Wednesday, December 21, 2011

remember this guy ?


hehehe
busan shopping
so lets kita kacau abang nie


alamak dia pakai underwear lah
so lets
tanggalkan


ahaq dah kecut
uhhh
boring la kan


dah kendur pun panjang jugak hehe
naper akak tak pakai password >>>
malas la
kalau rumah terbakar
lantak ler... akak pun dah tak der mood
nak blogging mogging ehehheh
baik jer akak benda lain egege


16 comments:

  1. wah.. clean n clear. hehe.. kalau stim harus pnjg kan.. ^^

    ReplyDelete
  2. fuhh...nice. tapi Kak saya rasa better pakai password kot. at least ada gak effort utk prevent minor dari 'terbaca'..(**w'pun sbnrnya bukan 'ter' & mmg diorg yg surf sendiri)

    ReplyDelete
  3. Dah kendur, tapi besar dan panjang juga...

    ReplyDelete
  4. sabar kak..jgn stop blogging...we love ur blog kak...

    ReplyDelete
  5. hi mirch...lama tak jenguk blog hang...i tgk hanya blog u jer yg masih bole buka...nape blog diva2 yg lain tak bole bukak da...
    wahhh...klasss...jejanz ni...i nak request u post la gambar jejanz yg main 3some hari tu...suka sgt tgk korg ber3some...merembes mak nok...hehehehe

    ReplyDelete
  6. Panjang juga.....ermmmmmmm mcm ada satu takuk dipangkalnya.Bekas apa itu ye

    ReplyDelete
  7. suka la jantz yg sporting camni..

    ReplyDelete
  8. mama hanya boleh GULP jer..
    dan tepuk tangan sebab suka sangat

    ReplyDelete
  9. suka blog kakak..
    kalau kakak x locked entries yg hot2 mcm ni lagi gegurl suka...:)

    ReplyDelete
  10. sy selalu view blog akak.. now baru tergerak hati nk tgk video2 akak... klau x keberatan,, send la password kt email sy ye? plu_fleksi92@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. cmner nk tgk video ni??

    ReplyDelete
  12. u tetap diva mirch. dulu kini dan selamanya

    ReplyDelete

visitors' country

free counters