Tuesday, October 11, 2011

sedikit sambungan


mehh akak sambung skit
ciken yang masih study kat IPTA


model underwear renoma


bonjol


mencanak-canak occay


heheh
dia malulah


opss dah habis
nak sambungan ker ????


30 comments:

  1. Akak...mesti la semua follower kat sini nak sambungannya......pasti lagi HOT kan.

    ReplyDelete
  2. nak nak nak nak..
    *mati la meroyan* =P

    ReplyDelete
  3. itu sudah pasti kak mirch...dag dig dug dibuatnya...

    ReplyDelete
  4. apa tunggu lagi........nak view maan lagi extra versi xxx

    ReplyDelete
  5. haruzz la iols pon nak tgk sequel ciken ipta ittew kan mirch... suka organ mencanak2 nih.. hikss lazuart woo...

    ReplyDelete
  6. kak mirch surela nak... hehe..
    sy mnat ngan ciken lgi2 pandai gitu...:)

    ReplyDelete
  7. hihi..nak lg kak mirch...hihi..ciken aktif ye..

    ReplyDelete
  8. mustilah hendak~

    igtkan akak dah nak buat entri internasional, tak sabor sy nunggu yg itu

    ReplyDelete
  9. mestila nak tengok kak...
    plsss
    lagi best kalo akak bg tengok batang budak arab tu...
    lg syok...
    hehehehe

    ReplyDelete
  10. pasti ade yg menelan air liur.....

    ReplyDelete
  11. nakk..hehe..best aa body die..cute..

    ReplyDelete
  12. suka ciken ipta.. huhu.. smart & fresh..

    ReplyDelete
  13. mama terus tersenyum...membayangkan apa yang dibalik bonjolan tu

    ReplyDelete
  14. tnye lg, mestilah nk smbungan..hehhe

    ReplyDelete
  15. we want more.. we want more.. aha

    ReplyDelete
  16. thank you....dah lama tak tgk budak pre U..(sob terharu...)

    GSU

    ReplyDelete
  17. Ni mesti cepat pancut kan...hehe

    ReplyDelete
  18. Badan-badan slim cam ni, biasa nya senjata mesti lumayan kan? Hee hee hee...Show us more Kak Mirch!!!

    ReplyDelete
  19. akak..bersambunglaaaa...huhuhu

    ReplyDelete
  20. IPTA ~~ hidup pelajar susah.Hutang,hutang dan hutang.Nice entry !

    ReplyDelete
  21. yup, masih teringat budak nie, cantik bontot die, if tk silap...

    ReplyDelete

visitors' country

free counters