Tuesday, March 27, 2012

package !! (update)


well masa gegurl tengah minum ngan kawan
boring gila tak der yang boleh 'cuci' mata akak
hingga this angel muncul


uhh
package sangat
i wish akak ganti tempt awek dia kat sebelah


suka la muka
badan ..
and his style


dalam pic nier
tak menggambarkan
the person so much


kawan dia pun not bad :)
but suka lagi dia hehe


note : thanks pada komen uol yang bagitahu gegurl pasal model nier. Taksangka plak n patut ler akak jatuh cinta hahhaha:)

Plus baru jer sipenyanyi anak ikan dari singapore lepak sebelah group akak last week. Melert badan dia ...

18 comments:

  1. alamak akak! mmg cool giler photos ni, actually dia ni fairus khalib..mmg terkenal juga la..model sambilan and pernah masuk top 10 Pencarian Lelaki Maskulin. hehehe mmg hebat mamarazi!! hehehe

    ReplyDelete
  2. kak mirch..1 rasa abg tu join contest hero maskulin anjuran majalah maskulin tahun lepas..kalau x silap la

    ReplyDelete
  3. Jantan straight yang tough...slurp! slurp! So tantalizingly tasty....

    ReplyDelete
  4. me too. love at first sight. hahaha~ ;p

    ReplyDelete
  5. namanya Fairus Khalib. cuba uol cari kat FB mesti jumpe

    ReplyDelete
  6. kak mirch! model hot ni! fairus khalib nama die :P
    http://img854.imageshack.us/img854/4268/27241109877729039239100.jpg

    ReplyDelete
  7. ini mcm model jer kak. tak silap name dia talib. baru jer lg kot...hehe. bertuah la dpt cuci mata...

    ReplyDelete
  8. nama dia Fairsu Khalib. Penah masuk pertandingan model sebelum ni.. memang umss asal penang

    ReplyDelete
  9. asal penang ker NAdia...
    wah akaq suka mamat penang
    NALLA jugak tu

    ReplyDelete
  10. macam fahrain ahmad tapi version yg lebih +++++

    ReplyDelete
  11. untungla dpt bertemu model..hehehehehe

    ReplyDelete
  12. Kak mirch...dia kawan kitalah kakak..ahahaha...yup he's a model...pernah masuk maskulin...org penang...sedapppp yallsss

    ReplyDelete

visitors' country

free counters