Sunday, January 29, 2012

Mr Meriah - Part I (best 2011)


dah lama nak buat tapi malas
but today gegurl gigih occay
untuk sambungkan entry Best 2011
so fasten ye safety belt hhehe
so nier lah Part One sambungan Mr Meriah



memang meriah uols
mana tak lapan2 hobbit beratur nak buang ayer
terasa heavan
dan semua plak badan slim2
dan among them ada 5 org memang taste akak
haha lahap kan akak
aper pun dah penat main cak cik cak
tgh hari tu weolls order pizza
hehee..kalau nak tahu detail uols cari dalam archive
jer


dalam ramai2 tu ada ler yang gila2
so yang hantu konek besar is yang boxer
leh tunjuk konek dia yang nalla karek kat kawan2
akak like it hhhe


penuh ruang tamu akak
yang best sebeum balik
semua kemaskan like b4
susun kerusi meja
sapu sampah...


tak ckup ruang tamu condo akak yang sempit
ada plak hobbit di dapur hheh
yer lah umah akak kecik jer tak mampu nak beli rumah agam
macam pondan kaya laen yang mengina pondan miskin macam akak
***sob sob


hahhaa
sesi bergambar kenangan sebelum balik :)
kau orang mampu wat camtu pada jantan2 yang datang?
hehe akak emo jap..yes akak tahu uols lebeh hebat dari akak
hehheh

p/s : Part II bakal membuat anda
mencari minyak pelincir sambil menggosok cipap jadian


34 comments:

  1. terbaeekk la akak...
    yg part 1 pun dah gosok cipap jadian...

    ReplyDelete
  2. Huhu....meriah uolls
    kalau ade passkey baru tlg bagi yek kak mirch
    mukapoyo@gmail.com

    ReplyDelete
  3. hehehehehheeee
    kita tunggu plak 2012 ni
    ada lagi tak mr meriah..

    *rasa²nya mmg akan ada!

    ReplyDelete
  4. satu batalion sangat kak...kemeriahan berganda...

    ReplyDelete
  5. hoyeah... cant wait kak mirch..

    ReplyDelete
  6. waahh..mantap kak....wait a minute...tgh cari cipap jadian...

    ReplyDelete
  7. oh akak part II cepat pleaseeee! :D tak sabarrrrr

    ReplyDelete
  8. Hahahah cipap saya sekrang dah berair sampai nak banjir kak hahaha

    ReplyDelete
  9. tak sabarrr tunggu .... losyen standby atas meja dah kat opis nieeeeee

    ReplyDelete
  10. berair konekkkkkkk nakkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  11. beraiiiiirrr koneeekkkkk jantannnnn nieeeee auwwwww

    ReplyDelete
  12. wah...ala2 AJL...barisan mantap.
    hahaha

    ReplyDelete
  13. Meriah nya!!!

    More please Kak Mirch....pasti banyak tengah tak sabar menanti Part 2 sambil gigt2 jari..

    ReplyDelete
  14. Sapa pondan kaya yang sound uols tu..
    meh sini biar mama sagat mulut dia

    ReplyDelete
  15. meriah sungguh...suker meriah-meriah g2...

    ReplyDelete
  16. ayohhh kakak dah mcm kenduri kendara pulak ek... merembes la pulak... alamak.. mana pulak mek letak puki jadian mek nie ek... kena carik jap...

    ReplyDelete
  17. nak tgk konek yang pakai boxer tu...

    ReplyDelete
  18. Kak mirch.. Nk passkey. Dh x tahan nie.. Huhuhuhuhuhuhuhu.

    ReplyDelete
  19. azeraia@hotmail.com nak password gugurl..leh?

    ReplyDelete
  20. meletoppp u ols...lama tk jumpa uiols....

    ReplyDelete
  21. nk jugak rase u isap n nk rase jugak main dgn u blh?

    ReplyDelete
  22. kakak cantik...nk password pliss
    safone1990@gmail.com

    ReplyDelete
  23. nak paskey akak yg comel loteh..
    elfarred@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Nak passkey boleh.. eman_elonez91@yahoo.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters