Sunday, October 23, 2011

bufday present 2011 (Part III)


ohhh
lets sambung pasal bufday akak
tahu lah akak x chantek so
kena lah beli sendiri hadiahkan
opss PRADA lagi ???


yes uol
present to u ..my 4th PRADA :)
lala tak sangka akak tergila plak pada prada house
dulu akak gila pada Gucci dan LV
pastu now more towards HERMES and Prada
tapi biasa ler HERMES huhu tak terdaya sesangat
so prada nier pun ok ler sebab special day in my life


above : certificate's PRADA
below : so lets check out apa benda plak kali nie
sama macam my 2nd and 3rd items from PRADA dulu
its comes with black box


so
disebalik kotak
..
,,
sure uols dah dapat agak kan
adakah ittew ???


SUNGLASS?????


hahahah tak lah uols
actually cermin mata akak
nowdays akak dah jarang pakai lens ke office
so nak nampak matured skit i luv to wear spek mata
macam pandai jer akak rasa heheh


prada
haha makin bertambah la kotak2 akak
:)


8 comments:

  1. Congrat on your perfect selection yang kelas which am sure you more than deserved to reward yourself...pasti ada lagi pembelian2 yang menarik kan?

    ReplyDelete
  2. kemain akak tayang prada..
    eh, belt hermes x mahal la..

    sure boleh beli. :P

    ReplyDelete
  3. benzippo,,, akak dah pokai

    reza .. hahah skit jer

    ReplyDelete
  4. payed .. tunggu masa yang sesuai :) KL mahal so kena beli masa gie ITaly nanti **Opsss

    ReplyDelete
  5. very classy and vogue gituh..................teringin gak nak item mcm nie

    ReplyDelete
  6. akak minta tlg ajarkan sy letak password kat blog

    kompius69@gmail.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters