Thursday, March 22, 2012

mr Meriah (Part 10) --new chapter


lets celebrate
new chapter in my life


hahha
tak leh buka guna paskey lama ??
sila dapatkan secara percuma..
but yang berjaya minta dengan cara yang unik
or ur sincere way sajok yang dapat me'lembutkan jiwa akak
hahah si sila figure our own way
and pls don't simply say
... gegurl I want the password and e-mail to me??
jangan harap akan dapat occay
even i really appreciate my reader
but to access next level entry yang bercode
is not easy like before


234 comments:

  1. hanya kak mirch yang mampu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pondan ni over jual mhal sngt. bkn pe pn gbr2 yg knon nk password or pissword tuk bkak. kowg nk tng...? klik "koleksyon ng mga hubot hubad" smua gbr2 bgel dak2 yg langgang pondan ni puaskn nafsu dowg de kt c2.

      Delete
    2. weyh nyah...smua komen yg dipublish dh kne edit kn? mang cial ko! try up-pro5 ar tu... cian bpak ko ssh pyh njut mak ko n mak ko lak ssh pyh bwk ko dlm prut buncit uh...kuar haiwan cial dilaknati ALLAH cam ko... mang "hanya kak mirch yang mampu....SS...SYOK SNDRI..."

      Delete
    3. eh vavi ANON 2 ekor kat atas neh..kuang ajar ko yer..APE? MAK nko dulu x belajar ke cara2 nk ajar nko supaya jadi org yg terpelajar yg penuh tunjuk ajar. korang berdua nih mmg nk kna ajAR klu nko betul berani..napa nko ANON? be reallah..SARA cukup terasa bila org ckp gituh! klu nkorg x dpt passkey tu diam2 lh..hak kakak MIRCH yg tentu nk bagi...vodolh nko ni anon...

      p/s: sara syg mirch..passkewy dulu da xbley guna xplh..baca yg mn xde passkey sudahla.. kan mirch?
      ~buat ANON 2 ekor tuh...ok bye! dr sara yg terpelajar..

      Delete
  2. akak,mcmna nk dpt paskey>?
    adam nak paskey
    akmal88_kklk@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. please please please kakak.. nak password... =)
    please please please..... =)
    rangers_white@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. walawa....ku hanya mampu mgharap..aduhai

    ReplyDelete
  5. hmm cmne kite nk start type.. *garu kepala*
    i penah jmpe sorg nyeh tau kat luar..cantik sgt3x wpun tak dragoon abis. simple je tp gorjess. terus i bygkan tu kak mirch wpun tak penah jmpe..so i pikir kalau ni la kak mirch, mmg patutla jadi magnet jantan kat luar sana..hehe..

    with this, i hope i can be part of ur great adventure! wpun sekadar membaca kat blog je.. so, pick me pick me! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. sarapun..walau x prnh jumpa real kak mirch..tp SARA kenal kak mirch..chantique sgt2 terutama tang idung..hihihi..

      Delete
  6. the utmost permission is in ur hand kak mirch... will i get it?

    ReplyDelete
  7. akak mtk passkey......
    az_yeo@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Ohhh Kak Mirchhhh yang cantik rupawann...rambut mu ikal mayang.....kulit mu putih ayu gebu dan manja di depannnn......Akakkkkkkkkk mohonnnn keikhlasannn dimajukan passkey sebagai balasannnn.....sayang kat akkkkkakkkkk muaaaaxx..iringan doa selamat dunia akhirat disertakan agar selamat dan sejahtera....pleaseeee akkakk bagi password ekkk...icenil2010@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Ohhh Kak Mirchhhh yang cantik rupawann...rambut mu ikal mayang.....kulit mu putih ayu gebu dan manja di depannnn......Akakkkkkkkkk mohonnnn keikhlasannn dimajukan passkey sebagai balasannnn.....sayang kat akkkkkakkkkk muaaaaxx..iringan doa selamat dunia akhirat disertakan agar selamat dan sejahtera....pleaseeee akkakk bagi password ekkk...icenil2010@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. 2 3 kucing berlari
    manakan sama cik mirch berlari
    2 3 x boleh nk masuk paskey...
    kak mirhhh boleh x kasi?????
    azza_issabel@yahoo.com
    pleaseeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. curlazzzzttt pantunnn nieeeee....kekekkekek..cam cam gaya nak passkeyyyyyy

      Delete
  11. Salam sejahtera.. blh take kalau sy nak minta passkey utk entri ni. budi baik kak mirch amatlah sy hargai, thanks a lot.. walaubagaimanapun kalau tak dpt beri, it is ok dan sy still akan lawati blog ini.. k tq
    from faizalnor71@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. kak mirch yg cantik..menarik..tertarik..mmg d'booommm..
    sudilh kira nya berkongsi paskey....

    helang putih terbang melayang..
    mana nk sama rimau beraksi..
    1000 kali k.mirch ku syg
    sudi kiranya berkongsi fantasi..

    elisa0601@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Mirch, bagai bulan d pagar bintang. Namun antara semua bintang yg menyinar, bintang mirch paling cerah. Sehingga bulan sanggup melutut d hadapan bintang mirch...

    harrofex86@gmail.com

    Tq mirch!

    ReplyDelete
  14. password protected? hmm xnak share sudah. g blog lain je.. hoho

    ReplyDelete
  15. akak mich yg ku puja siang dan malam.. jika tiada passowrd mu gelisahkan aku.. meronta la aku.. tanpa passwordmu ku kan sideh... kerana passowrd mu penyelamat.. yang akan sentiasa di hatiku... jadi pilihlah aku untuk mendapat password mu.. yeahhhh... ( smbil menari lgu inang..)


    luqmanhakim@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Nak pass key...tq
    bestgiler90@gmail.com

    ReplyDelete
  17. mak hayam dan mak hikan kaki spedo
    diva gojes barskandalkan abg palestin macho
    menjadi rebutan para jantan kendo
    itulah die diva mirch marcelo

    gigih sgt siap reka pantun gitu untuk kak mirch ;P
    harap2 dpt la paskey baru tu dgn perkenan drp kak mirch

    one.didy@gmail.com

    ReplyDelete
  18. blog plg best gitu...
    kepunyaan diva nan satu
    diva mirch ratu segala ratu
    ciknek nala smua dia sapu

    lisa_nur89@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. blog meriah best lg bermutu
    kepunyaan diva nan satu
    diva mirch ratu segala ratu
    ciknek nala smua dia sapu

    ReplyDelete
  20. blog class best lagi bermutu
    kepunyaan diva nan satu
    diva mirch ratu segala ratu
    ciknek nala smua dia sapu

    lisa_nur89@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. tiada kata secantik bahasa, tiada blog semenawan blog kak mirch, berilah password kepada saya, insyaallah boleh jadi panduan untuk saya melach. hewhewhew ;)

    ikhlas,
    hussainianuar@yahoo.com

    terima kasih daun keladi kak mirch :)

    ReplyDelete
  22. ala x dapat la password abis la x de modal tepaksa la amik timun cok montot..nk password...

    email ku..adikabangkakakmamapapa@yahoo.com
    pnjg kan emailku huhuhu

    ReplyDelete
  23. Dengarkan syair hamba....

    Salam bermadah bertatah permata
    Buat Sang Ratu di singgahsana
    Mohon dikurnia kunci pembuka
    Diri berhajat masuk ke istana

    mohd.hakimi2010@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Dengarkan syair hamba...

    Salam bertatah intan permata
    Buat Sang Ratu di singgahsana
    Mohon dikurnia kunci pembuka
    Diri berhajat masuk istana

    mohd.hakimi2010@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dua tiga Raksaser berlari
      Maner nak samer Raksaser Kero
      Dua tiga Ultraman boleh kucari
      Maner nak samer blog kak mirch solo.

      nak pass...
      lufty1985@gmail.com

      Delete
  25. Seikhlas hati hanya ingin memohon passkey yang baru agar dapat terus menyokong blok kak mirch ni forever and ever..as always..tak nak tak dapat nak support kalau tak dapat passkey tu nanti..sedih nanti..rasa tak lengkap hidup kalau tak jenguk blog akak nie..so sekali lagi dengan rasa rendah diri mengharap sangat diberikan passkey yang barunya...Salam sayang selalu... kekasihgelapku86@gmail.com

    ReplyDelete
  26. hmm interesting.. hehe. how can we please u? or how should i please u? hmmmm.

    okay, remember u have actually quoted one of my comments few months back, and u said u will remember it forever? huuu. hope u still remember me. (tho sumpah tak ingat which comment yg i tulis yg meletop sikit kan hehe)

    so, as ur loyal reader, nak lahhh ke next level tu. tak gitu? hehe. email me yea. izzat.emir@yahoo.com =))

    ReplyDelete
  27. pulau pandan jauh ketengah
    konek keras bertayam tiga
    wahai cik mirch yang masih bergetah\
    mintak lah bagi password kepada saya :-)

    azzakrul78@gmail.com

    ReplyDelete
  28. password pls. thanks... jasonyo2003@gmail... im your avid fans...

    ReplyDelete
  29. mula2 masuk blog hari ni...

    aik apesal pic dlm blok akak gelap jew...bkn satu byk pulek yg hitam legam...tekan2 passkey..tak menjadik lak dia..hangin...dok pikir2 jwpnnye

    A) i kene banned ke dari blog ratu?
    B) Blog ratu disabo??wahh terbakar lagik
    C) ke i punyer PC yg tingtong..
    D)

    yang D tu i kosongkan...khas jwpn dari akak diva kita ley..

    jgn lupe invite i ye akak..merasa puasa sementara menunggu passkey baru.

    alifendi1001@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. Tajuk : Rayuan di Blog Mirch (bukan lagi Cinta Muka Buku tau)

    "Kita berkenalan hanya dalam laman blog mirch ini
    Kau hantar pesan dan suruh aku pikir rayuku
    Oh oh otakku jadi beku

    Dan pabila kau kata kau sudah tukar passkey baru
    Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
    Oh oh benarkah katamu itu

    Bagaimana
    Harus kurayu
    Ku ingin passkeymu tapi ku buntu
    Tolonglah Kak Mirch
    Beri peluang padaku
    Walaupun kita tak pernah berjumpa

    Banyak persoalan yang berada di minda
    Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
    Otak kata jangan hati pula kata ya
    Hidup tak menentu tanpa access ke entrimu

    Banyak soalan banyak juga jawapannya
    Kata hati dan rasa tak dibiar saja
    Ku terusan merayu inginkan passkey mu
    Harus pejam mata dan cuba apa saja

    Pabila kau tukar kata laluan lamamu
    Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu
    Oh oh ini keruan hatiku
    Dan pabila kau katakan kau ingin ujiku
    Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju
    Oh oh inilah kata hatiku
    Dikau Diva Mirch da'Boom!...."

    ~sila nyanyi seperti Najwa Latif perform masa AJL eh..huhu~

    akuntahpape@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. dgn hati yg lapang..minda yg terbuka...nk passkey kak mirch...:)syafiq2323@yahoo.com.au

    ReplyDelete
  32. dear Kak Mirch,

    Roses are red,
    Violets are blue,
    Your Blog drives me mad,
    And so do you :)

    nk passkey please, tq

    tristan_dann@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. Akak oh! akak kenapa engkau cantik?
    Macam mne aku tak cantik, dapat jantan bergetah,..dapat jantan bergetah!!...hehe,

    So cik mirch yang budiman lagi baek hati sudikah dikau memberikan hamba kata kunci ittew?

    Kerjasama dari pihak cik amatlah dihargai,
    Sekian, terima kasih.

    haha, macam buat surat rasmi plak...

    Yang gersang,
    jaszle.daniel@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. tak penah tak dapat pass...harap2 kali ni dapat jugek

    follower setia drpd rumah2 lama yg dah terbakor

    akubukang@gmail.com

    tqvm MM

    ReplyDelete
  35. kak nak passkey pls boboliliy88@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. Akak oh akak boleh tak bagi password kat saya. Meranalah jiwani tak dapek follow akak kalau tak ada password. Please please. email saya mathandsome21@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Kak Mirch anggun lagi berseri,
    Tersantun ayu ramah sekali,
    kesana kemari bawa beg burberry,
    minta sudi diberi paskey....

    hehehe ryan_primeros@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. hai kak mirch yg mantaps itteww,,,
    plz la bg paskey yg mahal tuuuuee,,,
    i dah merembess tgk pic ittewww,,,,
    klu dah dpt confirm cikcut 3-4 kali gayteewww..

    huhuh...
    email la passkey ittewww yer kak,,,,cyg akak,,,
    flekskk@gmail.com

    ReplyDelete
  39. hai kak mirch yg mantaps itteww,,,
    plz la bg paskey yg mahal tuuuuee,,,
    i dah merembess tgk pic ittewww,,,,
    klu dah dpt confirm cikcut 3-4 kali gayteewww..

    huhuh...
    email la passkey ittewww yer kak,,,,cyg akak,,,
    flekskk@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Anda dengan ini dijemput untuk..... memberi password kepada saya yeah... passwordnyer kak plzzz... akupunya2@gmail.com

    ReplyDelete
  41. Wahh...susah nih....saya macam lambat jer..but I try:

    Kepada Diva Mirch,
    Tiadalah mampu akan hamba menandingi keupayan puan (boleh puan kan) dalam menggapai menggoda membelai anak-anak tmapan dan ganteng...kerana diri ni tidak secantik puan....harap puan sudi-sudikanlah menghulur kunci ke mahligai rubayad puan itu.....


    GSU ffiradamha@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Embun bak permata menghias jiwa
    kemilaunya semarakkan jiwa
    blog akak santapan mata
    kalau sudi berilah kata kuncinya

    :: rio.hairul89@Gmail.com

    ReplyDelete
  43. Embun bak permata menghias jiwa
    kemilaunya semarakkan jiwa
    blog akak santapan mata
    kalau sudi berilah kata kuncinya

    :: rio.hairul89@Gmail.com

    ReplyDelete
  44. gegurl. i n just silent reader but realy admire ur work dr dulu
    so, please consider to me

    i begging U
    blacknaftarak_90@hotmail.com

    ReplyDelete
  45. oh miss mirch yg fabulous.. sanggupkah dikau membiarkan peminat setia mu ini merana duka nestapa... tiada lah erti lagi jika tidak dapat menatap pic2 yg bisa merembeskan rembesan2 hangat itu... please mirch..jgn biar mek derita...owwhhhh

    zbebeh1@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. Kak Mirch....saya tau saya bukanlah orang yang banyak post comment kat blog ni..tp saya seronok dan teruja setiap kali Kak Mirch post benda baru....it cheers up my day....kadang2 gi outstation tak dek internet..punya tak sabar nak balik umah nak bukak blog Kak Mirch...please consider me to having ur password...this is the email sharirshar@yahoo.com...thank you very much...

    ReplyDelete
  47. hmm.how can i do something sincere to this beautiful lady nh..hhe(oppss.btol en lady y cntik)hhe

    btw,i really admire yur post with good topics and hot men.hhe(jjur giteww.)sbb yur blog is the one that i will chech everyday taww.sronok sgt bace.hehe.but x penah lg tgok muka akaks y cntik inih en.hhhe.

    ap2pon,nk sgt passkey y sgt secret ittew.mhal ke?barape juta ek?haha.if this comment ckup sincere 4 u lady,sent la passkey ye.trima kasih di ats smua post y sbelum ini.hhu

    azim_syamil94@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. Dear Akak Mirch yang vogue de vass,

    I really love your blogs & I can't stop reading it. Umm, ur post always make me horny & it's so poisonous ..and of coz i like it :)
    I though if I could just get you to prescribe me with the passkey... than u will make me the happiest man on earth!

    Ur silent reader .. maheer19@gmail.com

    ReplyDelete
  49. hye kak mirch... ur blog quite interesting.. so ur story mmng best...kalo x buka blog akak mmng x complete hidup...so btw mmng sentiasa mengikuti perkembangan blog akak...keep up the good work...

    so kalo dpt password tq akak..
    Khalisha_88@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. wahai! tergelak sorang saya tgk semua org bersungguh mintak password dari akak dgn cara seunik mungkin, siap pantun puji melambung tinggi, saya tak pandai itu semua, kalau akak sudi kasi, besarlah hati saya, kalau tidak pun, blog ni tetap saya intai juga ...

    yang masih tertunggu-tunggu entri abg pelastin (oops!),
    akeemfiki@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. Hi Kak Mirch yg Jelita lagi meletop di Alam Maya ni...

    Kalau berbicara burung di Angkasa,
    Riuhnya alam tanda bernyawa,
    Kosongnya hati tanda kecewa,
    kalau kak Mirch yg jelita tak beri pass keynya.. hehehe

    I've try my best tau nk dpt passs key ni..
    email kat sini year dear.. dannyhulkenberg@rocketmail.com

    ReplyDelete
  52. wow...sngt mencabar...sy sahut cabaran Kak Mirch !!!

    Dengan rendah jiwa, patik masuk mengadap Ratu Mirch yang sememangnya terbilang seantero pelusuk tanah air. Tanah jajahan mana yang belum Ratu Mirch terokai, gunung yang mana Ratu Mirch belum daki...nah...itulah kehebatan Ratu Mirch dalam memenangi hati rakyat sekeliling.

    Patik amat berbesar hati kerana Ratu Mirch sanggup mencemar dulinya untuk membaca warkah patik yang tidak seberapa ini. Patik amat teruja jika Ratu Mirch sudi apa kiranya memberikan patik kata laluan rahsia yang menjadi kunci ke taman astokana Ratu yang amat menggetarkan jiwa.

    Patik menunggu khabar gembira di peti surat patik
    < pescado.pis@gmail.com >

    Ikhlas dari rakyat jelata Ratu Mirch,
    Aimey < pescado.pis@gmail.com >

    ReplyDelete
  53. Kak Mirch; aku tidak kreatif untuk menitip ayat2 indah kepada kamu agar terbuka hati melayangkan "laluan rahsia" untuk aku melayari nukilan dan cerahan kamu dalam alam maya ini. Lalu aku terus menunggu, agar satu hari nanti, kamu izinkan hatimu memberi aku kata laluan itu....salam dari kejauhan :)

    -Setia Menunggu-
    entahle2002@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. Wanting something so much
    it scares me,
    but I continue to crave and long for it.
    I feel like I'm going to suffer
    from an emotional fit. :P
    ur blog always been the best out of all and gonna keep visiting and checking ur blog every single day . thnx :D
    melayu_konek@yahoo.com ..thanks

    ReplyDelete
  55. Tiada kata secantik bahasa, untuk ku puji kekanda aka Kak Mirch..
    Saya dah ungkapkan lebih 99x ayat ni. Org ckp klu kita ulang 99x akan jadi kenyataan. Harapny begitu lah. Semoga kak Mirch kekal cntk luar dan dalam :) Ikhlas, eddie_humprey@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. Ciku cakk! *buat2 kiut gitteww*

    Akak Mirch, can I have the key to your forbidden garden?

    Tenkiyu.. (^^,)

    ReplyDelete
  57. assalamualaikum mirch..

    I tk pndai berkata2..dan juga tk pndai meminta2.. dr dulu hinggalah sekarang I still follow entry u..wpon kdangkala I masuk dan komen..dan adakala I just passing by..I tk mengharap tp jikalau U still ingat I..I amat berbesar hati..thanks

    ReplyDelete
  58. kak wok sy pun nk gk paskey 2...
    hizan89@gmail.com

    ReplyDelete
  59. sebarang urusan rasmi terutama sekali pemberian passkey hendaklah berhubung terus ke email berikut

    boycomel98@yahoo.com

    Sekian dan didahului dengan ucapan terimaksih

    *Majulah Diva Mirch Untuk Negara*

    ReplyDelete
  60. dua tiga pedol berlari..
    tak sempat brek terpancut berdiri...
    wahai kak mirch yg baek budi..
    bagilaa saya paskey...

    amamnor88@gmail.com

    thanks....

    ReplyDelete
  61. nak bermadah mmg saya xpandai Kak Mirch, tapi kesudian Kak Mirch berkongsi passkey dgn saya..saya dahulukan dgn ucapan terima kasih atas kepercayaan yang diberikan. terima kasih sekali lagi Kak Mirch.

    ReplyDelete
  62. anak mak bedah bermain kolom2,
    enaknya rasa ngilu kena gigi,
    kpd kak mirch yang meletup lagi kedebabommm,
    tolonglah berikan saya kunci hati...

    pleeassseee!!! hahaa...

    maellimbong@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. harap2 kak mirch bacalah post i ni.. sbb pjg berjela haa posting orang mak aihhh. tenggelam lah post iols! huhu.. kak mirch diva gitu! terbangkan password nye ke email iols.. hehe..

    khairiarmani87@gmail.com

    terima kasih diva! hehe..

    ReplyDelete
  64. hari hari minum milo,
    minum milo meleleh-leleh,
    dah lama jadi folloer mirch marcello,
    bagi jer la password tu, boleh?

    hehehee...

    ReplyDelete
  65. wah.. advance r akak skrg.. hurm kena madah berhelah dlu ea bru dapat passkey? ape ea... ok ni lirik lagu kesukaan sy.. harap kak mirch suke... sy bgi kt chorus jer ea...

    You make me smile like the sun, fall out of bed
    Sing like bird, dizzy in my head
    Spin like a record, crazy on a Sunday night

    You make me dance like a fool, forget how to breathe
    Shine like gold, buzz like a bee
    Just the thought of you can drive me wild
    Oh, you make me smile

    hurm harap akak suke.. kalo x.. xmrasa r paskey tu.. huhuhu.. pe pon ni email sy: sunnyleo907@gmail.com

    ReplyDelete
  66. Hurmm.. Alamak.. X tau nak offer apa.. Akak mirch boleh cari saya untuk nasihat perundangan yg percuma sebanyak 3x.. hehehe...

    mdlegaladvisor@gmail.com

    ReplyDelete
  67. hahai..memang supportive abis la diorang nie semua...since M.I pun dah la pitam nak cipta pantun puisi semua.Er..karangan M.I tak pandai. Serious.


    Tapi bila pikir balik Kalau lagi susah nak dapat, lagi kite appreciatekan bila dah dapat password.so, memang ok cara nie, since kadang-kadang ada anonymous yang self-labeled as urban lg modern. So, harap-harap kalo camtu punye usaha, harus lembut la hati Kak Mirch.hehehe.


    "Tuhan tolong lembutkan la hati dia..."


    hehe. Me imagine Zizan nyanyi lagu Ombak Rindu ni masa Lawak Ke der..well, same goes to kak Mirch jugak. Really appreciate the password like before.


    Btw, thank untuk peluang ni, Kak Mirch. Really want to have the password too, share the feeling and moment. So, M.I cube jelah.


    magic_ink@yahoo.com.

    ReplyDelete
  68. bilik gegurl disinar mentari
    mentari menyinar di ruang serambi
    mirch tentu baik budi
    dapatkah sekiranya memberi passkey?

    arianathammarat@gmail.com

    Tqtqtqtqtqtqtq

    ReplyDelete
  69. amoy kengkang naik myvi
    auntie tua naik viva
    gundah gelana hati ini
    menunggu passkey dari si diva

    arianathammarat@gmail.com

    nak nak nak

    ReplyDelete
  70. Reader didahulukan Passkey di utamakan. Haha dah macam slogan 1 Malaysia.

    bloggerhowtt@rocketmail.com

    Jangan lupa passkey

    ReplyDelete
  71. ill do a happy dance for it

    ReplyDelete
  72. salam cyg, abg tunggu cyg mcm biase tau, tempat mula2 kita jumpa dulu...10pm

    dah sampai nanti msg abg k....

    mlm nie abg pakai boxer merah mcm yg cyg suruh tuh tu...

    ketam_merah@yahoo.com

    ReplyDelete
  73. kak mirch sye loyal follower akak...
    merembes sgt blog akak...
    nak password bru utk taman larangan akak...
    mypenpen86@gmail.com

    cayunk akak forever n' ever
    caiyok kak mirch DIVA MALAYA!!!

    ReplyDelete
  74. yang tak reti nak mengampu dan mengipas orang....kadus_guy@hotmail.com

    ReplyDelete
  75. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  76. “Life is an opportunity, benefit from it.
    Life is beauty, admire it.
    Life is a dream, realize it.
    Life is a challenge, meet it.
    Life is a duty, complete it.
    Life is a game, play it.
    Life is a promise, fulfill it.
    Life is sorrow, overcome it.
    Life is a song, sing it.
    Life is a struggle, accept it.
    Life is a tragedy, confront it.
    Life is an adventure, dare it.
    Life is luck, make it.
    Life is too precious, do not destroy it.
    Life is life, fight for it.”


    nak paskey boleh ? HEHE
    dingy_erol@yahoo.com

    ReplyDelete
  77. muka cantik tidak terperi,
    gigi tersusun mengalahkan siti,
    andai kakak mirch yang baik hati,
    relakan adik dapatkan paakey...

    boleh gitew?? nk jgk tau kak..
    easy.maroo@gmail.com..

    ReplyDelete
  78. hikhikhi,,,alololor kak mirch...comeynya nak madah2 bagai..ekekeke.. =))
    saya dah ler xreti sgt2..adeii,..alor kak mirch bg la er passkey...er? er? boleh la tuu ..hikhik

    zul_faiz74@yahoo.com

    ReplyDelete
  79. very da diva kak mirch

    oddrusen@gmail.com

    ReplyDelete
  80. Sudah bertahun aku setia mengikuti hasil karyamu
    Masakan yang satu ini pun aku tak mampu

    Setia ku korban kan
    Dari teratai gersang ditasik mani
    (emel- roytroz_gb@yahoo.com )

    ReplyDelete
  81. Kak Mirch, Nama mu seindah bunga2 Mawar yang indah di samping kumbang2 sepi,

    Kak Mirch, kau la peneman diri ini di kala sunyi,di kala rindu....

    Kak Mirch izinkan la aku untuk memilik passkey mu itu, kerana aku adalah loyal reader mu Kak Mirch..

    Dua tiga kucing berlari, mana nk sama si rimau sorang,
    Kak Mirch Cantik tidak terperi, bagi la passkey nescaya akak akan lagi sayangi oleh orang :)

    my email : zimiasmara@gmail.com

    ReplyDelete
  82. Hi Mirch,

    You are;

    The fabulous queen that hold the key,
    In a world full of lovey dovey,
    O Mirch, O Mirch, wherefore art thou key,
    Your sweet my love,
    Kindly give me the key...

    -Peace No War-
    arealril@gmail.com

    ReplyDelete
  83. Mirch...

    Dengarkanlah RAYUANKU INI...
    (opps..mirch kena nyanyi mcm lagu Rohana Jalil tu tau..)

    Aku insan yang lemah..
    Hanya mampu berserah..
    Inginku passkey yang terbaharu..
    Untuk memuaskan nafsuku...

    Masih terbayang hingga kini..
    Entry XXX Mirch di mataku..
    Kalau tengok di malam yang sepi..
    Bergetar2 ciknek ku ini..

    (Chorus)
    Ingin ku rayu passkey terbaharu..
    Tapi tak berupaya..
    Bilakah dapat passkey terbaharu..
    Dengarkanlah rayuanku..!!

    Hati berdebar (berdebar)
    Ciknek bergetar (bergetar)
    Tolanglah bagi passkey baru...
    Dengarkanlah rayuankuuuuuuu....

    Sekian.. Terima kasih (sila tepuk tangan kenkawan semua ya..)

    arrazi.shah@gmail.com

    ReplyDelete
  84. anak ikan pakai louis vuitton
    mak hayam pakai gucci;
    saya yang nak tonton,
    silalah beri kata kunci.

    walaupun jarang komen (ke tak pernah), tapi saya mmg selalu ikut. pleaseeeeeeeeeee (-____________________-)

    syg.myra@gmail.com

    ReplyDelete
  85. Anak ikan pakai louis vuitton,
    mak hayam pakai gucci;
    saya yang nak tonton,
    sudilah beri kata kunci.

    Pleaseeeee.... (-____________________-)
    syg.myra@gmail.com

    ReplyDelete
  86. dengan rasa malu dan mahu...
    patik ingin password dari tuan puteri...
    izinkan patik menghadap sembah ya ampun puteri jelita yang tiada tandingan antara kayangan..

    zack_2485@yahoo.com

    ReplyDelete
  87. hi mirch

    i just sent you an email

    i dpt gak code okay

    thank you for all the yummeh pics okay :)

    ReplyDelete
  88. hi kak mirch~
    tangan yang mghulur bunga mawar pasti berbau harum, hope kak mirch b0ley mjdi tgan itu dgan mberi passkey. .>.< hehe
    tenkiu
    fik_rider@ymail.com

    ReplyDelete
  89. hi kak mirch~
    tangan yang menghulur bunga mawar pasti akan berbau harum,semoga kak mirch mjadi tgan itu yg mberi passkey>.<
    huhu
    tenkiu
    fik_rider@ymail.com

    ReplyDelete
  90. hai kak mirch...i really like your blog...i'm guessing you are the really most beautiful nyah!!! kalau sudi i teringin la nak passkey ittew...huhuhu

    mnakmal11@gmail.com

    ReplyDelete
  91. Dear Diva,

    Bermacam Hobbit Beragam Aksi
    Si Abang Pakistan Pujaan Kalbu
    Wahai Diva yang berbaik hati
    Mohon PASSKEY yang terbaru....

    lyazedim83@gmail.com

    SUPPORT KAK MIRCH!!!!

    ReplyDelete
  92. The best of the best is always hard to come by.
    But once you've found it, you'll never want to let it go.
    Best blog like yours is one in a million.
    To be your follower is a blessing by its own.
    Cheers
    Benz...
    Benzippo@gmail.com/benzippo@hotmail.com

    ReplyDelete
  93. ku bermohon passkey
    ku bermohon password
    padamu wahai diva MIRCH ku
    dalam bz hari - hari
    masih lagi sempat lagi
    singgah ke teratak mu ini

    kasihanilah hamba
    merayu memohon passkey
    wajahmu menawan
    hingga tertawan
    menjadi igauan

    lalalalaaaaaaaaa

    *mintak² la berjaya
    rezaeiskandar@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelas la Encik Reza...sayang saya tak tr pikir nak pkai lagu tuh....

      GSU

      Delete
  94. mirch kesianlah kat i..dahlah tua di ufuk senja dari utara keselatan......hanya melalui blogmu ku mampu merasa walaupun kertu aku masih lagi laku dan mampu mendapat ikan ikan yang terbaik...majulah anak ikan untuk mak........aiyo matilah hamba......mimidyana@yahoo.com

    ReplyDelete
  95. pius tak pandai menulis puisi, tambah bermadah, pius hanya tahu cakap str8 forward, tp pius harap dengan sikap kak mirch yang penyayang ngan kawan blogger, yg penyabar walaupun dimarah atau di kutuk, yg sentiasa vogue di pandangan lelaki, diharapkan kak mirch sudi memberi passkey kat pius, pius cuber pujuk rayu, tp mungkin kak mirch dah mangli dengan semua tu, hanya pius pinta, agar kak mirch sudi memberi passkey baru tu pada pius. pius mencuber, tapi semua tu terserah untuk kak mirch buat keputusan n pius pasrah, jika kak mirch sudi beri passkey kat pius, ini email pius...kompius2012@gmail.com. thank kerana meluangkan masa membaca msg pius

    ReplyDelete
  96. mirch,
    kok nak lembutkan daging, senang je...
    rendam daging dlm air kelapa 3 jam..
    kok nak lembutkan nangka muda, senang je
    rendam dalam air & masak agak2 2 jam
    kok nak lembutkan kerak nasik, senang je
    rendam dalam air agak2 1 jam..
    aikkk..???
    kok nak lembutkan hati mirch
    tak kan nak rendamkan dalam air 5 jam kot?
    hehehhe... nanti kembang setaman lak jadinya!!!!

    ilana_lavda@yahoo.com

    ReplyDelete
  97. akak mirch yang comel lagi gebuss maxi nak jugak occkey ,
    pagi_malam90@yahoo.com
    matilahhh bodek lebihh .. haha :)

    ReplyDelete
  98. hai kak... akak nie mmg tbaik.. entrynya mmg ajaib dan sempurna.. tiada entry or blog yg blh menandingi blog akak... itulah dikatakan akak terbaik... kite sentiasa mendoakan smga akak blh membuat entry or blognya yg lbh baik dan baik sebaiknya.. hehehe.. apa2 pun akak terbest... sgla yg akak post ermmm... hingga mjilat sgala apa yg ada.. hehehehe.. thanks ats entry yg akak bgi..
    munajatjara88@gmail.com.. thanks very much....

    ReplyDelete
  99. I like u blog so muchh..its not only about men but also abiut how we as unique people face the world today..u inspire me to be my self without any shame..tq diva..

    sebastian_yes@yahoo.co

    ReplyDelete
  100. Send password to sexsabul@gmail.com

    akan dapat handbag BIRKIN warna merah.

    ReplyDelete
  101. i sanggup bayar untuk passkey itu. i tak berape berduit jadi i boleh byr ngan body i. kalau akak nak top i akak boleh letak akak punye alat kt dlm mane2 yg akak suke ok.i can be ur sex slave ok. buatla sesuka ati dgn body i.

    qarldipokok@gmail.com

    ReplyDelete
  102. hi.... i like ur blog... since mula ikuti sejak tahun lepas... mmg best... semuanya terbaik...
    thenaughtyboy@rocketmail.com

    ReplyDelete
  103. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  104. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  105. Akak, thru ups and downs support blog akak. Ur blog make me smile and cry at the same time;)
    mortimercy@yahoo.com

    ReplyDelete
  106. stylo...tersendiri...classy...sy menyaksikan evolusi blog ni dari zaman blogdrive lagi...rakan seangkatan Kak Mirch sume dh hanyut atau x tahan dengan serangan dari kiri kanan depan belakang...hihi...sherita (tak hingat dh berapi kali tukar blog)...Abg Im...Zarina Darai...Mama Za...Zelita Dior...dan banyak lagi...tapi x tanding Kak Mirch punyer blog...tersendiri...go girl...i dun want to be left behind...i want the passkey to continue my imagination into ur life...sincerely...i takder birkin merah nak offer...but i offer my loyalty to ur journey in this blog...pleaseeeeeee...mwah3

    shafriz@yahoo.com

    ReplyDelete
  107. 3x jumaat i doakn u dpt item dlm ur wishlist :p
    cik_fazu@yahoo.com

    ReplyDelete
  108. assalamualaikum kak mirch jelita yg baik hati lg pemurah...adalah dengan ini mak mohon simpati kak mirch berkongsi passkey ngan mak yg sememangnya peminat no 1 kak mirch dulu kini dan selamanya....bersama2 ini d sertakan email mak agar memudahkan kak mirch si jelita yg baik hati berkongsi passkey keramat itu...tq...

    nyah_chubbymanja@yahoo.com

    ReplyDelete
  109. jalan2 trsepak batu,
    jmpa jntan nk dpt reward,
    kak mirch sy sembah ratu,
    mmmm nlh x nk dpt password


    sy respect akak coz dpt BANTAL PELOK yg mantap2 nyum2 yg myb uat kengkwn akak yg laen klo tao mau x makan hati dgn akak. mmmm akak blh x nk password?? Mohon kasih ne blh layan bca blog akak. Dgn pnuh harapan nie kak.

    ReplyDelete
  110. aleh_shah@yahoo.com smbungan email yg kat ats td kak.

    ReplyDelete
  111. DAKU DI SISI MU DISEBUAH TEMPAT
    SEHINGGA DAKU TERLUPA, MASA BERLALU BEGITU CEPAT
    DEKATILAH DIRIMU PADAKU, BERILAH DAKU MENGHAYATINYA BERSAMAMU
    DAKU MENCABAR ALAM KETIKA BERSAMAMU
    SUARAKAN KEPADA DUNIA BAHAWA DAKU MENCINTAIMU
    DAN JIWAKU BERSAMAMU, HAMPIRLAH DIRIMU BERSAMAKU
    SUPAYA DAKU DAPAT MENGHAYATI CINTAMU
    CINTAKU PADAMU UMPAMA BULAN DAN BINTANG DI WAKTU MALAM
    DAKU RESAH MELEBIHI KHAYALKU, DAN MENGATASI SELURUH CABARAN MANUSIA
    DAKU RESAH SEJAK MENEMUIMU, HIDUPKU MENJADI INDAH
    DAKU RESAH MELEBIHI KHAYALKU, DAN MENGATASI SELURUH CABARAN MANUSIA
    DAKU RESAH MELEBIHI KHAYAL
    DAKU MENCABAR ALAM KETIKA BERSAMAMU
    SUARAKAN KEPADA DUNIA BAHAWA DAKU MENCINTAIMU
    DAN JIWAKU BERSAMAMU, HAMPIRLAH DIRIMU BERSAMAKU
    SUPAYA DAKU DAPAT MENGHAYATI CINTAMU

    ReplyDelete
  112. hai kak mirchh..lagu khas untuk kak mirchh

    SEDETIK PASKEYYY

    Setiap masa ku tertunggu
    Setiap degupan jantung
    Aku selalu buka bloggmu

    Dalam sedar ceknekku tegang
    Dalam tidur dan khayalan
    Aku selalu memikirkan blogmu

    Ternyata ku perlukan paskeyy dari dirimu kak mirchh
    Barulah terasa ku bernyawa

    Kak mirchku ku amat perlu paskeyy kamu
    Kerana bloggmu beri erti hidup
    Ku kan terus menfollow bloggmu selalu selepas selamanya

    Di kala penuh kegersangan dengan nafsu kehidupan
    Ku perlukan passkeyy baru mu

    Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
    Asal cekknek ku tegak selalu....

    pleaseee nak paskeyyyymu.....
    gayforit_best@yahoo.com

    ReplyDelete
  113. DAKU DI SISI MU DISEBUAH TEMPAT
    SEHINGGA DAKU TERLUPA, MASA BERLALU BEGITU CEPAT
    DEKATILAH DIRIMU PADAKU, BERILAH DAKU MENGHAYATINYA BERSAMAMU
    DAKU MENCABAR ALAM KETIKA BERSAMAMU
    SUARAKAN KEPADA DUNIA BAHAWA DAKU MENCINTAIMU
    DAN JIWAKU BERSAMAMU, HAMPIRLAH DIRIMU BERSAMAKU
    SUPAYA DAKU DAPAT MENGHAYATI CINTAMU
    CINTAKU PADAMU UMPAMA BULAN DAN BINTANG DI WAKTU MALAM
    DAKU RESAH MELEBIHI KHAYALKU, DAN MENGATASI SELURUH CABARAN MANUSIA
    DAKU RESAH SEJAK MENEMUIMU, HIDUPKU MENJADI INDAH
    DAKU RESAH MELEBIHI KHAYALKU, DAN MENGATASI SELURUH CABARAN MANUSIA
    DAKU RESAH MELEBIHI KHAYAL
    DAKU MENCABAR ALAM KETIKA BERSAMAMU
    SUARAKAN KEPADA DUNIA BAHAWA DAKU MENCINTAIMU
    DAN JIWAKU BERSAMAMU, HAMPIRLAH DIRIMU BERSAMAKU
    SUPAYA DAKU DAPAT MENGHAYATI CINTAMU

    azzawan3@gmail.com

    ReplyDelete
  114. DAKU DI SISI MU DISEBUAH TEMPAT
    SEHINGGA DAKU TERLUPA, MASA BERLALU BEGITU CEPAT
    DEKATILAH DIRIMU PADAKU, BERILAH DAKU MENGHAYATINYA BERSAMAMU
    DAKU MENCABAR ALAM KETIKA BERSAMAMU
    SUARAKAN KEPADA DUNIA BAHAWA DAKU MENCINTAIMU
    DAN JIWAKU BERSAMAMU, HAMPIRLAH DIRIMU BERSAMAKU
    SUPAYA DAKU DAPAT MENGHAYATI CINTAMU
    CINTAKU PADAMU UMPAMA BULAN DAN BINTANG DI WAKTU MALAM
    DAKU RESAH MELEBIHI KHAYALKU, DAN MENGATASI SELURUH CABARAN MANUSIA
    DAKU RESAH SEJAK MENEMUIMU, HIDUPKU MENJADI INDAH
    DAKU RESAH MELEBIHI KHAYALKU, DAN MENGATASI SELURUH CABARAN MANUSIA
    DAKU RESAH MELEBIHI KHAYAL
    DAKU MENCABAR ALAM KETIKA BERSAMAMU
    SUARAKAN KEPADA DUNIA BAHAWA DAKU MENCINTAIMU
    DAN JIWAKU BERSAMAMU, HAMPIRLAH DIRIMU BERSAMAKU
    SUPAYA DAKU DAPAT MENGHAYATI CINTAMU

    azzawan3@gmail.com

    ReplyDelete
  115. sukacita dimaklumkan bahawa mek merupakan antara follower terawal dan silent reader tegar blog u ols...

    sehubungan itu, mek ingin memohon jasa baik pihak puan (matila...) utk memforward password terbaru ke email mek untuk rujukan mek selanjutnya.

    sekian, terima kasih.

    yang benar,


    missnaxima@gmail.com

    ReplyDelete
  116. Hi Kak Mirch.. I da follow kak nyer blog sjak zmn peranggg lg OK!!.. Melalui zman SingLe..Bersyg2..BerCouple..SingLe Balik..Melacur..Pastu Insaf Seketika..And Now Da Tahap Lonelye.. Stiap Kali on9, mst nk tekan kt url box tue, mirch.. Akan automatic kuar http://mirch-imperfectgurl.blogspot.com... Haaaaa.. Kau ada??? So, hopefully sy akn dapat passkey yg berharga dr AKAK yg PALING MELETOP DI ALAM SEMESTA INIEHHH!!!!

    ReplyDelete
  117. Wahahaha !! kejam betul 2kar password baru la plak.... JEM kepala otak memikirkannya abtrisha10@yahoo.com hehehe

    ReplyDelete
  118. HUuhhuu Kejam tol dah 2kar password .... apapun kalau sudi akak bagi la yg baru punya erk.... Hehehe abtrisha10@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  119. In your blog perfect men are not few,
    Who are cute and sweet like you,
    A passkey i need to unblock my view,
    For seeing a perfect man in you :)

    -malinov.hansen@gmail.com

    ReplyDelete
  120. jah kita sama seangkatan haruslah bantu membantu dalam meningkatkan profesyen kita melalui cara, pemerhatian dan motivasi..........yang cemerlan terbilang...dalam mempraktikan cara penggodaan anak ikan yang paling efektif...terutama untuk akak-akak yang kertu....melalui bantuan pembelanjaan opsssss pembelajaran ianaya akan membantu kaum kita dapat meningkatkan skill dan cara dalam mempraktikan...apa yang diperolehi dari kaknmirch...diharap permohonan ini berjaya..saya yang berkhidmat untuk negara.sebarang pertanyaan bolehlah di email di mimidyana@yahoo.com

    ReplyDelete
  121. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  122. wooo.. hye akak hebat... akak.. i follower akak yg setia... huhuh bole kah saya mendaptkan id nye... syg akak... tq...

    oshie88@yahoo.com

    ReplyDelete
  123. mirch marcello cantik jelita
    menjadi idamana rakyat jelata
    hanya satu melati pinta
    sudilah kak mirch berkongsi cerita

    melati.kencana@yahoo.com

    ReplyDelete
  124. oh adik ku Mirch tolong lah akak....boleh mati klu x de password. Selama ni blog Mirch lah yg menghiburkan akak di kala kebosanan dan kegersangan. Jgn seksa jiwa akak eh adikku...luv u always :)

    ReplyDelete
  125. oh adik ku Mirch tolong lah akak....boleh mati klu x de password. Selama ni blog Mirch lah yg menghiburkan akak di kala kebosanan dan kegersangan. Jgn seksa jiwa akak eh adikku...luv u always :)

    emel akak.... miera.queen@gmail.com

    ReplyDelete
  126. hi hello konichiwa :P

    dr dulu sampai skrg mengikuti update blog ni, mmg best, so hope dpt invitation utk blog br nnt, maaf ler x pandai nak gune ayat2 yg indah :D i just support ur blog okeh ;)

    mhzarcher88@gmail.com

    ReplyDelete
  127. assalahmualaikum kak mirc, mek mula2 membaca blog kak mirch sejak pertengahan tahun 2010. mek baca blog kak mirch sampai la ke hari nie, dari rumah kena bakar sampailah rumah buat baru mek ikuti.. tapi waktu mula2 tue mek langsung tak terpikir atau tergerak hati nak follow blog kak mirch, mmg mek akui waktu itu mek sangat naif dalam blog-memblog ini. tapi kini blog kak mirch menjadi santapan mata dikala kesunyian dan diselubungi kerinduan..

    kak mirch, mek mmg suka baca blog kak mirch, bukan sebab dihidangkan dengan gambar2 panas atau tayangan2 yang mengasyikkan tetapi inilah sebenarnya 'dunia' orang2 mcm kita walaupun disebalik kehebatan dan kemahsyuran kerjaya kita.. walaupun kita dipandang serong oleh sesetengan orang tapi sebenarnya kita mempunyai bakat dan kerjaya yang hebat dalam hidup..

    kak mirch, mek nak ucapkan jutaan terima kasih kepada akak kerana selama beberapa tahun ini akak sudi berkongsi cerita peribadi akak, tak semua orang mampu dan sudi berkongsi cerita peribadi mereka. terima kasih mek ucapkan.

    kak mirch, apalah kiranya dengan sifat kemurahan dan kecantikan semula jadi yang dimiliki akak, mek dengan penuh hormat dan takzimnya ingin memohon jasa baik dan keprihatinan akak untuk mendapatkan sedikit perhatian dari akak untuk mendapatkan kata kunci keramat yang baru itu, untuk memudahkan akak mek sediakan email mek untuk memudahkan urusan kakak..... amyjasajohor2009@gmail.com

    kak mirch, jasa kak mirch sentiasa dikenang, mek ucapkan jutaan terima kasih... you go girl!!~~

    ReplyDelete
  128. komen ape ekk...ape2 pn aku suka blog ko nih mirch..
    menarik aku nak membacanye...so kalo x kisahh anto kt aku passkey k....schmikes81@yahoo.com

    terima kasihhh bebanykkk!cantik selalu!

    ReplyDelete
  129. ♫♪Tuhan~tolong~lembutkan~hati~dia♫♪
    Untuk~memberi~pasword~seadanya♫♪
    ♫♪Kerna~ku~tak~sanggup♫♪
    ♫♪Kerna~ku~tak~mampu♫♪
    ♫♪Hidup~tanpa~password~dari~mirch~yang~jelita♫♪

    ♫♪Hanya~mampu~berserah
    Moga~mirch~memberi~password♫♪

    * k. mirch, suara saya sampai jadik serak2 itik serati dah coz nyanyi sambil feeling suara macam hafiz semata-mata giegeh nak mintak password dari mirch.. harap2 dapat..hugs..hugs.
    Jgn lupa email saya airilazam@yahoo.com.. saya nie follower taw.. :)

    ReplyDelete
  130. salam kak mirch, pertama-tamanya mek nak mengucapkan jutaan terima kasih diatas kesudian kak mirch selama ini yang sudi berkongsi cerita dan gambar-gambar hebat kepada mek dan pembaca lain.

    kak mirch, mek dah membaca blog akak sejak pertengahan tahun 2010 lagi sehinggalah ke hari ini, pada permulaan berkenalan dengan blog akak nie, mek rasa tertarik dengan isi kandungan yang disampaikan oleh akak, kerananya tampak ringkas dan bersahaja. dari rumah yang dahulu sampailah terbakar, akak bina balik rumah baru, blog akak menjadi peneman setia mek dikala mek dirundung kesunyian dan kerinduan.. dalam membaca blog akak inilah, mek dapat melihat diri mek yang sebenar, apa yang mek inginkan, apa yang mek mahukan dan menjadi BERJAYA dalam kerjaya seperti akak mirch.

    akak mirch, selama beberapa tahun ini, mek dapat melihat kesungguhan dan kepayahan akak untuk mempertahankan blog ini agar terus hidup dan dinikmati oleh semua pembaca. mek dapat melihat jerit perit akak, jatuh bangun akak untuk melihat blog ini terus bernafas agar ianya setanding dengan blog-blog RATU yang lain walaupun akak sangat sibuk dengan kerjaya akak yang hebat itu. akak mirch, akak mempunyai bakat penulisan yang mek kira sangat baik, setiap bait yang akak tulis dalam blog ini mek dapat rasakan ia merupakan curahan hati akak yang ikhlas menulis. mek harap mek akan dapat terus 'menikmati' keindahan penulisan dan nukilan akak nie bukan setakat untuk hari ini malah untuk masa akan datang.

    akak mirch, sesungguhnya mek tidak dapat terus 'menikmati' keseluruhan keindahan blog ini sekiranya mek hanya dapat menatap sebahagian isinya sahaja, oleh yang demikian adalah besar pengharapan mek diatas sifat kemurahan diri dan jiwa akak agar apalah kiranya untuk mendapatkan sedikit perhatian dari akak mirch bagi mendapatkan kata kunci keramat yang baru itu. Akak mirch, mek disini dengan rasa takzimnya meletakkan email mek untuk rujukan akak mirch…. amyjasajohor2009@gmail.com

    akak mirch, segala kebaikan dan kemurahan yang akak berikan saya mengucapkan jutaan penghargaan dan terima kasih.. sekian…..

    ReplyDelete
  131. salam kak mirch, pertama-tamanya mek nak mengucapkan jutaan terima kasih diatas kesudian kak mirch selama ini yang sudi berkongsi cerita dan gambar-gambar hebat kepada mek dan pembaca lain.

    kak mirch, mek dah membaca blog akak sejak pertengahan tahun 2010 lagi sehinggalah ke hari ini, pada permulaan berkenalan dengan blog akak nie, mek rasa tertarik dengan isi kandungan yang disampaikan oleh akak, kerananya tampak ringkas dan bersahaja. dari rumah yang dahulu sampailah terbakar, akak bina balik rumah baru, blog akak menjadi peneman setia mek dikala mek dirundung kesunyian dan kerinduan.. dalam membaca blog akak inilah, mek dapat melihat diri mek yang sebenar, apa yang mek inginkan, apa yang mek mahukan dan menjadi BERJAYA dalam kerjaya seperti akak mirch.

    akak mirch, selama beberapa tahun ini, mek dapat melihat kesungguhan dan kepayahan akak untuk mempertahankan blog ini agar terus hidup dan dinikmati oleh semua pembaca. mek dapat melihat jerit perit akak, jatuh bangun akak untuk melihat blog ini terus bernafas agar ianya setanding dengan blog-blog RATU yang lain walaupun akak sangat sibuk dengan kerjaya akak yang hebat itu. akak mirch, akak mempunyai bakat penulisan yang mek kira sangat baik, setiap bait yang akak tulis dalam blog ini mek dapat rasakan ia merupakan curahan hati akak yang ikhlas menulis. mek harap mek akan dapat terus 'menikmati' keindahan penulisan dan nukilan akak nie bukan setakat untuk hari ini malah untuk masa akan datang.

    akak mirch, sesungguhnya mek tidak dapat terus 'menikmati' keseluruhan keindahan blog ini sekiranya mek hanya dapat menatap sebahagian isinya sahaja, oleh yang demikian adalah besar pengharapan mek diatas sifat kemurahan diri dan jiwa akak agar apalah kiranya untuk mendapatkan sedikit perhatian dari akak mirch bagi mendapatkan kata kunci keramat yang baru itu. Akak mirch, mek disini dengan rasa takzimnya meletakkan email mek untuk rujukan akak mirch…. amyjasajohor2009@gmail.com

    akak mirch, segala kebaikan dan kemurahan yang akak berikan saya mengucapkan jutaan penghargaan dan terima kasih.. sekian…..

    ReplyDelete
  132. alamak....x reti la bermadah2...hehehehehhe...ku bermohon passkey kepada mu....muuaahhhhhhhhhhhh

    akulahorgnya24@gmail.com

    ReplyDelete
  133. alamak....x reti bermadah le..huhuhuhu ku bermohon passkey kepadamu....

    akulahorgnya24@gmail.com

    ReplyDelete
  134. hai kak..nak passkey..pminat setia blog ni dari zaman blog akak ni msih baby lagi.memang minat gile..hehe
    frank90_xxx@yahoo.com

    ReplyDelete
  135. akak mirch...
    saya hanyalah seorang gay yang mengharapkan suatu hari nanti saya akan dapat jantan2 straight mcm yang selalu akak dapat.....mengaharapkan kasih sayang dari abg2 rimau dan jugak polis....susah nak dapat..akak lain lah....drag habis....sampai jantan yang datang cari akak.....saya harap sangat akak dapat terus continue entri2 yang 18sx tuk anak2 ikan mcm saya nih mencuci mata.............
    nih emel adik

    cekguarmika@yahoo.com

    ReplyDelete
  136. mirchh, ala nk la jugakkk, dari 2005 duk folo blog ni dari nama tentang seseorang sampai la ke skrg ni, apa la sudi kiranya ols share jugak ngn peminat blog uols ni, huhu....
    cendawan_80@yahoo.com

    ReplyDelete
  137. "The grass isn't greener on the 'other side', the grass isn't greener on your side.It's Greener where you water it"
    harap2 kemurahan hati gegul berkongsi passowrd dapt lah kiranya saya mengamati kemeriahan blog mirch ini...thanks

    shamdie@gmail.com

    ReplyDelete
  138. mirch, xpandai le plak nak bermadah helah ni.
    tp, cik mirch yg cantik jelita, boleh tak saya mendapatkan paskey yg terbaru dr anda. Saya ni peminat tegar blog mirch...please...
    hi_sham07@yahoo.com

    ReplyDelete
  139. Pandainye gegel menaikkan rating blog ye.. Bijak sangat.. Nak passkey baru.. Hik hik..

    awiekiut@gmail.com

    ReplyDelete
  140. темно, как ночью, одиночество убивает меня глубоко. только один. Ваш блог держать меня воспитывать на следующий день. Я надеюсь, что, чтобы получить пароль .. gasketpecah@yahoo.com

    ReplyDelete
  141. pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
    nak passkey jugak........

    ReplyDelete
  142. pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
    nak passkey jugak...
    nor.azri@yahoo.com

    ReplyDelete
  143. Ni edition coz lupe nk letak emaill.. Adoiii matila da nyanyok jugakkk.. Anta passkey kt sini k...

    kk_bom89@yahoo.com

    Hi Kak Mirch.. I da follow kak nyer blog sjak zmn peranggg lg OK!!.. Melalui zman SingLe..Bersyg2..BerCouple..SingLe Balik..Melacur..Pastu Insaf Seketika..And Now Da Tahap Lonelye.. Stiap Kali on9, mst nk tekan kt url box tue, mirch.. Akan automatic kuar http://mirch-imperfectgurl.blogspot.com... Haaaaa.. Kau ada??? So, hopefully sy akn dapat passkey yg berharga dr AKAK yg PALING MELETOP DI ALAM SEMESTA INIEHHH!!!!

    Ni edition coz lupe nk letak emaill.. Adoiii matila da nyanyok jugakkk.. Anta passkey kt sini k...

    ReplyDelete
  144. Akak, apa kata kalau kita bertukar-tukar info? Saya bagi info pasal Rome (saya masih lagi di Italy ni, sekarang di Venice!), dan akak bagi info pasal password tu? Ok tak?
    :)

    IH

    ReplyDelete
  145. Alaa.. lupa lak nak bagi email address: ishak74@yahoo.com

    ReplyDelete
  146. Kak....
    sy dah lama syok tgk blog ni
    ni pantun untuk akak

    Bunga Kekwa, Mawar berduri,
    Bunga Tanjung, dan Bunga Raya,
    Wahai Kak Mirch yang cantik berseri,
    Berikanlah passkey kepada saya.

    ab.ash0000@yahoo.com

    ReplyDelete
  147. hi kak mirch,

    hri2 bkak blog ni,
    kalo x bukak rase mcm xsmpurne je dunie ni,
    hri2 I blik keje mlm n dgn tnsion keje nye,
    ble bkak je entry 'HOT' kak mirch,
    trus hlg tension.....
    hihihihi
    kalo sudi, share la password kat email I
    lourcescailat@yahoo.com

    ReplyDelete
  148. nok etek nok etek .... nok etekkk ........... cikenciken@gmail.com ..... nok etekkk ehhhhhhh

    ReplyDelete
  149. Duduk bergossip tepi ampaian,
    Aktiviti wajib Mak Engku,
    Password baru jadi impian,
    Sudilah kiranya diberi padaku :)

    akupunya2@gmail.com

    ReplyDelete
  150. hi kak mirch, blog kak mirch antara blog yg aku
    selalu masuk, daya penariknya tentulah pic-pic cantik
    yg kak mirch tangkap, so hurmmm harap kak mirch buleh
    bagi passkey, terima kasih.

    adidassler25@gmail.com

    ReplyDelete
  151. hi kak mirch, blog kak mirch antara blog yg aku selalu
    masuk, daya penariknya tentulah pic2 cantik yg kak mirch
    tangkap, so hurmm harap kak mirch buleh bagi passkey
    kat aku, terima kasih.

    adidassler25@gmail.com

    ReplyDelete
  152. Akak oh! akak kenapa engkau cantik?
    Macam mne aku tak cantik, dapat jantan bergetah,..dapat jantan bergetah!!...hehe,

    So cik mirch yang budiman lagi baek hati sudikah dikau memberikan hamba kata kunci ittew?

    Kerjasama dari pihak cik amatlah dihargai,
    Sekian, terima kasih.

    haha, macam buat surat rasmi plak...

    Yang ku tunggu,
    jaszle.daniel@yahoo.com

    ReplyDelete
  153. salam kak mirch...sembah ratu pada akak yg jelita rupawan..setiap jantan pasti akan tertawan he3...hidup kar mirch...nak paskey kak..harap sembah dari hamba mendapat perkenan kak mirch he3
    bujangnogori@yahoo.com

    ReplyDelete
  154. Hye Kak Mirch yg rupawan,vogue,dan da boom
    Dari dulu lagi sy mengikuti blog Kak Mirch.Rase x complete hidup kalau dah x dapat follow entry2 Kak Mirch yang hot dan berbisa....huhu
    Saya harap sangat2 agar Kak Mirch yang baik hati dapat forwardkan passkey yg baru Kak Mirch kepada sy.
    Love u Kak Mirch

    syazwanizzat@yahoo.com

    ReplyDelete
  155. I heard there's a new password
    That you found a boy
    And you're happy now
    I heard that your dreams came true
    Guess he gave you things
    I want to give to you
    Old friend, why are you so silent?
    Ain't like you to not tell me the passkey
    Never mind, I'll find password like you
    I wish nothing but the best for you, too
    Don't forget to tell me, I begged
    I remember you said
    Sometimes it lasts in love
    But sometimes it hurts instead
    Sometimes you won't tell me
    So sometimes it hurts instead

    SO please tell me, Kak Mirch, thank you. Love, imsepian@gmail.com

    ReplyDelete
  156. kak mirch u are my queen of my heart n also queen to d men outside there who seek d true love which they could not get from d real women...me u n d people like us are d real although we are fake...sincere from me kapas with luv...
    kapas2000@gmail.com

    ReplyDelete
  157. Hi Kak,

    I'm your fan since your blog mirch marcello. Saya minat betul blog blog yang kak upload. Please send me passkey baru... my e-mail address ialah hangguy2k@gmail.com. Looking forward for your reply.. THANKS .. MUAKS!

    ReplyDelete
  158. kak mirch, kak wok, kak suci...n kak ita....x meriah dunia blogspot tanpa anda sume...
    sudila andainya dpt mmberi passkey baru....taste kak mirch...BESTTTTTTT

    ReplyDelete
  159. kak mirch, saye dah start folo blog akak bertahun dulu dah. akak dah tuka domain bekali2 pon saya jumpe jugak blog akak.

    blog akak saye paling suke sebab tak ada iklan2 yang semak tu. memang la bila website tu hit tinggi org start nk letak iklan, tapi takpayah la sampai serabut gile jadik. akak nye blog ni lak iklan macam ada takde. so saya suke.

    saya rasa akak tak letak sangat iklan sebab buat kacau blog je, tak class langsung kalau serabut. lagipun akak kan keje tempat taraf tinggi, gaji akak dah cukup besar tak perlu pun nak kecoh2 buat duit letak iklan yang serabut tu kat sini. blog akak best sbb akak menulis sbb akak nak menulis, bukan pasal nak buat duit(kiss ass bole? hehe).

    lgsatu blog akak best sbb sangat inovatif. setahu saya akak la yg petama skali pakai konsep password tu. org lain tu suma folo akak je. akak ni very technologically savvy lah. konsep yg menarik. nampak sangat dedikasi akak buat research mcmana nak protect blog akak drp org2 mcm m-zdul tue (kiss ass skali lg bole? hehehe).

    kalau akak rase cukup ikhlas akak emailkan la ye passkey ke mrgarriss@gmail.com tau.

    ReplyDelete
  160. teke tekan tekan tertekannnnnnnnn.....
    arghhhhhhhhhhhh passkey baru.........
    wlu jarang online tp klu online mesti tinggal jejak....
    hope ble la dpt sumber ilang tekanan....pe2pun nice blog...suke bace n suke lihat.....
    klu sudi kongsi la ngn aki ek.........

    ReplyDelete
  161. hopefully u r kind to give me the passkey..
    im not expert in making a good sentence..
    so,,i just hope u get this..
    email me amirulhadi1980@yahoo.com

    ReplyDelete
  162. hi mirch.. dah tukar paskey katanya.. bagus gak utk u tapis readers yg bukak special pics u.. i hope i soorg drpd ramai2 tu.. huhu..

    rugi la xdpt tgk future pics meletops kan.. tp dlm byk2 pic u yg paling terkesan pd i pic sportmen u post dulu.. xsilap takraw ke bola.. i dok tcari2 lg pic dulu tu.. hehe ok la, take care

    ReplyDelete
  163. ops.. lupe bg email i
    dairyarena@yahoo.com

    ReplyDelete
  164. Sorry kak mirch ive never been so
    Always leave comment like
    "nak password zacknachos@gmail.com"
    How selfish. Seolah2 nakkan benda tu je.
    Well i promise to be one of your loyal reader, not only the fun parts but also the parts with tales of your life.
    I promise.

    ReplyDelete
  165. kak mirch, saya follow akak dari zaman guna lagu duet yg pasal bercinta dgn laki yg sama tu, akak the best! nak passkey gak

    farishhakim@gmail.com

    ReplyDelete
  166. wow..xsangka kak mirch da melangkah setapak ke depan..hehe..
    mia nk tanye transit tu ktner ek..

    ReplyDelete
  167. Tuhan tolong lembutkan hati kak mirch
    Untuk beriku password seadanya
    Kerna ku tak sanggup
    Kerna ku tak mampu
    Hidup tanpa konek di sisiku...

    opssss..
    danielhisyam82@yahoo.com
    pendekar gay.

    ReplyDelete
  168. pulau pandan jauh ketengah,
    gunung daik bercabang tiga,
    kepada kak mirch diva terhebat timur tengah,
    saya pon nak mohon password juga..

    xanderscape1204@gmail.com

    ReplyDelete
  169. kak mirch!
    pop my cherry n gimme ur passkey
    cmtuh

    nyah_lola@yahoo.com

    ReplyDelete
  170. ooooo i like the challengeeee

    entry paling best yang i remember is that post yang u label 'almost perfect or sempurna" tu.. that was 2 years ago punya entry kot. He was fit, putih dan dalam entry tu u ckp dia jaga badan to look that good.. gossshh merembes siut..i am so hopping to be him or dapat him LOL

    so izinkan saya mendapat passkey baru.. i am truly your long time reader gitu

    zoulaz2000@gmail.com

    ReplyDelete
  171. Mirch,
    I want the passkey. Send it to my email address. adigaban@gmail.com (matilaa Mirch tak layan)

    ReplyDelete
  172. Hai Datin Paduka Mirch Marcello,

    Mohon perkenan Datin Seri untuk hulurkan saya passkey yang amat tinggi nilainya itu yerr....

    Tolong ye Datin Seri...muahh...Salam Perjuangan!

    kikioto10@gamil.com

    - Datin Vera Ngann JB

    ReplyDelete
  173. Hai Datin Paduka Mirch Marcello,

    Mohon perkenan Datin Seri untuk hulurkan saya passkey yang amat tinggi nilainya itu yerr....

    Tolong ye Datin Seri...muahh...Salam Perjuangan!

    kikioto10@gamil.com

    - Datin Vera Ngann JB

    ReplyDelete
  174. siapa hanjz sanagat buat masalah ni lagi kak mirch? meh i kapak kan dia. susah la asyik nak mintak paskey ni uolls. hmm.. kalau kak mirch nk kasi passkey, anta kat sini yer - emidzieiti.mimi@gmail.com :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. kafakakfak.
      vofoleyfey takfak ifiolsfols nakfak passfasskeyfey.
      teferifimafa kafaseyfey kakfakkafak.
      efemailfail ifiolssfolls
      sanex0212@gmail.com

      Delete
  175. :) pe kaba kak mirch...

    kudin nk berpanton ckit erk...

    Pi mai pi mai tang tu
    mari mari buka pintu
    akak mirch ku rindu slalu
    v gak etek password baru

    hehe... :) kudinkun@gmail.com

    ReplyDelete
  176. boleh dapatkan passkey my diva universal :))

    nizamz@yahoo.com

    ReplyDelete
  177. mirch... mek ni x reti nak puji lambung ke langit... tp nak tuju lagu jew uolss "someone like you" hehehe antulautz@gmail.com

    ReplyDelete
  178. Wahai Blog MIRCH !!!!!!

    Malam selalu panjang
    Di waktu aku merindukanmu
    Kau bisa menjaga aku
    Hingga diriku merasa teduh

    Aku seperti kamu
    Menginginkan dan memerlukanmu
    Karena kita tak mampu
    Untuk selalu pergi menjauh

    Kau jadikan aku ini
    Wanita yang kau pilih
    Untuk jadi kekasihmu

    Dan kau pun tlah aku minta
    Setia sepertiku
    Hingga waktunya tiba

    Aku percaya penuh
    Kau kan buatku bahagia
    Karena cinta tercipta
    Datangnya dari dalam hatiku

    hehehehe. password pls kak mirch .........
    isaacasimov2012@gmail.com

    t.kasih .muahh...Salam Perjuangan!

    ReplyDelete
  179. wah..ramai yang kemaruk ker nak password ...
    semata-mata nak tgk koleksi mirch..
    ada yang siap pantun..lagu ler...
    very der peminat-peminat zaman skrg nie kan...

    ReplyDelete
  180. Nak mintak passkey bole? suke sgt dgn citarasa penulis, anggun dan tidak terlampau mengada2... harap dapat passkey untuk terus melayari blog nih. huhuhu.. tima kasih

    ReplyDelete
  181. Salam, bole ke kasi passkey? Supaya sy terus dapat melayari blog nih, suke dgn citarasa dan cara blogger yang x le over sgt.. huhu.. tima kasih

    crazioy@gmail.com

    ReplyDelete
  182. banyak betul yang nak kan passkey utk entry the blog.. hurmm...

    ReplyDelete
  183. kak imperfect, i am one of your sincere chinese blogspot since the era of 'once upon a time'.thanks for uploading tan of hot 'malay' hot abang for us...hope that i still able to hv tis pleasure to cuci mata...hope kak will pass me the passkey....sanss1888@gmail.com...many thanks.

    ReplyDelete
  184. kak imperfect, i am one of your loyal chinese fan out there since the era of 'once upon a time'.Thank you so much for uploading tan of hot 'malay' abang and luxurious info for us...hope tat i can get the passkey so that still able to keep 'cuci-mata'...sanss1888@gmail.com....many thanks

    ReplyDelete
  185. hehe :) akak ~
    boleh tak nak passkey ?
    harpa boleh la ea :
    thanks .......


    senyumsokmo_faridin@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  186. kak mirch~~~
    I always follow up you pnyer blog since the first time i lawat diari you nih...
    always full of interesting things to see... especially... you know what i mean..
    really need the new password..
    dying here...
    if you willing send it here...
    rdhaika@yahoo.com
    XOXO~~ you mmg sentiasa hotlah!! XD <3 <3

    ReplyDelete
  187. creative jugak pengikut2 akak, smua benda kluar hanya utk mendapat kn passkey.. slalu2 la akak buat camnih, best baca comment2, hahaha

    ReplyDelete
  188. kalau buka blog nak kena masuk password tsk payah..tutuplah blog kau ni...menyusahkan orang..dasar maknyah perasan

    ReplyDelete
  189. dari hujung rambut sampai hujung kaki sye mintak jase baik aku bgi saye paskey..
    buah cempedak diluar pagar,
    kait buah pakai kaki,
    sahay budak virgin baru belajar,
    wahai kak mirch ku syng adik comel nk minta paskey leh..plezz..
    izmierlullaby@yahoo.com

    ReplyDelete
  190. mirch, password occay. terung_kl@yahoo.com

    ReplyDelete
  191. kelasss da baru password, huhuhu..
    nk password baru kak.

    aideewow@yahoo.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters