Friday, November 18, 2011

perlukan password ???



hey uols

ramai yang merungut

susah sekarang nak masuk blog akak

uhh akak faham

tapi terpaksa la uols

kira okey gak kan, akak buka sekali skala

dan pasnie kawan lama muka buku akak shaja

di invite untuk baca blog nier

setakat FB yang tempek muka org lain

atau yang guna pic entah apa-apa

maaf yer akak tak invite

nier cakap terang2 yerk ...

jangan mengamuk kat akak heehhhe





apa-apa pun masukkan pasword

uhh nak masuk kat ner ??

>>

>>

>>

>>

>>

>>

opss

ada plak pic blur ???





sebab blog nier buka skali skala

so akak buka terus la yer






opsss

pic panas menggantikan entry semalam yang x sempat

hehehe

apapun nie pun ada citer

ciktan nier seorang ask yang cando

pastu ramai la nyah2 yang komen kan

malah ada plak yang komen beberapa kali kan

gegeh nier dia komen but dinch di layan cikask nier

so akak baca jerlah komen nyah tu

dan akak pun tak ler nak komen apa2 kat pic dia

dan yang best

tak sangka dia PM akak tetiba

so .......

uols habiskan sendiri la yer hehehe




Thursday, November 17, 2011

release


really want this



having sex with my palestine guy


gosh i mis u after WTF drama


i really need a great guy beside me...


ofcourse other than MR B heheh






Tuesday, November 15, 2011

for loyal reader


nota : entry nier gegurl re-published atas permintaan ramai. Untuk dapatkan password sila layari halaman muka buku akak. So yang dah jadi friends sajer dapat ok :)





masih ingat pada abg nier??


yang gegurl skodeng kat blik air ittew?


tak ingat so lets


tengok pic dibawah








so now lets tengok yang bawah plak


heheh view dari DEPAN plak :)








opp kena blurkan pic ittew


mengikut piawaian supaya blog akak suci


hehe


so


plsssss enter with ur password





kan dah cakap


only those yang rajin tinggalkan jejak jer


akan menerima REWARD !!!!


Ala-ala komen as mata ganjaran **hanjengkan


Monday, November 14, 2011

baby blackie




now i have a valid reason

to jump and to smile spai telinga

heheh

my wish for bufday has been answered

lalala

my finale for this year bufday present




lalala

another newbie comes to my big canon family




this is G12

only selected guy will be snappy with this cute baby

and YES, i have name to her

and its BABY BLACKIE

lalallalala


p.s : this is present from Mr Big a.k.a hubby :) TQ


Friday, November 11, 2011

stab in the back ..


uhh
before this i have no idea how to described/imagine
camner kena "TIKAM" dari belakang


but now i know deeply
apatah lagi kalau yang membuat ittew
sahabat baik kita yang kita sudah anggap seperti bayang2 diri sendiri
amat sakit ....

mungkin luka itu sudah sedikit sembuh
tetapi parut it tetap ada
terima kasih atas 'pengalaman berharga ini'

p/s: no words to describe ...
except blood n tear
and i hope u are happy
n pls enjoy ur wine


Thursday, November 10, 2011

indah malam jumaat


bila menjelang malam jumaat
ramai la yang suka balik awl kerumah
semangat sangat untuk pkai wangi2
agaknyer sebab aper yer


opsss
salah pic kat atas
so sorry uols
apapun macam biasa
masukkan
password anda hehe

Monday, November 7, 2011

visit by ciklis


perlu ker akak wat sinopsis ??
malas ler akak
akak sekarang tgh berserabut
bukan sebab jantan tapi jantan gak
huhu peningkan..tambah plak melibatkan kekawan sendiri
serabut sangat but biarlah akak solve sendiri
uols pun kan ada masalah sendiri
tak der masa nak dengar luahan hati akak
atau


uhh layan jerlah ciklis nier
i jarang sangat nak projek ngan group nier
bukan sebab tak suka org dia
but tak suka perangai dia org yang merendahkan
dan memburukkan profession dia org
anyway..abg nie wat lawak plak


jelir lidah plak
huhu
geget kan ....


hahha
udah ler abang
badan u sekeping jer
jangan ler nak wat pose body builder plak kekek



Saturday, November 5, 2011

Halaman Muka Buku


orang dah lama ader
cuma akak jer yang ketinggalan keretapi
itewpun selepas few readers suruh akak buka FB


so merasa uol clik
jer kat side kanan yang ada image FB iitew
okies bye
n SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI


Thursday, November 3, 2011

bila malam jumaat


bila malam itu datang lagi


jalan kan tanggungjawab anda



Tuesday, November 1, 2011

epi ...epi ..epi


sedeh sekarang nier
semua rakan blogger akak dah tutup pintu
so akak pun dah takder gu' nak bergossip pasal ciktan kan
so pada auntie sher, sabar jer sekejap
nanti everything gonna be ok :)
>>
>>
>>
dan berbalik pada entry nier
akak hampir terlupa untuk wat entry special
heheh
apa lagik entry shopping LOL


walaupun dah basi
gegurl baru ler teringat nak buat kan
lets tengok my 3rd Louis Vuitton
and yes ori yer semuanyer
dah tua2 camner baru akak merasa pkai brg branded nier
so adek2 yang high taste cam akak
sila belajar dan keje sungguh2 kalau nak pakai masa muda
kalau tak uols dah kertu baru mampu beli **tgk cermin hhehe



apa benda kali nier
hehe inside the brown box
is


lalala
its epi leather belt
amat menawan !!!!
so apa kata uols ?????


nota : akak ingat lepas dapat belt nier akak boleh lupakan Belt H ittew but dinch uols.. So sabar jer lah, akak akan start tabung katak untuk special projek :)


visitors' country

free counters