Thursday, March 15, 2012

tension ...


kali nier gegurl sempat
intai sorang abg ensem


tengok dari jauh
wat per la sampai terduduk camtu ???


uhh tengah telephone someone
tapi macam serius plus kusut jer


apapun dalam muka dia yang suram tu
tetap ler kechomelan terserlah :)
smile skitt


11 comments:

  1. cute la..
    u tak approach dia ke?

    ReplyDelete
  2. apa lagi Kak Mirch, time dia tgh kusut ni la time nak masuk line..

    ReplyDelete
  3. apa lagi Kak Mirch, time dia tgh kusut ni la time nak masuk line..huhu

    ReplyDelete
  4. Untung cik semut yg lalu blakang dia...bole intai undies dia...

    ReplyDelete
  5. kak mirch, rasanya tahu nie kat mane..
    adakah... tuuuut....

    ReplyDelete
  6. maintain hensem dalam apa-apa pun expression. true handsomeness!

    ReplyDelete
  7. Sweet dan jambu lagi..mesti dah banyak experience ranjang...budak2 skrg dah pandai. Best nya jika gitu kan?...Hee hee hee...

    ReplyDelete

visitors' country

free counters