Monday, December 26, 2011

manisnyer


well
dah lama terputus hubungan dengan ciken nier
yer lah dia busy, akak sibuk
tup tup terjumpa plak
dan tak sangka dia bleh tegur akak dulu
heeh dan masih ingat nama akak
padahal dah lama 2/3 thun dah sejak last weols beradu


apapun banyak kisah dia yang sejak kami tak jumpa
frankly dia budak baik
chomel, dan atas ranjang juga memuaskan
hehe


kalau ikut hati nak jer akak kongsi pic2 ciken
yang nampak muka tapi malas la
ada plak orang yg PHD melampau dtg sini juga
so tak psal2 akak kena disabotaj kan
so akak tunjuk sipi spi jer lah


ingaktan Dunlop buat tayar jer
rupanya underwear pun ada kekeke
pastu chomel jer..hijau ngan pic singa hhehe


9 comments:

  1. Macam mana pulak gan batang kental ala2 getah tayar Dunlop yang berada didalam seluar tu agak nya ya?

    Hee hee hee...

    ReplyDelete
  2. Nak minta password, boleh? thks mhairie2001@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Nak minta password.. thks
    mhairie2001@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. waaa.nice...kak.kalau dah lepas 2-3 tahun berpisah pun still leh ingat nama lagi..sure la. nie bukan just bukan stok bayar bil air..

    berbaloi kot kalo simpan..hihi

    ReplyDelete
  5. suke la ngn bdk ni..cute jer...leh share x kak..huhuhu...

    ReplyDelete
  6. mama suka...sharing is caring kan..

    ReplyDelete
  7. suka tnguk ciken ni, senyuman dibibir amat manis sekali..."tool" pasti power ek...

    ReplyDelete
  8. suke trsenyum budak , nie... senyum yg manis

    ReplyDelete

visitors' country

free counters