Saturday, January 28, 2012

gaya menelefon


perasan tak bila kita tengah bergayut kat phone
macam2 style yang kita suka buat
secara tak sedar selalunyer/...


so lets kita intai abang ni plak
bila gayut aper dia wat secara spontan


opsss
kita intai badan dia jer lah hehehe


uhh
kusyuk tengah pujuk scandal mak janda hehe
yer lah dapat fuukey percuma heheh


erm
nak kacau ker tak ne??
hehehe

9 comments:

  1. kacau, sb nk tgk respon dia..hahaha

    ReplyDelete
  2. wow...sukalah mama mcm nie..
    nak lagi nak lagi

    ReplyDelete
  3. Nk password kakak... Aritu mink jugak.. Impress dgn u sgt...
    ayumizairazakiyyah@gmail.com please...

    ReplyDelete
  4. akak
    bila nak buat mr meriah part 2..akak kata kalau tgk akan bakal guna minyak ekk..hehe

    dah dpt password..THNKS..love you

    ReplyDelete
  5. kacau and kacau je kak, emmm, tgk tunggu masa nk terkam akak je

    ReplyDelete

visitors' country

free counters