Tuesday, January 10, 2012

resign ???



dulu masa gegurl tingtong

ada la hasrat nak tutup one of my 'media social'

but niat tu terbantut bila



ramai yang lelaki

dead gorjes

asyik PM me asking to know personal

hahah..contoh cam ne


harus ler kan badan camnie

muka yang meletop


buat kan gegurl tak sapai hati





terus la padam niat tadi

but yang makan hati

semua dok kat overdea see

so camner nak jumpa

???


9 comments:

  1. meletops sgt.. harus la next vacation mirch pegi tempat diorg mirch.. jgn lupe wat entri report tau.. hehe..

    ReplyDelete
  2. uols la pg sna..
    jgn lpa amik gmbr..(demand tau)

    ReplyDelete
  3. 2012 Kak Mirch kan ada destinasi gi holiday overseas?

    Why not slot one of the destination into your travel plan?

    Best of both worlds nanti...dapat cuti dan dapat seronok gan lelaki2 yang meletops tu...ala2 sambil menyelam minum air...kelas gitu...

    Pasti enjoy sangat!!! Hee hee hee...

    ReplyDelete
  4. benz ..akak tak ckup kaya occay :)

    Ivyn ...hahhah

    Dairy ... gegurl berangan sajok

    ReplyDelete
  5. Mirch...betul ckp yang komen2 tu..
    sometimes x salah menambahkan kawan2 di tempat yang akan diliwati nnt...
    kot2 ada yang sangkut katanya...

    p.s ciken yang keje outlet dockers kat Isetan Lot 10..jerst..nama dia Azrul..

    ReplyDelete
  6. Kak Mirch sila la wat trip ke europh katenye..sambil jalan2,sambil makan angin..

    ReplyDelete
  7. yg tak bes kalau dedi2 mat salleh yg dah kertu duk mesej ...nak dtg bagai.

    time muder2 bdn fit takmau pula kenal org sini.
    tak laku lah tue di tmpt sendiri :D

    ReplyDelete
  8. betul tu, kak mirch kan suka jalan2.

    ReplyDelete
  9. boleh je pegi ke destinasi cinta tu kak..

    ReplyDelete

visitors' country

free counters