Wednesday, December 28, 2011

YAY ....


synonym sgt kan simbol cam tu
heheh
sapa lagik kalau bukan budak dunlop :)


hari tu tak nampak sagat kan bdan dia
so kali new lets kita tengok body


now dah tak chantek sangat
dulu dia sport pelabagai
ada 6 pax
now nan ado


tapi tak der pun
ngan senyuman ittew
tetaplah cair sapa yang tengok


YAY
dah habis hhehe



Tuesday, December 27, 2011

toyol yummy


tetiba jer anak ikan semalam
dah naik sheikhhh
mana tak dia nak menjadi toyol
yup u hear me
TOYOL


saper-saper takut sila
tutup mata
or switch off ur lappy


lalal kan dah jadi toyol
bogel tengah rumah ehhhe


toyol yang amat chomel


lala sedapnyer la
pedang setiawan dan juga
lubang keramat yang sedap djilat *opssss



Monday, December 26, 2011

manisnyer


well
dah lama terputus hubungan dengan ciken nier
yer lah dia busy, akak sibuk
tup tup terjumpa plak
dan tak sangka dia bleh tegur akak dulu
heeh dan masih ingat nama akak
padahal dah lama 2/3 thun dah sejak last weols beradu


apapun banyak kisah dia yang sejak kami tak jumpa
frankly dia budak baik
chomel, dan atas ranjang juga memuaskan
hehe


kalau ikut hati nak jer akak kongsi pic2 ciken
yang nampak muka tapi malas la
ada plak orang yg PHD melampau dtg sini juga
so tak psal2 akak kena disabotaj kan
so akak tunjuk sipi spi jer lah


ingaktan Dunlop buat tayar jer
rupanya underwear pun ada kekeke
pastu chomel jer..hijau ngan pic singa hhehe


Sunday, December 25, 2011

Xmas' gift


penat akak pkir apa nak kasi uols
sempena Xmas nie kan
hingga jumpa anak ikan
yang putih n vontot seperti baby
lembut dan montot !!!


hehe
sila pejam mana uols
dan buka wrapped merah ittew


hehe
ada gegetan chenta di vontot
uhh he so cute
muka n ur vontot as well
**nasib baik tak leh apum oPSSSS


wish u're here ..






cergas di waktu Xmas


hai uols
cuti Xmas cam nier
mmg best kan.. sambung plak spai esok
apapun jgn mls-mls diwaktu Christmas
wat senaman jugak tau


upsss ramainyer org
dan ada plak orang hitam lalu

mcam nier baru best
rmai ramai bersukan


apahal bersukan
kena ada aksi gadoh gadoh neier


uhh rupanya aktiviti TTS
patut la ...


Friday, December 23, 2011

pedang setiawan


uhh
sibuk ker uol wat persiapan Xmas ?? hehhe
akak dapat hadiah occay dari kwn office pg tadi
seronok plak kan tukar2 gift
so lets tgk aper yang menu kita ptg nie
heheh


wow
hot hot hot


so masuk kann Password anda kat bawah



Wednesday, December 21, 2011

remember this guy ?


hehehe
busan shopping
so lets kita kacau abang nie


alamak dia pakai underwear lah
so lets
tanggalkan


ahaq dah kecut
uhhh
boring la kan


dah kendur pun panjang jugak hehe
naper akak tak pakai password >>>
malas la
kalau rumah terbakar
lantak ler... akak pun dah tak der mood
nak blogging mogging ehehheh
baik jer akak benda lain egege


Tuesday, December 20, 2011

welcome home baby


after long wait
finally dah spai pon sichomel nier kat Key Ell
penat lah akak tunggu u tau
:):):)


yer lah apa lagik kalau bukan
i phone 4s kan


lalala
amat happy
:)

cuma apa nama nak kasi kat dia??
baby jer ker ...
anyidea uols



Monday, December 19, 2011

disebalik ..


uhh
lets kita tgk model dalam samar
apa yang he can offer to us


uh
badan yang kekekar


uhh adakah
dia akan menayangkan aset ittew ??


tidak
ketawa plak dia
huh sorry guys



Sunday, December 18, 2011

shop till dropped


uhhh
dah lama akak tak shopping
hingga kali nier
x mampu nak tolak godaan occay
sebabnyer... sales is too gud
plus i really need these stuffs


heheh
tak banyak mana
hanya 3 big plastic bags


hehhe
siap ada harga kan
bukan per sapa yang berminat leh gie
beli..gud bargain ok


hahha nike sport shoes
untuk akak berjogging kaedahnyer


hehhe
shirt in blues
the fitting is superb
nak the color in real
uhhh amat meletop for me
heheh i pkai XS yer


dan haahhaa
apa nier
blazer?
ehehe


yup
blazer yang vasst untuk informal
luv the color n cutting to max !!!
and yeah now akak pokai
so akak makan maggie
dan minum air kosong jer lepas nier


Friday, December 16, 2011

happy weekend


i know most of u keep waiting my new entry
entah la my mood no so into blogging now a days
not say something bad happen to me
just blogging not promising as much as fun such odd days
zaman kak sher berangkut, zaman stone age kak leez**
mis uol wpun cat fights kan
anyway talking about life, yes
i am superb busy
ada ciktan sana sni
ada shopping skit2
ada planning for trip next year
and busy with family cuti skol cam nicer


anyway
lets akak share the guy from gombak
**opss pada yang ada PHD tu gie la kecoh kat gombak plak
and tell the guys that i publ his pic
hahah
so pitty on ur dark life



opsss buum equipment


perkasa juga
cuma lupa la mana plak akak save no dia
heheh to many guy stop n go
should i choose one?
opss my mind is thinking about bear Palestine
***uhhhh


Tuesday, December 13, 2011

dia menjemput



akak suka ngan USS nier
ada game best
ada anak ikan chomel
dan i rasa si ikan nier
punya ciknek yang sama macam org jawa
**ttiba tingat kat si ita heheh
tak caya cuba tgk suar dia :)


Monday, December 12, 2011

KUSERU !!!

my fren tanya akak


naper tetiba dulu totally private kan blog
and i wish i can explain detail

tapi malas la plak

sebab bila teringat sakitkan hati


semuanyer sebab ada fonen2 yang punyai PHD

uhh dia ingat bila report tu dia menang la kot at one 'point'

but sorry la, it just take me down for one second

and it make me stonger then before





ikut rasa marah nak jer akak wat mak esah

guna bomoh paksu pad si polan tu??

WTF bomoh paksu ? hehehe

entah akak terjumpa kat internet jer hehe

the serius part is mmg marah

but few positive things keep coming

and yeah i know that

i'm DIVA

so the is the price

to pay to be famous

plus the gud things come to me as return

that part i citer kemudian je


so untuk keselamatan
akak dah lantik mamat nier untuk jaga blog akak





jangan terkejut rumah didalam dot dot


x ckup satu
akak seru lagi satu

heeee mambang


jagalah blog ini seperti

engkau menjaga KONEK sendiri

**pitam



finally





finally



the though guy is here



plus ... i return to blogging world



:)


visitors' country

free counters