Friday, September 2, 2011

raya is over


uhhh tajuk atas ganas kan
akak tak tahu nak pikir apa
infact dah balik ke key ell semula
semua sebab keje sekolah akak blum siap
so gegeh ler balik awal skit kan
anyway..akak dah soap skit2 nak start blogging
dan hampir terlupa camner nak wat entry hehe
cuma
terkedu bila dapat tahi DIVA di 3 negeri berbeza telah DIMADUKAN
huhu tulah hebatnyer jantan kan...
merasa tiga fukeey yang ketat hehehe
apapun kalau yg tu laki sesapa
maafkan tiga diva ittew sebab laki tu koneknyer gatal
kalau tak tak der nak buang ayer merata kan
**opsss sambil jeling hubby sendiri **nanges


apa pun lets meninjau rimau kecil nier siap
yer lah waktu dah spai kena balik hostel jap


muka busan kena bangun pagi
huhu nak wat camner masa tu akak ada kelas
so terpaksa la dia pun bangun awal wpun weekend



caya tak dia nier main ragbi ??
heheh nanti akak share okies


dah senyum skit
tetiba rindu dia :)
nakal jugak hingga boleh loi **opsss apa tu


dah siap !!!!


sedeh arghhh
tak per patah tumbuh hilang berganti ***motto sangat


7 comments:

  1. keles.. x sabar nk tunggu next en3

    ReplyDelete
  2. wah..keles... ada peneman.. leh wat homework sesama kan.. hiks

    ReplyDelete
  3. damn a
    respek how you could get all those nice bods
    kasi tips sket. kena gigih gi gym ke?

    ReplyDelete
  4. hahaha..kelakr..welcome back uols..dah agak mesti kuar cik jantz malatopps, setelah uolls bertapa digua lebih 3months!! muahhzz..

    ReplyDelete
  5. wahhh..mak berkenan ngan heel ko nyah....makan hati jer tgk nyah yg dpt sarung heel ni...kaki mak mmg da d takdirkn bersaiz kaki gajah...apa2 pun ttp bersyukur sbb masih dpt berjalan dgn baik...nyah....post la pic koleksi heel ko...mak suka sgt heel ni....

    ReplyDelete
  6. nyah... mek dinch ada bnyk koleksi heel, i suka lanyak spai x leh pakai sbb puas membeli, plus the trend cepat berlalu so b4 it's over better pkai spai haus hehe

    wok ... uhh bertapa mek kasi tambah berat badan jer uols heheh

    abg... most of them mmg partly active dlm sukan perlbagai, ge GYM is bonus hehe

    suci ..homework atas katil leh la :)

    ita ..coming uols ..

    ReplyDelete
  7. bile nk sambung pasal rimau kechik ni lg

    ReplyDelete

visitors' country

free counters