Monday, March 26, 2012

wish list 2012


lupa sekejap pasal password ittew
tak sangka uols creative sangat
dan tak kurang plak yang keji akak
suka hati la yang PHD tu tahap dewa kan
akak dah lali :)
apapun untuk entry kali nie
lets akak berangan sekejap
kita tinjau wish list 2012


dah cuba macam best plak
gucci boston :) fully leather
harga kat KL dah RM 5,300 ...sedeh :(
sebab tax kita tinggi sangat


llalal suka suka
kira unisex belt
for sure from HERMES !!!!


gorgeous calf leather
from Prada house



last but not least
uhhh sexcited for iPad 3 !!!

really need these stuff
badly ..yes badly



15 comments:

  1. I have full confidence all these fabulous items will be in your possession very very soon!!!

    Sesuai sangat untuk Kak Mirch kan?

    ReplyDelete
  2. Diva..nanti beli new ipad bagitau....saya kean beli utk parents.... anniversary gift kaedahnya......

    GSU

    ReplyDelete
  3. Class items..tgk jer..nak membeli belum mampu

    ReplyDelete
  4. uih..mahalnya, but if Kak Mirch can afford it, sambar jek tros Kak...huhu~ =]

    ReplyDelete
  5. yg last tu jer yg iols suka..

    hee!

    ReplyDelete
  6. Ipad 3 is a must have item. Resolution dia sngt superb. tak rugi beli!

    ReplyDelete
  7. Cantik la Gucci Boston tu. My wish list for this year is LV Damier Ebene Keepall 50. Tak dapat yang 50, dapat yang 45 pun jadi lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice wish list..samalah but mama lagi suka LV Damier Graphite

      Delete
  8. mirch,
    kalau belt Hermes tu
    yg gred 3A, u boleh beli kat payedd jerr...
    alaaaa, payedd yg juai vimax tuh

    ReplyDelete
  9. bila entry mcm ni 8 orang jer yg komen..tp bila entry berpasword ramai yg komen..(itupon just nak password)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju sangat dengan Zulharisyam...
      but not only mirch jer..
      hampir semua blog kalau entry berpassword..penuh orang request..
      email pun pelik-pelik sangat...

      Delete
  10. belt Hermes memang patut ade la...huhu...best nye..kena same2 beli juge ni..

    ReplyDelete
  11. huhh... masih xmampu kak mirch....
    kalau pakai pun yg cop petaling ajer laaaa

    ReplyDelete
  12. Kak, kalau you gie London lagi, jangan lupa gie Bicester Village.. about 1 2/3 drive dari London.. gie naik bus je. Kat sini Gucci and Prada quite cheap tapi last season nyer la.. at least ada. Kalau nak tau camana nak gie sana, saya leh bagi info. So, kena bawa duit banyak-banyak.. saya bawak GBP400 pun tak cukup!!

    ReplyDelete
  13. i rasa all wish list u mesti da dpt kanz?

    ReplyDelete

visitors' country

free counters