Monday, October 31, 2011

jom bina badan !!!!


saban hari kan paper asyik ler citer
rakyat malaysia tak jaga makan
berlaku kegemukan pada awal kanak2
pastu pelbagai lagi penyakit
so kali nier
jom akak promote gaya hidup yang sihat


kena jaga badan
biar otot kita kekar macam abg nier
akak nak jer tepis tangan tu
dan ganti dengan tangan akak yang chomel nier


suka ler bdan dia tu
perut kempis with 6 pack


akak takkisah la kalau ciknek abang nnie kecik
janji badan dia dah buat akak berair fukey


oppp lupa bukan setakat makan sayur
malah uols kena beli protien occay


13 comments:

  1. Ermmmm...best la tengok bdn dia tu.

    ReplyDelete
  2. sibuk je tngan 2.huhu..
    memg taste sngt akak body dye..

    ReplyDelete
  3. badan idaman....btw, sumer rumah sudah berpagar dan tiada pula invitation...Thanks Diva mirch..for keeping this open for visitations (visitation? cam hantu lak..)abis sumer Divas (Sher,Zel,ita the great) telah bina tembok Cina....Damn you pihak penerjah.... =(

    GSU

    ReplyDelete
  4. ye la..selit2 unsur ilmiah sikit..
    btw he is HOT

    ReplyDelete
  5. haha....
    akak tau2 je skang ni saya tgh bina badan...
    tnggu r nnt...
    hahaha

    ReplyDelete
  6. uhh badan yg sedap skals..tp terkejut jap tgk tangan kertu sapa tu oops

    ReplyDelete
  7. nak je Ani lapah otot dada tue ngan pisau sempena raya kurbani .

    ReplyDelete
  8. @itamrazali....wait badan kamu dah cam tuh....oh wow....

    GSU

    ReplyDelete
  9. waa.sedap nie..hhu..tu mcm pose tgn2 nakal jer..hihi

    ReplyDelete
  10. Gulp..mama hanya mampu telan air liur jer

    ReplyDelete
  11. mmg btol, segalanya diabaikan kalau da dpt body cam gini, even barang kemas kecikpun tk kisah, janji, badan die buat kite horny gitu

    ReplyDelete

visitors' country

free counters