Saturday, October 8, 2011

undies anak palestin


masa gegurl wat enty nie
si anak ikan palestine ne baru jer dihantar pulang
heheh actualy dah tiga kali dia datang umah akak
dan setiap kali ada benda baru yang unexpected berlaku
but for sure yang gud one lah kan
cam kali nier **Opss dan juga pagi tadi
akak telah berjaya meratah keterunaan LJ heh
x sangka dia nak plak diperlakukan camtu
dan yes !!! i enjoy it so much
kira lebih baik dari bonus rm500 tu hehhe
apapun natti gegurl citer
kali nie lets gegurl habiskan pic pasal vist yang pertama tu


he wear blackie
huhu sungguh cute
merasa ciknek tersembur keluar


nampak tak bonjolan iteew ...
wat gegurl senak perut je
but i like it


abag dah pasrah


dia dah merajuk
asyik ambik pic jer
servicenye belum lagi
kekekeek




24 comments:

  1. Eemmm.. Best bile dapat apom jantan... Lagi2 kalau die 1st time kene apom... Mmg nikmat jah... Akak... Meh mak apom akak plak... Eekkkkk... Mak bukan lesbo!

    ReplyDelete
  2. akak...tak tertahan rasanya.Ya ampun akak dapat terokai LJ dia hmmmmm tak terkata la pulok...

    ReplyDelete
  3. waaaaa.best nyer kak...

    setiap detik berharga gitew..tu sebab anak palestin tu merajuk..hihi

    ReplyDelete
  4. magik ..merajuk manja

    niel... lazat hhaha

    em.. nak minta perhatian tu

    elly..haha mek takut ciknek uol lg besar dari dia heeh

    rezza .. merajuk manja

    ReplyDelete
  5. aiyo...bes sesangat...senak tp sedap...huhuhu

    ReplyDelete
  6. besarnye! ok sah kalah bajet 2012

    ReplyDelete
  7. kak merembes sudah...
    nak2.. bestnyer dpt pegang.. hehe...:)

    ReplyDelete
  8. jeles sgt..but in a good way ok hehe..cpt la kak bare it all! ini mmg condition A++++! tak sabar nk tgk hihi

    ReplyDelete
  9. wow hebatnya dapat terola LJ dia...
    xsaba nk 2gu citer selanjutnya..

    ReplyDelete
  10. curlass ko jah berjaya meratah keterunaan LJ itu..pasti lg sedap drp air ribena dlm iklan tv kan...cer citer cer citer..eh silap..cer gambo cer gambo...hehehehe

    ReplyDelete
  11. OMG...

    Akak Mirch apom dia... Fuiyo.. Tak pernah rasa LJ palastine lg nie.. *nanges*

    ReplyDelete
  12. adeh tak tahan dah, merasa akak LJ internasional

    ReplyDelete
  13. haiyohhh sedapnya badan, ciknek pon haruzz segems koan mirch.. very da cumplete package.. senak2 nikmat gitchew occey.. iols pon sukerr... hikss

    ReplyDelete
  14. keles...makan ati tau tgk..huhuhu

    ReplyDelete
  15. nak bg sevice kuda ke akak??
    meletop!!!

    ReplyDelete
  16. ituw lintah ke gamat ??besaq kot...hihihi

    ReplyDelete
  17. bestnye body dia... lintah dia nampak very delicious la kak... lazart gittew. ;p

    ReplyDelete
  18. kak mirch..keras x? org ckp besa x keras..betoi ka?

    ReplyDelete

visitors' country

free counters