Wednesday, February 29, 2012

ugly


ada satu hari tu
akak gie la minum kat satu kedai nieh
so tengah asyik akak sembang ngan officemate akak
tetiba akak tersentappp
sebab
....


melihat merpati yang ugly !!!!
akak ingat budak pompuan tu anak dia tetiba
datang dari belakang gie cium pipi
so ok lah kan
rupanya gedik lagik
nie duduk atas riba
pastu peluk
sambil minum
tengah siang buta occay
dan takkisah orang ramai kat kedai tu
nie bukan kes anak dan bapa rupanya
tapi kisah cinta busuk antara si tua dan budak hingusan
sedehhhh
dan yeah UGLY !!!!



11 comments:

  1. dan org2 ckap gay dan pondan patut x wujud di dalam dunia..manusia2 spt gambar diatas patut wujud di dalam dunia..buat malu kaum sendiri je..bwekkkkk!!!!

    ReplyDelete
  2. mmm.. biase la mirch.. yg tua mmg nk menggatal.. yg muda plak, pasal duit kot.. huhu

    ReplyDelete
  3. mereka2 yg normal n str8 tu sebenarnya lagi 'rosak' daripada kite....huh!!!

    ReplyDelete
  4. uwek3..cant hardly imagine that. makin tua makin teruk

    ReplyDelete
  5. sy bersangka baik...
    maybe dorg dah kawin kowt...
    hehehe
    rase diri mcm ustaz pluk..
    heheh

    ReplyDelete
  6. Tak tahu malu betul...jika nak mengatal, buat lah kat rumah je kan? Dah lah bukan pandangan yg elok sangat, jika nak show-off pun, at least kat tempat2 lebih mewah ler...kat tempat2 cam ni, oh! please lah..."kah thui"!!!

    ReplyDelete
  7. Sah sah nak duit... Golongan mcm nie lagi binatang yer.... Rosak dan lai merosakkan....

    ReplyDelete

visitors' country

free counters