Saturday, October 22, 2011

bufday present 2011 (Part II)


lets gegurl sambung entry pasal bufday
sbab lain akak gie singapore
ialah untuk melawat Marina Bay Sands ittew
masa akak gei awal tahun
x sempat nak pegi so trip kali nier
harus dan wajib melawat kan
amat uniq sangat bangunan nier
with 3 tower ada plak sampan kat atas **Opsss jaakun jap


x dinafikan bangunan nie
mempunyai daya tarikan yang tersendiri
kalau uols sanggup bayar hotel 1500 semalam
so sila lah booking bilik kat sini


dalam dia pun canggih uol
i luv the way dia wat shopping mall nie
seni architect mall gituh
dan berbalik persoalan naper la malaysia x der huhu
kalau nak cakap psal butik mewah jangan cakap ler
bersepah huhu makan hati


tetba jer dome yang kosong dan sepi ittew
memancutkan ayer yang banyak dan deras ittew
terus semua org berhenti and looking this mountain
heheh voleh her called it mountain ???


heheh
dan juga trip kali nier sangat best
sebab latest Asia LV flagship baru bukak


lawa gila occay
sangat akak teruja
mahu sejam kot akak kat dalam tu
sebabnyer bertingkat2 dan product line banyak gila
dan yang best satu floor tu rupanya adalah tunnel
yang dibuat dalam air and disambungkan ke marina
huhu canggeh maut


puas ler akak bergambar
dan membelek handbag
tapi x mampu nak beli dah


hahah
camera akak yang cikai nier pun mampu
mengadaptasikan kechantekan bangunan LV nier

dan
jeng jeng jeng
tak lupa akak ke singapore
juga untuk merasa
popcorn Garrett


amat lazat uol
setakat popcorn kat GSC tu
huuu akak tak pandang lah :)
**nada kekwat sbb dapat yang ceremal crips

yer lah outlets menjual popcorn nier
hanya ada kat Chichago, New York
Dubai (matilah kenal benda nier melalui akak kat sana)
dan jugak singapore !!
so dengar citer coming soon akak buka kat Msia
KLCC dah confirm as main outlet
so merasa kita serbu nanti yerk


7 comments:

  1. nice post. tak smpt lgi lawat marina bay sands. pasni tau la nak gi mana. thanks kak mirch!

    ReplyDelete
  2. menarik sungguh....selamat bercuti.

    ReplyDelete
  3. cool kan building dye.. kat mesia xley nak wat bngunan cmtu 6t kene carut ngan manusia yg xsuke tgok pembangunan. sumenyer membazir. hikss

    ReplyDelete
  4. Enjoy your holiday Kak Mirch...pasti akan menbawa balik banyak kenangan2 yang manis dan menarik. Tu belum kira pembelian-pembelian lagi. Pasti shopping sakan kan? Have fun....

    ReplyDelete
  5. uollss... hem dpt harga murah .. sewa bilik kat Marina Bay Sands.. 170sgd uollss...

    ReplyDelete
  6. Syok gak di Singapore nie, nice place..

    ReplyDelete

visitors' country

free counters