Monday, October 31, 2011

jom bina badan !!!!


saban hari kan paper asyik ler citer
rakyat malaysia tak jaga makan
berlaku kegemukan pada awal kanak2
pastu pelbagai lagi penyakit
so kali nier
jom akak promote gaya hidup yang sihat


kena jaga badan
biar otot kita kekar macam abg nier
akak nak jer tepis tangan tu
dan ganti dengan tangan akak yang chomel nier


suka ler bdan dia tu
perut kempis with 6 pack


akak takkisah la kalau ciknek abang nnie kecik
janji badan dia dah buat akak berair fukey


oppp lupa bukan setakat makan sayur
malah uols kena beli protien occay


either one of u


malam minggu tadi
akak keseorangan kat umah
tengok tv
dengar lagu anuar zain
uhhh i felt so lonely
so down
x tahu naper
akak juga realised yang ada few massage kat phone
ada ajak dating, nak datang umah
plus ada plak msg yang ajak jumpa tertera di screen lappy
entah ...tak berminat
tak teruja
tak der mode sangat
...


deep inside my heart
i only need this man
i nak Mr B ada kat sisi
memukul manja vontot akak semasa nak tido
buat lawak yang tak kelakar
OR


sleeping with Mr P
kena pelukan dia
kiss his lip
rasa kekerasan otot 6 pack
uhh dan the romantic scene

..
entah la
hanya dua ini yang mampu buat akak tersenyum
disaat swing mode yang melanda :)


Sunday, October 30, 2011

kuning


masa akak wat entry nier
pening ler kepala
sebabnyer penat i nak ingat nama dia
hehe spai sekarang tak henggat
kejis kan .. nampak sangat pakai buangkan


x per lah
sebelum tu abang jangan ler malu
jangan ler pusing belakang sayang


llalala
dah mahu pun dia pusin ke akak
suka la jam kuning ittew


dan lagi suka yang dalan kuning nier
menonjol sangat ..
yummy



Saturday, October 29, 2011

kriss yang perfectto


currently akak cam beralih arah
akak rasa turn on sangat pada Arab **opsss
apapun kali nier kita lihat model brazil


lalal
makan hati lol
akak suka la muka dia
suka badan dia
suka konek dia opsss


untung yerk sapa dapat
akak merasa satu malam pun ok ler
sebab akak tak chantek **nanges


huhu
nak romen
nak romennnnn


Thursday, October 27, 2011

persiapan malam jumaat


dah malam jumaat
so lets gegurl membuat persiapan
dan abg Palestin pula kelihatan dah get ready


ahh
abg dah bersedia untuk menunaikan tanggungjawab
sebagai seorang suami oppss


uhhh
shhhhh
tutup lampu pls


Tuesday, October 25, 2011

revisit Palestin


dah lama la tak jumpa si Palestin nie
asyik sibuk jer dia bercuti sana sini
akhirnya gegurl juga yang keseorangan
any way lets tgk pic masa 2nd time
dia melawat teratak akak


heheh tadi pkai baju
now dah tertanggal skit
seksisss


uhhh
suka ler petak enam tu hehe
wat gegurl geram jer


uhhh
i want more


Monday, October 24, 2011

dia pasrah ...


tajuk entry nier macam drama swasta
merasa lawatan muhibbah
dari x bersopan hingga dia pasrah hehe
and luv this pic
dari sipi yang blur


hehe
tengok dia malu-malu


hhehe dah buka baju yer
chomel ler


arhghh
abang nak buka seluar plak
malu ler sye
hehhee


nak ketatkan belt jer ??
ingat nak buka jeans


ala
nak nak nak



Sunday, October 23, 2011

bufday present 2011 (Part III)


ohhh
lets sambung pasal bufday akak
tahu lah akak x chantek so
kena lah beli sendiri hadiahkan
opss PRADA lagi ???


yes uol
present to u ..my 4th PRADA :)
lala tak sangka akak tergila plak pada prada house
dulu akak gila pada Gucci dan LV
pastu now more towards HERMES and Prada
tapi biasa ler HERMES huhu tak terdaya sesangat
so prada nier pun ok ler sebab special day in my life


above : certificate's PRADA
below : so lets check out apa benda plak kali nie
sama macam my 2nd and 3rd items from PRADA dulu
its comes with black box


so
disebalik kotak
..
,,
sure uols dah dapat agak kan
adakah ittew ???


SUNGLASS?????


hahahah tak lah uols
actually cermin mata akak
nowdays akak dah jarang pakai lens ke office
so nak nampak matured skit i luv to wear spek mata
macam pandai jer akak rasa heheh


prada
haha makin bertambah la kotak2 akak
:)


no password ??


pada mula as normalkan
pic yang nakal akak nak wat password
tapi hari ahad nier mcam malas jer
so lets akak letak terus kat sini
kalau dah kena banned blog nanti
kira yang nier last ler kot
i am not into blogging mood currently


gegurl rasa uols bleh agak kan
sapa lah punya adek nier
hehe
ala yang study lagi tu


merasa ramai yang minta kan
but sorry la no pic muka
sbab akak taknak kena ugutan samaan cam DOT DOT DOT
**celaka kan pembawa mulot tu
dah tengok sudah ler nier gie report kat lecturer plak


suka plak white n black effect
anyway kenal ker anak ikan nier?
kalau kenal buat-buat tak tahu yer
hehehe



opss tetap jugak nak yang bercolor
hambek kau !!!



Saturday, October 22, 2011

bufday present 2011 (Part II)


lets gegurl sambung entry pasal bufday
sbab lain akak gie singapore
ialah untuk melawat Marina Bay Sands ittew
masa akak gei awal tahun
x sempat nak pegi so trip kali nier
harus dan wajib melawat kan
amat uniq sangat bangunan nier
with 3 tower ada plak sampan kat atas **Opsss jaakun jap


x dinafikan bangunan nie
mempunyai daya tarikan yang tersendiri
kalau uols sanggup bayar hotel 1500 semalam
so sila lah booking bilik kat sini


dalam dia pun canggih uol
i luv the way dia wat shopping mall nie
seni architect mall gituh
dan berbalik persoalan naper la malaysia x der huhu
kalau nak cakap psal butik mewah jangan cakap ler
bersepah huhu makan hati


tetba jer dome yang kosong dan sepi ittew
memancutkan ayer yang banyak dan deras ittew
terus semua org berhenti and looking this mountain
heheh voleh her called it mountain ???


heheh
dan juga trip kali nier sangat best
sebab latest Asia LV flagship baru bukak


lawa gila occay
sangat akak teruja
mahu sejam kot akak kat dalam tu
sebabnyer bertingkat2 dan product line banyak gila
dan yang best satu floor tu rupanya adalah tunnel
yang dibuat dalam air and disambungkan ke marina
huhu canggeh maut


puas ler akak bergambar
dan membelek handbag
tapi x mampu nak beli dah


hahah
camera akak yang cikai nier pun mampu
mengadaptasikan kechantekan bangunan LV nier

dan
jeng jeng jeng
tak lupa akak ke singapore
juga untuk merasa
popcorn Garrett


amat lazat uol
setakat popcorn kat GSC tu
huuu akak tak pandang lah :)
**nada kekwat sbb dapat yang ceremal crips

yer lah outlets menjual popcorn nier
hanya ada kat Chichago, New York
Dubai (matilah kenal benda nier melalui akak kat sana)
dan jugak singapore !!
so dengar citer coming soon akak buka kat Msia
KLCC dah confirm as main outlet
so merasa kita serbu nanti yerk


Thursday, October 20, 2011

si rugby di malam jumaat


arghh
malam nier malam jumaat lagik
plus hujan plak tu
erm
nak wat per yerk??
sejuk nyer


opss kaki sapa tu yang terangkat
???
confuse akak
nasib baik pic blur


ganas nyer anak ikan rugby
nier bukan setakat aksi cam ne jer
ada aksi loi lagik
Opspssss


apa pun
piawaian cakap
part dot dot kena blur kan
hehhe



mis u ...


kekadang yang berlaku diluar jangkaan kita
apa yang kita rancangkan tidak menjadi
dan yang tidak kita duga pula yang berlaku di depan mata


gegurl sangka
pertemuan malam itu sekadar
malam untuk bersuka ria
melepaskan nafsu ghairah yang melanda


tak terduga pula
dari tiada apa hingga timbul bibit mesra


akak cuba larikan diri
dari rasa sayang dan mengharap


dan tetiba
yang lahir adalah
I MISS U ..



Wednesday, October 19, 2011

sambungan anak ikan IPTA


malam2 ner
kalau sejuk pun kena mandi
sebab satu hari keje kan
so kena ler bersihkan diri
tapi anak ikan nier mandi sbab habis klas volley??


opps
dia tutup yang depan


lalalla
uhh bubble


opss nak stylokan rambut jap
hehe bulatnyer vontot dia hehehe


hehhe
dah kuar ..
orang nak mandi arghhh


visitors' country

free counters