Tuesday, October 25, 2011

revisit Palestin


dah lama la tak jumpa si Palestin nie
asyik sibuk jer dia bercuti sana sini
akhirnya gegurl juga yang keseorangan
any way lets tgk pic masa 2nd time
dia melawat teratak akak


heheh tadi pkai baju
now dah tertanggal skit
seksisss


uhhh
suka ler petak enam tu hehe
wat gegurl geram jer


uhhh
i want more


19 comments:

  1. wow! i want more jugak! hehe sorry kak mirch demand sket..

    ReplyDelete
  2. we also want more..show more please

    ReplyDelete
  3. adzim ..mmg best hehe

    mai ...hehe x yah pkai lipstick

    S ..ohhhh

    john ..tamak

    LP ..yup

    ReplyDelete
  4. suka, merah bibirnya, pasti kepala konek pun merah juga...mahu lagi dan lagi kak Mirch

    ReplyDelete
  5. huhuhu...xsempat nk tutup mulut...gorgeousss!!

    ReplyDelete
  6. best nyer ketak ketak badannnnn...nak nak more more more kaaakkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  7. wowwww, badan cantik betulll ketak ketakkkkk....nak nak lebih nak lebihhh plsssss

    ReplyDelete
  8. hot yg teramat. nak try gak abg arab, cambest!

    ReplyDelete
  9. xsgke kan akak merase ciknek palestin.. hehe

    ReplyDelete
  10. Aduhai! Kak Mirch....you are "simply the best"!!!

    Sentiasa dapat yang melelehkan air liur kita gitew...

    ReplyDelete
  11. pelisss akak, we want more, merayu~

    ReplyDelete
  12. hey uols... akak nak jawab psal komen suci jer.. UOls tak berbau plak mcam arab lain ker sbb yang akak pilih arab yang ader kelasssss ***Opsss naik lrt jer lah

    anyway the serius part is, akak suka bau ketiak dia and infact dah menjilat LJ dia yang macam baby tu... I addicted now *****teksi

    ReplyDelete
  13. Serius tak keluar bilik seminggu!!!!!

    ReplyDelete
  14. stylo, badan cantik..tp muka tak nampak... model ke?

    ReplyDelete
  15. ayoooo, suka baca reply mirch pada suci itewww... ermmm, we call as jiljubs... hehehe

    ReplyDelete

visitors' country

free counters