Saturday, February 11, 2012

makan hati ...


one of my fav for lepaking is Starbucks Pav
luv to see manusia yang lalu lalang
with their own fashion and style


dan masa i lepak situ satu hari
tetiba akak jadi SENTAP
sebabnya
..
...

....

..

....
...

..


see the red guy
uhh dia bawa paperbag Chanel occay
waaaw waaa waaa
gegurl blum ada chanel lagik **confession sangat kan
sob sob..sabar akak akan usahakan juga untuk miliki C ittew
kalau ada rezeki tahun nier, kalau tak tahun depan
PASTI....keep my words darling C !!!!



16 comments:

  1. Replies
    1. pling murah bag RM6k
      kalau paling murah parfume hehhe

      Delete
    2. kalau nak lagi murah paperbag jerr ..RM10 :))))

      Delete
  2. Pasti barang keluaran logo Double C's tu akan jadi milik Kak Mirch very soon.

    Rasa bukan belum dapat lagi, sebenarnya, cuma lum ada product Chanel yg menarik utk high taste Kak Mirch kan?

    ReplyDelete
  3. mmm.. i ingat u nampak scandal u dating dgn org lain ke.. nasib baik bukan..

    dont worry dear. i'm sure ur darling "C" setia menanti u.. :)

    take care dear..

    ReplyDelete
  4. hi i'm a newbie here...nak tanye jantan2 yg akak tayang tu dorg ni str8 ke ape? dah ade awek ke? camne nak suruh jantan2 str8 nih ttarik kat org mcm kita eh?...

    wish u get ur C

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhaha make sure kita chantek volehhh?? hhehe

      Delete
  5. erh....bukan kah Diva dah LV and lain2....?

    GSU

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada few LV, Gucci, Prada and etc...but Chanel blum ada :(

      Delete
  6. Chanel ker...lets nnt kita window shopping sekali...
    mama pun xder rasanya koleksi chanel
    oh banyaknya wish list kita kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok jer mama...set jer time okkies
      cuma kalau mama nak from euro, bulan sept gegurl boleh belikan :)

      Delete

visitors' country

free counters