Friday, November 11, 2011

stab in the back ..


uhh
before this i have no idea how to described/imagine
camner kena "TIKAM" dari belakang


but now i know deeply
apatah lagi kalau yang membuat ittew
sahabat baik kita yang kita sudah anggap seperti bayang2 diri sendiri
amat sakit ....

mungkin luka itu sudah sedikit sembuh
tetapi parut it tetap ada
terima kasih atas 'pengalaman berharga ini'

p/s: no words to describe ...
except blood n tear
and i hope u are happy
n pls enjoy ur wine


23 comments:

  1. kalau org yg kite kenal tikam dari belakang lagi perit rase drp org yg kite xknal kan..
    sabar je la kak mirch. karma will get them later..

    ReplyDelete
  2. guys... I cuba bertahan dlm senyuman yang palsu

    ReplyDelete
  3. Walaupun bibir mengukir senyum tapi hati menangis...betul tak Kak Mirch

    ReplyDelete
  4. || yahhhhhhhh.. sabor jer lah yer yahhhhhhhhhh!!!

    ReplyDelete
  5. laaa mirch pun tgh bduka..
    Sabar k,
    Ujian tuhan..

    ReplyDelete
  6. sabar je la kak...think positive..setiap berlaku pasti ada hikmahnya..wink2

    ReplyDelete
  7. bochalali ...yeah, i try looking for it now

    reza.. yup

    cik .. :)

    LP .. totally true

    ReplyDelete
  8. Sabar je lah Kak Mirch. Situasi cam ni adalah part and parcel of life dan melalui pengalaman seperti ini, kita jadi lebih kuat dan matang dan juga lebih cerdik dan dah lebih pandai macam mana nak lindungi diri kita sendiri.

    After you go through this, believed me, you will definitely emerged stronger and wiser.

    Take care ya.

    ReplyDelete
  9. sabar ye......aku pun baru je lalui..perkara yg sama

    ReplyDelete
  10. feel sorry to hear that..

    sabar ok kak Mirch... moga ini buat Kak Mirch lg kuat.

    Yup, make you stronger!

    ReplyDelete
  11. semoga kak mirch bersabar ya
    sb yang menikam dari belakang 2
    pasti kesal kemudian hari
    apatah lagi kalau orang yang baik ngan kita.

    ReplyDelete
  12. this is what i'm truly scared of, kak mirch..takut sgt bile benda mcm ni kene batang hidung sndiri. harap sgt hari tu takkan dtg smpi bila2. to kak mirch, all i can say is be strong. ada hikmahnya kot. mgkin ada benda yg lebih baik pasni :)

    ReplyDelete
  13. dah sape plak lagi yang buat palat dgn kak Mirch nih..?? sabar je arr kak...

    ReplyDelete
  14. mkn 3 biji epal merah setiap hari, pagi, ptg n sebelum tido untuk kurus dan kulit cantik... pasti melegakan....(adik turun 5 kg dlm 30hari, petua dari USA)....

    ReplyDelete
  15. kak...sabar kak..
    jgn rsau, kitorng sntiasa ada brsama akak..
    mgkin bkn dlm realiti, tp dlm alam maya ini saya teman akak ye..

    ReplyDelete
  16. org yg mcm tuh mmg x leh dimaafkan, always think about themselves, i think they r selfish.. sabo ye

    ReplyDelete
  17. have been there.....sangat menyakitkan kan?...yg paling tak tahan tuh its somebody yg you could not even imagine that he would do it to you.....
    sabar la Diva....it happens even to the best of us......

    GSU

    ReplyDelete
  18. hurmmm......
    pernah rasa.....tp just ignorekan aja MAKHLUK ITEWW.......
    Tabah ajerlah Mizz Mirch....

    ReplyDelete
  19. memang betul. sakitnye hati tuhan je yg tau. bila kena 'tikam' dgn our BFF.. tp apepon life must go on, rite kak mirch??

    ReplyDelete

visitors' country

free counters