Monday, January 16, 2012

service mantap ??


bila gegurl wat tajuk camtu
semua ler bayangkan pasal sex jer kan
but its not
gegurl now talking about the hottest
internet connection in the town


apa lagik kalau bukan unifi :)
luv the connection n the trail tv as well
and deal with TM guy is a lot easier
rather than ngan maxis
agaknyer dah tokey hitam pekat camtu
semua nak putar alam, staff dia pun dah sama naik
macam sial sangat maxis punya service n juga customer service
last option akak terminate BB maxis yg cam sial
and juga akak 'gantung tak bertali' order Maxis Home
padan muka kau sebab layan cust macam minta sedekah
and perangai macam DIVA buruk**opss emo kat maxis tak habis lagik


so now akak tengah enjoy
the fassssst internet konek ever :)




8 comments:

  1. 1st impression sex .
    hehe tpi unifi mmg laju , unltd semua, cuma harga dia mencekik sikit la

    ReplyDelete
  2. unifi memang best...
    dpt donlod bidio cik gayah...best woo..laju jer konek nyer...

    ReplyDelete
  3. pe lagi kak, alang-alang tenet laju,post terus entri best 2011

    ReplyDelete
  4. betul tu kak mirch, saya pernah mengalami service buruk dari maxis. saya ada langgan maxis internet, satu hari tetiba bill internet saya naik melambung, tanpa sebarang notis.. atlease inform dulu yg saya dah guna melebihi had ni tak tup..tup.. dah melabung tinggi bukan naik sikit tapi beratus2.. geram tul ngan maxis, terus terminate. smpai skrg fobia nak pakai int kat phone lagi...

    ReplyDelete
  5. so.unifi memang terbaek la setakat nie? huhu.xsabar nak pakai..

    ReplyDelete
  6. huhuhhu..area i yet to have unifi. have to make do with c**com bb..

    ReplyDelete

visitors' country

free counters