Monday, October 31, 2011

either one of u


malam minggu tadi
akak keseorangan kat umah
tengok tv
dengar lagu anuar zain
uhhh i felt so lonely
so down
x tahu naper
akak juga realised yang ada few massage kat phone
ada ajak dating, nak datang umah
plus ada plak msg yang ajak jumpa tertera di screen lappy
entah ...tak berminat
tak teruja
tak der mode sangat
...


deep inside my heart
i only need this man
i nak Mr B ada kat sisi
memukul manja vontot akak semasa nak tido
buat lawak yang tak kelakar
OR


sleeping with Mr P
kena pelukan dia
kiss his lip
rasa kekerasan otot 6 pack
uhh dan the romantic scene

..
entah la
hanya dua ini yang mampu buat akak tersenyum
disaat swing mode yang melanda :)


19 comments:

  1. akak belum lagi bagi saye password untuk gambar kat blog akak. dr dulu lagi saye minta. mohon akak inboxkan saye password ye.
    wannaberazky@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  2. Lagu anuar zain apa kak mirch dengar?

    Kain Pelikat? *lariiiii*

    boycomel98@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Kak Mirch......6 pack dia saja ka yg keras.....yg lain tak keras ke???? Hehehehe

    ReplyDelete
  4. Awat jadi lagu tu kak Mirch? Macam sesuatu aja. Hmmm kalau perlu sangat awat tak call B dan P tu? Jangan biarkan emosi anda diganggu misteri...

    ReplyDelete
  5. haha...
    encik palestin jgk jadi pujaan hati ye..
    haha

    ReplyDelete
  6. akak de 2 org lelaki yg baik in ur life kan.. envy u ^^

    ReplyDelete
  7. oh my peveret bulus2 some more.
    nak merasuk ke dlm tubuh kak mirch agar ani leh menikmatinya.

    chinadorai...chinnadoraii chinadoraii *mati la antu india pulop yg menjelma*

    ReplyDelete
  8. mR B itu bangla kah...? nice...

    GSU

    ReplyDelete
  9. GSU.. choii, mr B is my hubby huhuu

    ani..hehe dua2 berbulu hehhe''

    em....uols pun sure ada kan

    grea ..nak international gak yer

    neilkie, dah call but both tak leh teman akak waktu tu

    LP...hang yang dlm tu..nalla karek uols hehehe

    anon..uols nie hidup zaman bila, Akak dengar album dia ler yang baru kuar bulan nier

    razky.. yer ker

    suci ... period yang tak habits uols..asyik datang jer takkira waktu hehehe

    ReplyDelete
  10. ouh..sorry...igt kan tgh ikut tema sewaktu dgnnya iaitu "meroyan dgn arab..." hehhehe

    GSU

    ReplyDelete
  11. what...two two got bulus?..
    u mean u got bulus2 oso?..*fainted gracefully*

    ReplyDelete
  12. eh silap comment tadi..dua2 jtn tu ek.
    ingat mirch byk bulus..ahhaha. del komen terdahulu.

    ReplyDelete
  13. swing mood..huhu..cari lahh mood baru kak mirch..

    ReplyDelete
  14. sekali lagi mama berayer katanya

    ReplyDelete
  15. Lonely is the nite...kadang2 hit us sekali-sekala...we are just normal human beings afterall kan?

    ReplyDelete
  16. Citarasa sngt kakak.....

    ReplyDelete

visitors' country

free counters