Sunday, September 18, 2011

obsessed (Part 3)


lupa plak akak nak sambung kisah anak palestine ner
so camnier
satu malam tu akak gie ler singgah kat 7e
slalu kat situ mmg bnyk anak rimau
dan yup mmg ada pun dan sempat ler tukar nom ngan few
cuma masa akak berborak tu tetiba sebiji satria berhenti
dan pada mula akak tak kisah la
hingga akak perasan sorang mamt tu macam cute jer
badan uhhh makan hati
..
..
so tetiba jer akak cakap kat rimau tu akak nak balik
padahal akak nak halau dia dlm diam heheh
so bila rimau tu blah, si mamat palestine nier pun kuar dr 7e
so akak tekad nier
just to say hai hai kat dia...masa tu akak dlm kater jer
buka cermin tingkap dan mula ler buat muka chomel skit
dan the gud thing is he did respond baik sgt heheh
spai sanggup tinggalkan kwn dia dan nak ikut akak balik
nak beraya kaedahnyer
heheh


so banyak ler benda yang we ols sembangkan
dari dlm kater hingga ke rumah hingga ke bilik
hehhe sungguh mesra alam


and for sure uols pun nak tgk muka dia kan
so akak kasi lite-lite cam ner boleh ??
dan the serius part is the konek is huge !!!
how huge ???
the HUge ever akak pernah jumpa so far !!!!!!!!!!!!!!
pengsan
..

..
jap jap
sambung lah lain kali





14 comments:

  1. uolls.nak tngokk konekk huge iteww!!melolong laa uoll..mesti nikmattts!

    ReplyDelete
  2. i x dpt2 paskey lg..
    ibrahim.jai8@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. ayoh brani kak mirch.
    dolu2 masa ani duk kat kondo kat pj...ada sorang pak arab satu blok ni ckp nak dtg umah jam 12 mlm.
    ingat tipu ...sekali betul2 dia ketuk pintu rumah.

    tak brani nak bagi dia masuk..takut la dia buat jenayah ke pa.tingal sorang2 masa tu.

    ReplyDelete
  4. pak2 arab mmg gergasi punya ciknek uol.. lohong gituh kalau masuk.

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak tunggu sambungan die..
    nak tgk cik nek die..
    password sajokk....
    (^_^)

    ReplyDelete
  6. heheh..huge? waaaaa.bleah asia barat memang super-duper huge?

    opps, kak mirch dpt mkn lemang palestin lak musim2 raye nie...hehe.larikkkk!!

    ReplyDelete
  7. cayalah,i'll wait for d next entry >.<

    ReplyDelete
  8. wahhh....
    makin panas nie...
    cepatla akak...
    sambong next episod...
    plssss
    how huge???

    ReplyDelete
  9. akakkkkk...
    potong sti, tul laaa...
    ada ke nk sambung lengkali..?
    tunjuk arrr sikitt..
    haha

    ReplyDelete
  10. kak mirch, diorg palestine tak ada B.O. ke (body odour) mcm segelintir org arab/ iran...?

    ReplyDelete
  11. jgn x share pulak cik nek dia kak mirch.sharing is caring

    ReplyDelete
  12. Nyum2... X sabo neh, nanti basi pulak lemang tu. Jauh mari tu.

    ReplyDelete
  13. Jangan lupa mahu juga. Kalau pakai password baru jangan lupa ek

    neilkie69@gmail.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters