Monday, December 12, 2011

KUSERU !!!

my fren tanya akak


naper tetiba dulu totally private kan blog
and i wish i can explain detail

tapi malas la plak

sebab bila teringat sakitkan hati


semuanyer sebab ada fonen2 yang punyai PHD

uhh dia ingat bila report tu dia menang la kot at one 'point'

but sorry la, it just take me down for one second

and it make me stonger then before





ikut rasa marah nak jer akak wat mak esah

guna bomoh paksu pad si polan tu??

WTF bomoh paksu ? hehehe

entah akak terjumpa kat internet jer hehe

the serius part is mmg marah

but few positive things keep coming

and yeah i know that

i'm DIVA

so the is the price

to pay to be famous

plus the gud things come to me as return

that part i citer kemudian je


so untuk keselamatan
akak dah lantik mamat nier untuk jaga blog akak





jangan terkejut rumah didalam dot dot


x ckup satu
akak seru lagi satu

heeee mambang


jagalah blog ini seperti

engkau menjaga KONEK sendiri

**pitam



15 comments:

  1. welcome back kakak..biasela tu..org femes mcm akak mmg slalu kne..nmpk sgt yg dengki tu xde kje lain nk buat..

    ReplyDelete
  2. same old story.. asyik asyik menda yg sama jerr setiap tahun...

    semua angkara ponen PHD.. blog yg terbakor...

    biarlahhh...

    ReplyDelete
  3. mandremmm jer akak...
    hohoho....

    ReplyDelete
  4. selamat mai mirch ..... kasi sula je yang dengkki tuhh ......

    ReplyDelete
  5. ayoh mirch....ani sedey tak leh buka blog mirch even jadi follower pung.

    sedey sampai ani bwk diri ke spore main roller coaster transformer 3D universal studio ..bes sgt!.

    ReplyDelete
  6. hehe jge konek sendiri best akak nyer mantera...
    biarkn depa yg phd tu terkankang dengar mantera nie kak... hehe.. teruskan akak i love u..:)

    ReplyDelete
  7. Biar kan jer orang2 sakit jiwa yang tak normal tu. Hairan kenapa orang2 cam ni masih tak masuk hospital sakit mental lagi kan?

    Asyik dengki sini, dengki situ, tak leh tenguk lain orang ada yang lebih atau senang sikit? Tak padan hidup di kalangan2 orang2 normal cam kita ni.

    But you got a good point, the price of being famous and a true Diva...biar dia tu yang tak akan ke mana2 pun tu gigit jari sendiri jer sebab jealous tak dapat takta yang Kak Mirch pegang kan? Hee hee hee..

    ReplyDelete
  8. akak , jumpa mak esah jee :p
    *mati lah kalau ponen PHD ittew baca*

    ReplyDelete
  9. thank god...selamat berbloging semula.... kak mirch jadi inspirasi tau

    ReplyDelete
  10. Suka hati dapat buka balik blog kesukaan ku, tapi amat sedih walaupun dah bertahun-tahun menjadi follower blog kak Ita dengan berkali-kali pindah istana namun sampai ke hari ini kunci Taman Larangan dia tak kasi....sedeyyyyyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  11. finally, i pon terpikir jugak nape kak mirch tutup gate ari tu. normal thing in life kak. but best thing is...i can read ur blog again! voila. ;D

    ReplyDelete
  12. WOW... Sokong... HIdup Kak ITA....opppppppppssss...Tersalah la pula... Hidup Kak Mirch......... Oppppppppppppppppsssssss...Salah lagi... Hidup Diva Mirch........... Ni baru betul setuju tak ....

    ReplyDelete
  13. biasalah kalau dorang tk dpt passwod, cantas kite gitu

    ReplyDelete

visitors' country

free counters