Tuesday, March 13, 2012

arab


lately
akak banyak plak kawan ngan pak arab
yer lepas ngan budak palestin tu
akak asyik mendabakan belaian arabic


hehe
naper la dia pejam mata plak


erm
ada yang best dan ada yang tak best bila cakap pasal arab nier
apapun palestin tetap dihati
***sedeh dia dah buang akak selama sebulan setengah huhuu


14 comments:

  1. pehh...
    mmg the power la akak ni...
    pak arab hot akak dapat...
    caya la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie biasa jer uols
      ada 2 lagi hot heheh

      Delete
  2. Replies
    1. heheh sebab aweks dia dari Singapore ada di sini :(

      Delete
  3. yummayyyhhhhh! pnh dpt arab jgk tp skali je dlu heee.. ape2pun bravo kak mirch, another hot post! harap2 ada xxxtra hot post pulak lepas ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. akak, post yg pelastin pretty pelis~

    ReplyDelete
  5. wow akak mmg best. first dgn palestine hot bod tu pasni arab hensem ni pulak! jeles..

    ReplyDelete
  6. ni ke yg pink tu mirch?
    nway, mmg terbaek laaa...
    manissssss

    ReplyDelete
  7. nampak arab ni mcm delicious je.. huhu

    ReplyDelete
  8. this one is totally hot. 2 thumbs up for u! pic yg part2 bawah ada? :p share with us!

    ReplyDelete
  9. Muka meletup, badan best dan berbulu just at the right amount and right place...kelas Kak Mirch as always...

    ReplyDelete

visitors' country

free counters