Tuesday, October 18, 2011

bufday present 2011 (Part I)


dah tua-tua camnier kan
kesian akak dah tak x dpt present
so kena la plak present kan diri sendiri **voley ???
seblum tu lets breakfast
dengan Nasi Lemak Pak Nasser
dengan ketinggian 7000 kaki dari aras laut


dari banyak2 komen yang uols kasi tu
adalah juga yang mengenakan
so this year i hadiahkan diri sendiri
dengan percutian ke Singapore
dan paling cepat nak elak beratur tukar bas kat JB/Singapore
ambik jer flight senang dan best !!!


dan sebab utama nak gie Singapore
adalah melawat apa lagik
kalau bukan
>>
>>>
>>


hehhe UNiversal Studio
heheh best jugak uols
merasa bayaran Dollar Singapore 72
so lets kita tengok skit pic yang akak snappy
..

..
dan dibawah Water Theme Park
merasa ramai gak waktu nie
dan malang yang duduk row hadapan
basah dengan ayer kolam ittew


banyak uols tema permainan yang uols suka
dan paling best yang nier
hehe dah lupa la nama dia Egpt aper ntah
merasa dua kali akak masuk, dan gigih beratur occay
cuma nasib baik org tak ramai
so amat berbaloi lawatan akak nier


dan jangan lupa naik roller coaster
hehe nampak jer akak wanita ayu
tapi tetap tergedik untuk mencuba
cuma akak rasa yang kat sunway tu lebih gerun


opss relax sekejap
enjoy the broadway jalanan heheheh


dan paling kelakar
akak beli nie jer as survinor
fridge magnet


opss ittew jer ker hadiah bufday akak tahun nier???



24 comments:

  1. Waaah,cantiknya egypt tu,mcm real.Next time,saya plak nak pi ! Org spesel xde bg hadiah ke kak :)

    ReplyDelete
  2. rimauu gugurl ada jumper ke kt kota singa iteww??body2 nyer bagaimana??

    ReplyDelete
  3. happy birthday! moga lebih vazzz. =)

    sambung lah entry lawatan muhibah tu dgn pics yg vazz vazzz hehe

    ReplyDelete
  4. izzat ..ok

    wok.. ader uol dlm MRT, badan meletop cuma akak tak berani nak snappy sbab ramai sgt prg masa tu

    mai .. tungguuu

    em- gie la uols sebelah jer

    ReplyDelete
  5. happy birthday kak mirch! hmm ni mesti ada hadiah yg lgi menarik selain percutian ni kann.

    ReplyDelete
  6. kak nk ikut jgk..!! hehe.. wah akak msti dpt adiah best dri org t'syg sharela kak apakh adiah itew..:)

    ReplyDelete
  7. waaahhhh best nyerr jejalan kat sporeeeeeee nak ikut nak ikutttt hehhehhe

    ReplyDelete
  8. universal mmg best. tp risky lau simply walk in jah pasal ada case ticket abes. so better beli on9. now dah mcm2 ader kt theme park ittew. dulu sket jek. byk under construction lg katenyer..

    ReplyDelete
  9. wow.. jalan sesorang ke kak mirch?
    nice...

    ReplyDelete
  10. ani baru plan nak gi bulan depan.

    ReplyDelete
  11. tastelah hadiah bday g USS kat Singapore..
    but memang berbaloi kan..
    puas hati x

    ReplyDelete
  12. HBTU mirch bole dpt password? my email marchairi07gmail.com

    thanks dear

    ReplyDelete
  13. best nyer adiah akak dapat...
    seronok...

    ReplyDelete
  14. Oh wow....mmg hadiah utk Diva yg have almost everything...ada lagi ker..? njoy urself =)


    GSU

    ReplyDelete
  15. GSU >> bnyk lagi ler yang gegurl blum ada. But ada lagik heheh

    sebar >>beli sendiri lol

    anon..email me

    MAMA >> best

    Ani ...gud

    adi.. ngan kwn uols

    suci ..yes now pun ada lgi new projek ugh develop

    shades .. x argh uols

    icenil ..akak dah balik lah

    kote .. ada lagik

    john.. heehhe

    ReplyDelete
  16. sekali sekala melancong rehatkan minda tgk negara org ok gak.. lupekan kejap kerja yang ade.... amik pengalaman..

    ReplyDelete
  17. How many days you are there? Is it enough?

    -Peace No War-

    ReplyDelete
  18. occay la iteww..kak mirch....jenjalan hilangkan keserabutan....xyah hadap sangat hadiah dari org...buat keciwa jer kan.......

    ReplyDelete
  19. ooooo bestnye.....i pon nk pegi lagi :) sher tak gi shopping ke? tp skrg ni currency rate mahal sikit

    ReplyDelete
  20. sorry.. typo error, mirch.. ops malu i hehehe

    ReplyDelete
  21. Lama kite tk pegi Singapore... em, rindu rasanya

    ReplyDelete

visitors' country

free counters