Monday, October 17, 2011

lawatan muhibbah


atas tema tajuk berkenaan
harusler kita bersopan dengan tetamu yang datang
see tetamu pun happy jer
senyum sokmo


tapi kan kalau tetamu uols baik
jangan ler uols terlebih ramah plak
ader ker tetamu nak ge toilet uols nak ikut


dan jangan ler plak uols rakus
ada ker patut suruh tetamu buka baju
kalau panas pun
buka ler kipas spai level 3


kan
gegurl dah cakap
kalau uols rakus
dia dah takut
terus nak cabut lari


huhu
dia dah pakai t-shirt dan suar ???


19 comments:

  1. Kak Mirch rakus kot...tu yang tetamu tu terus nak cabut lari.Slow n steady akak.

    ReplyDelete
  2. hahahah ..hebat kak mirch .. tetamu dpt umah gittew.. pesta deepavali dah bermula ke? hehehe

    ReplyDelete
  3. sian die.. mesti badan calar balar sbb kene cakar ngan akak...

    ReplyDelete
  4. sabar sebahagian daripada iman..hehehehe

    ReplyDelete
  5. wow .. kalo bukak slua tu ade ape yek / :P

    ReplyDelete
  6. Kak Mirch memang hebat. Selalu dapat yang best-best!!! Kelas!!!

    ReplyDelete
  7. kan.. tak baik buat tetamu macam tu.. mengambil kesempatan sungguh.. *sambil capai purdah*

    ReplyDelete
  8. mesti ada sambungannya....:)

    ReplyDelete
  9. aisyy..hehe..dia takut ak mirch terkam dulu kot...hhi terus pki suar balik How?

    ReplyDelete
  10. rumah uols pakai kipas jer..
    very der kan
    umah mama aircon x tahu nak letak kat mana lagi dah
    (statement berangan yang kekwat kan)...ha ha ha

    ReplyDelete
  11. pic last tu ingat baru nk bukak.. :)

    ReplyDelete
  12. erh...bukan diorg suker yg rakus ker...? ke dia blm in heat tuh Diva mirch...takper...nanti Diva akan dapat yg lebe baik....(bole ker statement nih..?)

    GSU

    ReplyDelete
  13. ape lagi akak pakse dia????
    nak tau gakkk...

    ReplyDelete
  14. blog baru saye
    http://sebar-kongsi.blogspot.com/

    ReplyDelete

visitors' country

free counters