Tuesday, February 21, 2012

mr Meriah (Part 6)


sambung entry hobbit nie
ngan satu pic jer hehehe
ok tak??


naper suar dia blur ??
hehe


26 comments:

  1. nak rase yg depan jugak bole x? hehe..

    ReplyDelete
  2. nak password
    zack_2485@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. lapar nih...nak geget byrger tu bley x..? hehe =]

    ReplyDelete
  4. lapar nih...nak geget burger tu bleh x..? hehe

    ReplyDelete
  5. nk password jgk kak
    bnyk kali mntk dah
    huhuhuhu
    boleh laa

    nuarnuri@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. bila la nak dapat pass ni, lama dah mintak huhu

    asyraf_syafique@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. sedap ramas mase kne enjut ni...hihihih

    ReplyDelete
  8. best ke??? camna kalau nak rasa???

    ReplyDelete
  9. Nice from the back tu is only half of the treat, depan pasti nice juga..baru lah complete package meal kan? Tunjuk lah depan nya sekali Kak Mirch pls..Hee hee hee...

    ReplyDelete
  10. nak passkey please....
    bluephoenix.aboutme@gmail.com
    thanks... ^^

    ReplyDelete
  11. saya nak rasa..rasa sweet and sour kan?..hehe

    ReplyDelete
  12. kak, cer bg pw pls
    darrendarius90@gmail.com

    ReplyDelete
  13. akak,nk password..
    superdiva_bs@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. akak nk passkey..
    superdiva_bs@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  15. akak nk passkey
    kakipanas21@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Salam sejahtera kak mirch, sy ingin memohon drpd akak dr hujung rambut
    hingga hujung kaki.
    Sya ingin memohon password blog akak drpd akak.
    Saya merayu sgt pada akak.....

    Apa yg akak bagi sy sangat menghargainya....

    Trima kasih byk2.....

    ReplyDelete

visitors' country

free counters