu lagi nak tgk six pack dia pls... otot peha ke kalau ada la...

    dia ni main gym ke kak diva or just maskulin jer n dia kerja apa sampai sasa lengan tu...

    n yg ni nk tya jer mcm mna akak diva dpt dia wowowwo hebat la akak ni lebih hebat drpd girl yg perasan cantik di luar sana tu....

    akak pls ya fullfill my request ni ya...

    pls...plss...plsss...

    anyway life between men and bag... memang betul akak...

    ReplyDelete

visitors' country

free counters