Tuesday, February 7, 2012

I pad : spain vs malaysia


one interesting story about iPad
see these two pic


in euro
this pic taken from blogger dari spain
and
..
..
..


di key ell
pic taken by me
kat kedai makan menjual nasi lemak...
seem like everyone need this gadget
either for luxury/style
or for its function
Ipad is every where
:)


4 comments:

  1. boleh scan fingerprint mirch dr pic tu..hehe.. wan masa mula2 beli tab tu concern jugak dgn cap jari tp screen protector yg anti cap jari tu mahal. last2 mampu beli casing murah je pasal takut tak mampu bayar tol pas tu. sampai skrg skrin tak berprotect, kalau calar mmg nanges.

    wan pun bertab 24/7. sampai dalam tempat yg tak sepatutnya pun sempat bertenet.

    apa2 pun kena berhati2 kalau wifi kat public. mcm2 ada, dr perampok fizikal dan jugak virtual, yg kena hacked fb dsb nyer tu pasal wifi kat public lah, so pakai2 la protection
    (hehe..bukan masa main je kena bercikdom).

    ReplyDelete
  2. hai, saya baru discovered blog ni. sboleh mintak passkey?

    asyraf_syafique@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. aiyoh...yg pic from msia tu so sad...banyak smudges atas touch screen ituh....

    GSU

    ReplyDelete

visitors' country

free counters