Wednesday, February 29, 2012

ugly


ada satu hari tu
akak gie la minum kat satu kedai nieh
so tengah asyik akak sembang ngan officemate akak
tetiba akak tersentappp
sebab
....


melihat merpati yang ugly !!!!
akak ingat budak pompuan tu anak dia tetiba
datang dari belakang gie cium pipi
so ok lah kan
rupanya gedik lagik
nie duduk atas riba
pastu peluk
sambil minum
tengah siang buta occay
dan takkisah orang ramai kat kedai tu
nie bukan kes anak dan bapa rupanya
tapi kisah cinta busuk antara si tua dan budak hingusan
sedehhhh
dan yeah UGLY !!!!



Monday, February 27, 2012

cute enough ???


malas la akak nak tulis panjang2
uols pun bukan nak baca sangat kan
pembaca akak semua nak tengok pic jer
heheh


so lets share pic chomel posing


so cute lol


senyum jer


ehhh dah terbaring plak
parah nie :)



Thursday, February 23, 2012

Mr Meriah (Part 7)


ikuti reaksi hobbit ini bila akak kata kawan2 nak tengok
batang dia yang best ittew


apa hangpa cakap ??


Tuesday, February 21, 2012

mr Meriah (Part 6)


sambung entry hobbit nie
ngan satu pic jer hehehe
ok tak??


naper suar dia blur ??
hehe


mr Meriah (Part 5)


akak rasa best 2011 nier akan jadi entry terpanjang
so uol sabar je lah
kalau mamat yang uol nak tengok tu
akan lambat lagik bersiaran
sebab mr meriah nier pun
banyak lagik pic hehhe


so ramai-ramai hobbit nier
yang mana satu agaknyer
tuantanah heheh


yo yo yo
meriah hehe


dia antara yang nakal

tapi cute gak


haha
amboi pegang adek nampak



Sunday, February 19, 2012

workout day


as everyone concern
health is our top priority
so
sunday is the best day
to do work out !!!!

video


dan akak juga akan tmbahkan satu lagi label
heheh yeah apa lagik kalau bukan workout as title


Saturday, February 18, 2012

mis u ...


tetiba jer
akak teringat anak ikan nier
muda jer


but ciknek and performance
mantap :)



bdan pun just nice
kurus but keras

malu arghhhh...


heheh
tetiba jer lets kita ambik pic
abg yang tak nak kasi pic dia diambil
so hasilnyer
...


nak snap sangat
dah blur pic akak


ehhh main cik cak plak
nak gak pic but main celah jari plak


arghhh
naper ???
hehe


Wednesday, February 15, 2012

mr Meriah (Part 5)


lalala
ok lah dah melampu pic dia tau
so nie last tau


lalalal
dia pegang aper tu??



Tuesday, February 14, 2012

Danau Toba


asyik tertunda gegurl nak wat entry pasal percutian hari tu
dah lama sangat akak simpan niat nak gie DANAU TOBA
lake yang amat famous masa akak belajar dulu
hingga last month baru hajat akak tercapai
so lets akak share pic yang sempat akak ambik


i luv my room so much !!!
buka jer pintu dah terbentang luas tasek toba
see the view ???
tenang sangat jiwa wpun akak gie sekejap


petang
malam
akak suka just lepak atas kerusi
baring...tengok air
tengok burung terbang
seskali skla feri datang menurunkan penumpang
dan bertambah cantik bila sunset :)
ataupun sunrise


my room
sharing with frenz
luas sangat and so cheap :)


makan pun akak malas nak gie kedai
order jer minta staff hotel hantarkan
**opsss BINTANG?? sesuai sangat malam2 kan tengok bintang
hahahah



shopping?
nan ado kat sini uols
merasa yang ada pun biasa-biasa sangat


petang2 akak jalan2 disepanjang pulau
ahhh luv this pic
gigih pakcik tua mencari ikan menyara keluarga
yang kita kat sini
gigih cari duit nak beli gucci or LV
**insaf sekejap


view memang chantek uol


sempat juga akak gie
tengok persembahan kaum batak
the main population kat sini
and yeah
kaum batak especially yang hulu
memang jenis garang uols
cuma yang dah bertamadun dan bersosial nampak baik


dari feri
uhhh nice view



Monday, February 13, 2012

mr Meriah (Part 4)


lama gila kalau sorang nak wat satu persatu
but gegurl tahu uols suka kan
so lets tengok hobbit


ehh vontot


hehe tak baik uols ganggu dia


ehh hobbit senyum plak :)


Saturday, February 11, 2012

makan hati ...


one of my fav for lepaking is Starbucks Pav
luv to see manusia yang lalu lalang
with their own fashion and style


dan masa i lepak situ satu hari
tetiba akak jadi SENTAP
sebabnya
..
...

....

..

....
...

..


see the red guy
uhh dia bawa paperbag Chanel occay
waaaw waaa waaa
gegurl blum ada chanel lagik **confession sangat kan
sob sob..sabar akak akan usahakan juga untuk miliki C ittew
kalau ada rezeki tahun nier, kalau tak tahun depan
PASTI....keep my words darling C !!!!



dari gerai


dah lama sangat gegurl dinch buat entry cat eyes
skill mamarazi dah x polish dah
cuma bila buka file
ohh ader pic blum gegurl share
so lets uol


hehhe kan dah tak berskill akak hhehe
blur jer pic nie


apa yang dia orng sembang tu
termenung dah abang


erm akak suka gak
but awas cik ki dah naik tangan heheh



Friday, February 10, 2012

Mr Meriah (Part 3)


actually banyak sgt pic mr meriah
bila akak tengok balik
uhhh nice lol
so lets i share more okies


i luv his smile
manis jer


happy in bathroom
nak wat per entah


chomel nyer dia :)
ker uols nak tengok lagik pic nakal dia ??
lets me know ok..:)


Thursday, February 9, 2012

Mr Meriah (Part 2)


sorry la gegurl sibuk skit
pastu malas plak nak mencari pic dah lama
so malam nie gegurl rajin dah :)
so lets kita tgk hobbit nier


ehh cik abang dah nak tido ker?
sabar ler


cam nier ler best
pakai boxer ker nak tidur
umah gegurl tak der aircond


ahh naper dah pakai t-shirt balik nier??
uhhh dah habis ker ???



Tuesday, February 7, 2012

I pad : spain vs malaysia


one interesting story about iPad
see these two pic


in euro
this pic taken from blogger dari spain
and
..
..
..


di key ell
pic taken by me
kat kedai makan menjual nasi lemak...
seem like everyone need this gadget
either for luxury/style
or for its function
Ipad is every where
:)


visitors' country

free counters