Tuesday, March 27, 2012

package !! (update)


well masa gegurl tengah minum ngan kawan
boring gila tak der yang boleh 'cuci' mata akak
hingga this angel muncul


uhh
package sangat
i wish akak ganti tempt awek dia kat sebelah


suka la muka
badan ..
and his style


dalam pic nier
tak menggambarkan
the person so much


kawan dia pun not bad :)
but suka lagi dia hehe


note : thanks pada komen uol yang bagitahu gegurl pasal model nier. Taksangka plak n patut ler akak jatuh cinta hahhaha:)

Plus baru jer sipenyanyi anak ikan dari singapore lepak sebelah group akak last week. Melert badan dia ...

Monday, March 26, 2012

wish list 2012


lupa sekejap pasal password ittew
tak sangka uols creative sangat
dan tak kurang plak yang keji akak
suka hati la yang PHD tu tahap dewa kan
akak dah lali :)
apapun untuk entry kali nie
lets akak berangan sekejap
kita tinjau wish list 2012


dah cuba macam best plak
gucci boston :) fully leather
harga kat KL dah RM 5,300 ...sedeh :(
sebab tax kita tinggi sangat


llalal suka suka
kira unisex belt
for sure from HERMES !!!!


gorgeous calf leather
from Prada house



last but not least
uhhh sexcited for iPad 3 !!!

really need these stuff
badly ..yes badly



Thursday, March 22, 2012

boy to man



time to move
the new banner in the house !!
anak ikan yang makin membesar depan mata
nakal dan ligat sangat :)


mr Meriah (Part 10) --new chapter


lets celebrate
new chapter in my life


hahha
tak leh buka guna paskey lama ??
sila dapatkan secara percuma..
but yang berjaya minta dengan cara yang unik
or ur sincere way sajok yang dapat me'lembutkan jiwa akak
hahah si sila figure our own way
and pls don't simply say
... gegurl I want the password and e-mail to me??
jangan harap akan dapat occay
even i really appreciate my reader
but to access next level entry yang bercode
is not easy like before


ada sesuatu


hey uol
jom kita gie minum jap


ehh abang tu
sibuk main ngan phone jer
sklai tengok takder yang menarik


but bila di toleh skali lagi
akak dah stim hhhe
suka la lengan dia tu


cuba uols perhatikan lengan abang tu
urat timbul-timbul
lengan besar
and perut dia flat
uhhh

Monday, March 19, 2012

mr Meriah (Part 9)


ok guys..
now hobbit dah mula nak mengganas


adakah hobbit dah menjadi incredible hulk ??

jeans dah tak muat ..



note : this is the last entry using the old password ..



Sunday, March 18, 2012

Mr Meriah (Part 8)


lets smbung mR meriah yang tertunggak punya lama
sorry la mols gegurl sibuk ya amatz
and now tanpa berlengah lethsss


antara ramai2 tu
nier antara yang akak paling suka
muka yang ensem dan batang yang lazat
dan maen yang hebat !!!


walaupun kurus skit
tapi badan keras sesangat


suka sangat
walaupun hobbit ner pendiam skit


uhh
merembas plak bila akak wat entry nier



Thursday, March 15, 2012

tension ...


kali nier gegurl sempat
intai sorang abg ensem


tengok dari jauh
wat per la sampai terduduk camtu ???


uhh tengah telephone someone
tapi macam serius plus kusut jer


apapun dalam muka dia yang suram tu
tetap ler kechomelan terserlah :)
smile skitt


Tuesday, March 13, 2012

arab


lately
akak banyak plak kawan ngan pak arab
yer lepas ngan budak palestin tu
akak asyik mendabakan belaian arabic


hehe
naper la dia pejam mata plak


erm
ada yang best dan ada yang tak best bila cakap pasal arab nier
apapun palestin tetap dihati
***sedeh dia dah buang akak selama sebulan setengah huhuu


Monday, March 12, 2012

just 2 seconds


kali nier
kita tengok anak ikan
yang leh siap dalam masa 2 seconds jer


see
pakai


tarik zip


dah siap !!!


Saturday, March 10, 2012

pic to be remembered


cuti macam nier
bila sekali skala tak der aktiviti
banyak sgt masa nak wat apa saja
terasa best giler
kalau tak, tekejar sana sni
letihhh LOL


one gegurl punya hobby is taking pic
ok takheheh


dah lama tak jumpa kawan gegurl nie
nasib baik dia nak plak jadi model
so boleh ler akak melepas geram ambik pic


suka la bulu mata dia..
apapun MEROKOK merbahayakan kesihatan
kekek**sambil sorok marlboro ice akak


Monday, March 5, 2012

erm.. Amt chomel


tetiba jer macam musim anak ikan kan
so lets tgk si chomel nier
dari jauh nampak amat menarik


focus pada si baju biru ittew
hhee


see
suka la shape muka dia


waawaaaa CHOMEL nyer
gegurl nak kawan ngan kamu >???
sudi tak si chomel ..


Sunday, March 4, 2012

more pic about cute boy


akak rasa letih sangat sekarang nier
nak kejar ngan keje,
nak kejar ngan belajar
nak layan karenah jantan **opss
yang last tu akak bohong
now akak tak der masa ngan jantan
i more happy planing my trip gie euro
dari menghisap konek biasa2
**matilah sekarang gila ngan konek arab :)


but bila terpikir budak chomel nie
akak luangkan masa share his pics


hhaha
nak gie mana tu ???


ala kenyit mata plak !!!
nie wat kaak lemah skit


Thursday, March 1, 2012

ingat pada dia ??


akak tinggalkan sekejap yer
siri berpuaka best man 2011
so lets kita tengok anak ikan nie skali lagi


keras nak mampus badan dia ehhe
so sebab malam nier kan malam jumaat
so lets ...

visitors' country

free counters