Friday, October 14, 2011

hadiah ....



ohhh
chanteknyer kotak
ada hadiah lah
untuk uols


opss
terkeluar plak pic nier


sila masuk kan password


boleh tak??
apa tak boleh masuk ??

hehhe
sorry lah akak wat lawak jer
akak nak bagi present tu pada diri sendiri
untuk pengetahuan uols semua
sejak start keja akak akan belikan hadiah
untuk diri sendiri sempena bufday akak
so bufday akak coming soon
cuma akak blum decide nak beli apa tahun nier
so uols ada cadangan ???


**jangan ada unsur xx yer heehe


43 comments:

  1. satu set barang kemas daripada emas putih. Ibu loket tu bertatahkan belian. Walaupun kecil tapi tetap suntex...jadikan ia kenangan sepanjang idup...dan tahun ini tanda ulang tahun yang lebih bererti dari tahun sudah-sudah...kumpul semua hadiah itu sebagai memory hidup...Selamat Hari Lahir buat Kak Suci...muahhhhhh

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday to you Kak Mirch and may you be always be blessed with good health, eternal youth and beauty dan segala yang best-best.

    ReplyDelete
  3. RALAT hehehe :Satu set barang kemas daripada emas putih.Ibu loket tu bertatahkan belian. Walaupun kecil tapi tetap suntex...jadikan ia kenangan sepanjang idup..dan tahun ini tanda ulang tahun yang lebih bererti dari tahun sudah-sudah...kumpul semua hadiah itu sebagai memory hidup. SELAMAT HARI LAHIR KAK MIRCH...MUAHHHHHHH

    ReplyDelete
  4. hepy besday in advance.hehe..
    pe kate akak beli beg birkin(btol ke ejaan) huhu..
    or jewelry

    ReplyDelete
  5. happy birthday u ols!

    i ols cadangkan u ols beli kereta hybrid sbb kerajaan ada bagi subsidi banyak jua...

    ReplyDelete
  6. hmmm... tak payah la yang material kut.. apa kata akak pergi spa membelai badan yang penat bekerja sebagai hadiah hari lahir.. hehe.. dan doa saya untuk akak semoga terus sihat sejahtera, dilimpahi dengan rezeki yang barokah, dan terus berbahagia dengan yang tersayang..

    ReplyDelete
  7. akak, nak password yang baru kak please, Saya tak hupdate kan diri ini. Tolong kak. calvinedmit@gmail.com. Thanks kak...

    ReplyDelete
  8. beli sejadah/tikar sembahyang je noookkk

    ReplyDelete
  9. erm...What can you get somebody that has almost everything...?....Kak Mirch dapatkan lah your hearts desire yg 18pl.....hanya Diva saja yang tahu apa yg Diva nak..kan?

    GSU

    ReplyDelete
  10. the new balenciaga bag should be perfect for you darling...check it at new balenciaga store KLCC..

    ReplyDelete
  11. happy birthday akak~~ akak... nak minta password.. T_T

    ReplyDelete
  12. satu pakej percutian ke mana2 pantai bersama si dia..candle light dinner yg romantik di tepi pantai..pastu soh si dia nyanyi lagu hepy bufday kat akak..mesti unforgetable memory..:)

    ReplyDelete
  13. handbag LongChamps..tema pakai time uolss gi class..huhuh..bappy birthday in advance dear...muahhzz

    ReplyDelete
  14. baru nak steam...
    emmm
    kalo saye...
    saye akan beli 1 set bed room baru yg terbaik...
    sb...
    mmg guna hari2...
    selesa...
    its my opinion....
    pape pon....
    heppi birthday...
    wish you go0d luck
    may allah bless you

    ReplyDelete
  15. hahaha....beli iphone 4s sajor...mesti ramai cikken yg wat2 berminat nak test enset tu..so kak mirch pun wat2 la nk "test" dorg pulak..hehe...happy birthday too, soon !!! ^_^

    ReplyDelete
  16. hmmm.. beli handbag yg kak mirch idamkan.

    ReplyDelete
  17. Selamat Hari Jadi !! Syiling kijang emas ? Boleh buat aset :)

    ReplyDelete
  18. jam tangan? hmm, x pndai lah nk suggest hadiah, sbab diri endiri pon x penah dapt kot..huhu

    ReplyDelete
  19. kalau sy byk duit sy akan renovate bilik tidur sy secukupnya. bkn setakat rumahku syurgaku..bilikku laaagi la syurgaku kann..

    nxt choice is beli tiket and ape lagi, melanchor lahh oops melancong!!

    ReplyDelete
  20. hmm.. hand bag would be nice...happy birthday :)..
    ikhlas from faizalnor71

    ReplyDelete
  21. apa kata a spa session.. off course kat spa village KL ataupun 3 day 2 nite vacay kat pangkor laut... and do the spa there... trust me... gorjes akak.... contact me for more info..

    ps(tak cost tinggi pun) heheh

    ReplyDelete
  22. new stuff frm ur fav LV brand perhaps :)
    btw, happy becoming birthday!

    ReplyDelete
  23. happy birthday...........u r awesome hoody boy........

    ReplyDelete
  24. Kalau ada budget, I think you should go for a trip somewhere exotic.

    OR if you need abit of R&R, just go for a luxury spa lah. Hope this helps.

    ReplyDelete
  25. setuju gak dgn brg yg bleh simpan & tahan lama. jadikan kenangan. ataupun something utk rumah mcm set makan yg kelass.. khas utk 'marak chinta' :)
    happy birthday mirch

    ReplyDelete
  26. hahhahaha.... si Neilkie69 nie.. siap ade ralat... dh mcm soalan exam... kak suci katenye....

    ReplyDelete
  27. anak ikan baru? hehehe...Hepi upcoming birthday kak mirch

    ReplyDelete
  28. pg wat tetek kt siam nok..or muka ke..ape2 ker

    ReplyDelete
  29. alwaiz choose things that u will treasure most..

    ReplyDelete
  30. nih gift anniversary jd gegurl ke jd girl hehe
    kak kn suke bag..so pe kate akak bli Hermes satu...utk simpan cikdom <--pinjam ayat Kak suci

    ReplyDelete
  31. sebuah pakej percutian dan sebuah tas tangan baru

    besdey kak

    ReplyDelete
  32. TQ uols... nanti akak share pic hadiah akak

    ReplyDelete
  33. harusla beli birkin beg prada, gucci uols... vojie gittew.. hikss

    ReplyDelete
  34. beli DSLR! supaya gamba model2 akak lebih berkualiti tinggi dan detail sedetail-detailnye setaraf produksi2 professional ekekeke..

    -budak_kechix-

    ReplyDelete
  35. amboi komen budak_kechik...tak chukup chantek kah yg telah diambil oleh Diva mirch ituh...?

    GSU

    ReplyDelete
  36. Beli ear ring. Diva slalu terlupa aksesori ni......

    ReplyDelete

visitors' country

free counters