Thursday, March 22, 2012

boy to man



time to move
the new banner in the house !!
anak ikan yang makin membesar depan mata
nakal dan ligat sangat :)


37 comments:

  1. wow,..
    shantek badan dier,....

    ReplyDelete
  2. plus muka da yang chomel, but akak tak leh nak share with uols, nanti ada yang wat drama queen

    ReplyDelete
  3. urmm..bdn die sgt cantek akak..geram je nengok !

    ReplyDelete
  4. suddenly i need oxygen.. OMG!.. this must be anak ikan spender biru.. am i right, Mirch?..

    ReplyDelete
  5. ahakz,...ye ke?
    issokay,but nti more photo dari dia ek..
    tQ2,...

    ReplyDelete
  6. wow...sumer diva sungguh bertuah.....i jeles u olls...

    GSU

    ReplyDelete
  7. wow ...supercaliexplialidocoius...hhehehehe... very ice admin keep it up... more power on this blog .i realy much apreiceted...thanks ...

    ReplyDelete
  8. woot woot...memang terbaekkk la kak...

    ReplyDelete
  9. terbeliakkk bijik mata cheq!!

    ReplyDelete
  10. hola Mirch! FYI...passkey yg lame tu I just try2 je..byk gak ar yg I try..last2 ternampak pulak link blog nie ade tulis imperfect..terus try then dapat...tp passkey baru nie memang privacy ya amat kan..?? hehe..boleh email kan passkey tu tak?? kat cnie lurf_soulmates@yahoo.com teruskan berblogging!!!

    ReplyDelete
  11. akak
    adams nk paskey
    huhu
    akmal88_kklk@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. cute sgt eh kak mirch? hehe. pusat dia tu mahal tu.. hehe. jodoh org dekat. lol.

    ReplyDelete
  13. wow.. kak mirch..kalau dah membesar depan mata..apa pun jadi tumpuan.


    ligat dan nakal? haha.harus lah..kena pandai kontrol Suiz pun ada depan mata kan? hihihi..larikkk.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. biar benar badan anak ikan macam ni skrg?
    kena tukar taste la pula
    cari anak ikan

    ReplyDelete
  16. Tenguk badan aje dah leleh air luir...hee hee hee...

    ReplyDelete
  17. Terangsang giler dengan new banner nice...the best banner so far dlm blok akak nie

    ReplyDelete
  18. merembes sepanjang arini sebab tgk banner akak yg baru ni...

    ReplyDelete
  19. wah wah~ menarik sekali badan dia... kalau dapat nak jilat2 je rase.. huhu~

    mana kak mirch dapat budak ni?

    ReplyDelete
  20. Kak mirch..i lah u punyer follower yg paling setia sejak zaman ismeleenor lagi..u are my idol n i believe to many others...our inspiration..pls send ke the new password pretty pls...sandra

    omegared2008@gmail.com

    ReplyDelete
  21. suka sngt banner nie, featuring anak ikan o.
    mesti dia semakin manly dan tough since dulu,kan?

    ReplyDelete
  22. Terus mengalirkan air berahi bila tenguk banner baru ni...pening kepala jadinya...

    ReplyDelete
  23. wow.. terbaekkk!! akak mmg diva! pass ni tak yah tukar la bener tu.. tak jemu nengok...

    akak.. nak new passkey..pleaze.. saya tahu akak chentek sangat.. hati mulia.. lemah lembut.. selama ni akak telah menceriakan idup saya...

    buleh la akak.. muuaahhh.. thanz

    pyruzzz@gmail.com

    ReplyDelete
  24. wow..Terbaek!! akak mmg diva.. I'm luvin' it!

    pass ni tak yah tukar baner pun tak pa.. sure x boring nyer..

    akak.. saya athu akak mmg chantek.. hati baik..nak share passkey buleh.. pls la akak.. selama ni akak mmg menceriakan idup saya.. luv u! muaah..

    ReplyDelete
  25. fuyoo badan meletops...chantek...jeles...keep up your goodwork & don't let others with PHD affect you. Nak tukar password berkali pon tak per asalkan jangan lupa follower MM yang sentiasa inginkan yang terbaik dari MM...feereez@gmail.com

    LUVs always

    ReplyDelete
  26. A very nice catch for a very wonderful DIVA.
    Tahniah to you kak Mirch.

    ReplyDelete
  27. kak mirch...really like d new banner..horny habis..ur taste never dissapointed us...kak mirch hope u can share d new passkey as i'm one of ur loyal follower 4ever
    kapas2000@gmail.com

    ReplyDelete
  28. My "self love" heaven.. tq mirch.. muahh...

    ReplyDelete
  29. my "self love" heaven.. tq mirch

    ReplyDelete
  30. kak mirch, boleh bagi password baru? gregor.romanti@gmail.com

    thank u babeh

    ReplyDelete

visitors' country

free counters